Пробудете Вселената от възможности във вас

В Свещеното лечебно изкуство

първо се лекува душата, за да се излекува и тялото. Аз го практикувам по призвание и вярвам, че това е най-добрата и естествена форма за лечение, с особено ЗНАЧЕНИЕ за нас българите, защото пробужда нашите корени, от които произлизаме.
 
Тя е особено близка и позната до българската душа, ето защо е изключително ефективна и въздействаща.
 

Духовното лечение

дава безценен плод и стои няколко октави по-високо от Биоенергийното лечение, защото дава доживотен резултат, а Биоенергийното лечение може да даде временен резултат, когато човекът не е отработил напълно житейския си урок.
 
Ето защо в моята работа с дарбата, която ми е дадена свисше, аз прилагам предимно Духовното лечение, за да се отработят житейските уроци, и паралелно с това може да се приложи и енергийно лечение. Тогава резултатът в рамките на 1 месец интензивна Духовна работа е видимо–осезаем и човек идва на себе си, за да заживее своя Автентичен живот.
 
 
пробудете вселената от възможности във вас
 

“Това е гласът на моето сърце, който следвам – отварям заедно с вас един Духовен храм на доверието, любовта и светлината, в който се задейства силата за самолечение, която всеки от нас притежава, за да преоткрием Бога в себе си и връзката с Всемирната душа.“

 

Обучения от ново измерение

Лечебните сесии с мен нямат определена цена, защото те са БЕЗЦЕННИ, но всеки може да изрази своята БЛАГОДАРНОСТ чрез ДАРЕНИЕ.
Това е златен принцип на истинските лечители още от древността и който го спазва не губи дарбите си, а има благословията от Духовния свят да ги развива и умножава.
 
Терапиите с мен са уникална форма на индивидуално обучение, което е възможност да се докоснете до по-високи Духовни нива и да достигнете до дълбоки прозрения. Затова те имат символична цена, която включва няколко на брой лечебни сесии.
 

Техниките за самостоятелна работа,

които ви давам, са не само лечебни, но и пробуждат лечителя във вас, така че да можете да си помогнете сами и да изпитате най-красивата част от Духовното лечение, а именно САМОЛЕЧЕНИЕТО. То е възможно, когато имате подходящия инструментариум от похвати и техники за самостоятелна работа, които ще ви предам, като за всеки човек този инструментариум е строго индивидуален, както и подхода към неговия проблем.
 

Самовъзстановителният процест е резултат от пробуждането на Лечителя във вас

е прекрасен отзив на старата мъдра приказка: Ако не си помогнеш сам и Господ не може да ти помогне. Така ще придобиете особена самоувереност, като поемете отговорността за собственото си състояние и осъзнаете първопричините довели до него, извършвайки Духовна работа, която никой друг не може да извърши вместо вас.
 

След успешна работа със Свещеното лечебно изкуство

едно е сигурно – ставате самостоятелни и независими от поддържащи терапии и медикаменти. Превръщате се в по-дълбоко осъзнати Самонаблюдатели. Научавате се да следвате Вътрешния си Авторитет – гласа на Душата и изключвате външните авторитети, които са били предпоставка често да излизате от вашия вътрешен център на РАВНОВЕСИЕ.
 

По време на терапията

използвам моите Дарби и давам на хората това, от което имат нужда, а именно познание за процесите, които протичат в тяхната индивидуална енергийно-информационна матрица. С години неуморен труд, дисциплина и съхранени високи добродетели, развих високо-честотно енергийно поле от безусловна любов, което има силата да въздейства ползотворно върху процеса за изцеляване на душата и тялото. Често това е едно неповторимо, разтърсващо преживяване, което действа разтоварващо, зареждащо и обновяващо на душата и тялото.

След като бъдат изцелени емоционалните травми и изчистени енергийните блокажи с менталните и енергийни техники, които прилагам и задачите за самостоятелна работа, изпълнени от вас, Жизнената сила започва да тече с лекота и се задейства естествен процес на самолечение на вашето тяло. По този начин се възстановява Равновесието на Душата и Тялото.

Това явление от стари времена е наричано ЧУДО,

но днес може да се обясни от науката и квантовата физика и се нарича майсторство в лечебното изкуство.

