Слънчеви обреди

Запазете своето място
Слънчев обред

Земни родители – Космически родители

Това е тайнство на душата, което всеки човек е добре да преживее, защото чрез него се изчистват наследствени енергийни блокажи и деструктивни модели, наследени от майчината и бащината родова линия. Веднъж преминете ли по този път на дълбоко пречистване и опознаване на своите Земни и Космически родители, целият ви живот след това се пренарежда и настъпват истински, дългосрочни, градивни промени. Веднъж да преживеете това вълнуващо пътуване, е достатъчно за цял живот!

Научете повече
Слънчев обред

Възстановяване на връзката ни със самите себе си

Този Духовен път, по който ще ви преведа, не може да се опише с думи, защото това е едно дълбоко пътуване за всяка душа и е тайнство, силата на което се усеща с настъпващите промени в живота на човекa, веднага след това и продължаващи седмици наред след събитието. Накрая всеки получава това, от което има нужда и равновесието на Дух, Душа и Тяло се възстановява, като настъпва мир и хармония в душата, появяват се нови духовни прозрения и физическите неразположения отшумяват.

Научете повече
Слънчев обред

Възстановяване на връзката на Душата с Духа на парите

Ще те преведа по моста на Благоденствието, като по време на това ярко и вълнуващо преживяване ще бъдат изчистени стари, ненужни и деструктивни програми и наследени или придобити мисловни механизми, които ви пречат да привличате изобилие и финансов просперитет. Терапията за Духа на парите ще ви даде едно ново начало с лекота да разрешите назряли финансови проблеми с кредити и заеми и да откриете нови възможности за привличане на финансови ресури.

Научете повече
Слънчевите обреди пробуждат душата,
за да заживее своя автентичен живот

 

Дати за събитията със Слънчевите обреди се обявяват веднъж месечно и тъй като местата бързо се изчерпват, за да научите повече за актуалните дати, свържете се с нас.

 

Свържете се с нас и запазете своето място
Местоположение

Къде се провеждат Слънчевите обреди?

В стария Пловдив

В Трявна

На Черноморието

Ани, сърдечни благодарности за уютната обстановка, за отдадеността ти за това , че ни води така финно и придружи в едно дълбоко за нас пътуване ! Благодаря за ентусиазма ти и за потребността да споделяш опитности и да помагаш! Прегръщам те !

Виолета Атанасова

БлагоДаря ти Ани за всичко, което правиш за нас! Ти си невероятно Добър Човек, с Голямо обично Сърце и с много Красива Душа! Много мъдра и просветена личност. Ти си като диамант, който свети и ни показва верния път към Добруване и Благоденствие! Ани, благодаря за енергията, която ни даряваш и за вълшебството на твоята уникална Дарба, да ни караш да се чувстваме част от един невероятно красив и съвършен свят!

Виолета Стоянова

Скъпа Ани, да ти Благо даря за всичко, което направи за нас е малко да се каже. Да се докосна до толкова красив Ангел, може би и вълшебна фея е Божия благодат ! Ти ни пренесе в страната на чудесата с твоята енергия вълшебна! Бог да те дари с благодатта си и да ти даде сили да осъществиш мисията си на Земята!

Таня Велева
Вижте още

Духовни терапии

Научете повече
път към себе си

Открий твоите Божествени сили

Предстоящо групово обучение