Слънчеви обреди

Запазете своето място
Слънчев обред

Земни родители – Космически родители

Това е тайнство на душата, което всеки човек е добре да преживее, защото чрез него се изчистват наследствени енергийни блокажи и деструктивни модели, наследени от майчината и бащината родова линия. Веднъж преминали ли по този път на дълбоко пречистване и опознаване на своите Земни и Космически родители, целият ви живот след това се пренарежда и настъпват истински, дългосрочни, градивни промени.  Този Слънчев обред се прави само веднъж в живота на човека, но дава дълбока трансформация и достигане до автентичната същност на човека, отвъд онаследените програми и емоционални травми от миналото.

Научете повече
Слънчев обред

Възстановяване на връзката ни със самите себе си

Този Духовен път, по който ще ви преведа, не може да се опише с думи, защото това е едно дълбоко пътуване за всяка душа и е тайнство, силата на което се усеща с настъпващите промени в живота на човекa.

Осъществява се едно освобождаване от емоционални травми, увреждащи вътрешни утвърждения, драми, нездравословни вярвания, съмнения и страхове.. След това духовно и дълбоко свързващо събитие настъпва мир и хармония в душата, човек придобива яснота за своя път и увереност в собствените сили.

Появяват се нови духовни прозрения и динамиката от осъзнавания пренастройват вътрешният му свят на по-високи честоти, а много често физически неразположения, като мигрена, тревожност, нервно напрежение, безсъние, нервен стомах, болка в краката и в кръста и други, отшумяват.

Научете повече
Слънчев обред

Възстановяване на връзката на Душата с Духа НА благоденствието

Ще те преведа по моста на Благоденствието, като по време на това ярко и вълнуващо преживяване ще бъдат изчистени страхове, съмнения, стари, ненужни програми и унаследени или придобити вредни мисловни механизми, които ви пречат да привличате изобилие и финансов просперитет.

Терапията за Духа на благоденствието ще ви помогне да разрешите назряли финансови проблеми и ще можете да въстановите вашето духовно и финансово равновесие.  Вашата правилна самооценка и здравословно ви самочувствие ще се възстановят и осезаемо ще се подобри и ще откриете нови възможности за привличане на финансови ресури и дълготраен успех в професионалния си път на развитие.

Научете повече
Слънчев обред

ИЗЧИСТВАНЕ И ХАРМОНИЗИРАНЕ НА

7-ТЕ СИЛОВИ ЦЕНТРОВЕ – ЧАКРИТЕ

Този Слънчев обред ще засили значително жизнета сила, която протича през вас. Про време натова преживяване се изчистват енергйни блокажи натрупани във времето, които ви пречат да се развивате пълноценно и да имате пълноценен живот.

Той е подходящ за хора, които са в процес на възстановява не страдат от липса на енергия и тонуст, както и стимул за развитие в животя. Изключително добре се отразява на хора страдащи от безсъние, тревожност, нервно безпокойство, депресия, бърн аут, липса на правилна самооценка и воля да постигат по-високи резултати.

За кратко време след това духовно и трансформиращо събитие настъпват пробуждащи промени и настъпва процес на омиротворяване, спокойствие, хармония и чувство за живот изпълнен със смисъл и ясна посока за обновление.

Научете повече
Слънчевите обреди пробуждат душата
И ви ДАВАТ МОЩЕН ИМПУЛС
 да заживеете своя автентичен живот

 

За да научите повече за актуалните дати, свържете се с нас.

Запазете своето място СЕГА!
Местоположение

Къде се провеждат Слънчевите обреди?

В старинен Пловдив

В Трявна

На Черноморието

Ани, сърдечни благодарности за уютната обстановка, за отдадеността ти за това , че ни води така финно и придружи в едно дълбоко за нас пътуване ! Благодаря за ентусиазма ти и за потребността да споделяш опитности и да помагаш! Прегръщам те !

Виолета Атанасова

БлагоДаря ти Ани за всичко, което правиш за нас! Ти си невероятно Добър Човек, с Голямо обично Сърце и с много Красива Душа! Много мъдра и просветена личност. Ти си като диамант, който свети и ни показва верния път към Добруване и Благоденствие! Ани, благодаря за енергията, която ни даряваш и за вълшебството на твоята уникална Дарба, да ни караш да се чувстваме част от един невероятно красив и съвършен свят!

Виолета Стоянова

Скъпа Ани, да ти Благо даря за всичко, което направи за нас е малко да се каже. Да се докосна до толкова красив Ангел, може би и вълшебна фея е Божия благодат ! Ти ни пренесе в страната на чудесата с твоята енергия вълшебна! Бог да те дари с благодатта си и да ти даде сили да осъществиш мисията си на Земята!

Таня Велева
Вижте още

Духовни терапии

Научете повече
път към себе си

Отключете вашия божествен потенциял

Научете повече