„Душите лекувай, душите, тогава и телата ке оздравеят“
 
Преподобна Стойна
 
 

Момчил Жеков в своя отзив от работата ми с него, написа следното:

 

„Приятели, преди няколко години докторите ми казаха, че имам Хашимото, защото TSH показателя ми беше 10-15 и не искаше да спада, ТАТ и МАТ също много над нормите. Ходих при доктори, диетолози, но полза нямаше трайна. Стандартната медицина казва: взимаш елтироксин 100-75 млг., скенер от време на време физически упражнения и това е.

Личния лекар ти казва „няма оздравяване, това е“!
Искам да ви кажа на всички с този проблем, че стандартната медицина не решава проблема, а го задълбочава чрез унищожаване на Щитовидната жлеза с хапчетата. Тя става мързелива, защото външно се внася хормона и тя почти няма нужда да произвежда хормони и умираше при мен. Ефекта беше липса на концентрация, често ти се доспива особено на обяд, бързо ти се уморява мозъка. Днес стават 23 дни без хапчета. Преди издържах най-много 3-4 дни.
Ако искате да се излекувате се свържете с Ани, тя ще ви помогне. Спрете да взимате хапчета и работете с Ани.
Лятото правих експерименти от време на време спирах хапчетата за 4-5 дни и усещах, как жлезата започваше да работи чрез по силна пулсация, но нещо не й стигаше да се оправи. Мен ме удряше в главата и не можех да се концентрирам, все едно съм пил силен алкохол, но не съм. Започнах сам да си намалявам приема на хапчетата от 100 млг. стигнах до 25 млг., когато срещнах Ани. ???? ❤
 

Древните траки/българи първо са лекували душата, а после тялото. Това познание се е загубило във времето, но сега се завръща при нас.

Гърците са лекували само тялото, по-точно отделните части на тялото, както прави сегашната медицина и често ефект няма, защото този вид лечение подтиска или забавя симптомите.“
 
Това разбира се гърците са го правили с цел печалба, а за днешната медицина оставям темата без коментар. Всеки сам може да си направи извод.
 
 
 

Време е да си припомним

Старобългарското лечебното изкуство на нашите предци и да се научим да го практикуваме в ежедневието си.
 
Това е моята житейска задача – да го предам на всеки, който е готов за промяна и завръщане към своя автентичен живот!
 
 
пробуди вселената от възможности в теб
 

ВЯРВАМ

в безграничния потенциал на човешката душа и в силата на тялото да се самовъзстановява! Моята мисия е възраждането на българския Дух и разкриване на духовния потенциал на българите с методите на Старобългарското лечебно изкуство и преобразяващата сила  на Слънчевите обреди.

С любов и уважение:
 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятели.

Ще се радвам да отговоря на вашите въпроси или да споделите вашето мнение по темата в раздел „ВАШИЯТ КОМЕНТАР“!

Прочетете повече за Духовната терапия:

Здраве и вътрешна хармония

2 thoughts on “Пробудете Вселената от възможности във вас

  1. Сабина Серафимова написа:

    Благодаря ти, мила Ани за това, че те има! Ти си, като Ангел, малък лъч светлина, който успява да пробие тъмнината, обхванала душите ни в този забързан свят. Лъч светлина, който ни помага да си спомним кои сме и защо сме тук? Бъди здрава и благословенна по пътя си да помогаш и да даряваш светлина на хората около теб!

  2. Петър Петров написа:

    Здравейте, казвам се Петър Петров на 48г. от град Добрич. Срещнах се с Ани за втори път в рамките на два месеца, като направихме двойни, интензивни лечителски сесии. Вече знаех какво да очаквам от нашата трета среща, но въпреки това бях много развълнуван, защото Ани ме въведе в едно прекрасно пътуване. Беше много интересно и вълнуващо. Много хора не вярват, защото животът не е толкова лесен, и всеки сам избира своя път. Няма нужда да правя реклама на Ани, защото тя е толкова слънчев човек и времето прекарано с нея те кара да се чувстваш, че се намираш в друго измерение.Най-важното е, че Ани няма такса, тя приема средствата като дарение. Благодаря на Ани от сърце 💓 и душа за вълнуващите и ползотворни срещи!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *