За Контакти

Свържете се с мен

Първата консултация е безплатна

АДРЕС

ул. „Княз Церетелев“ 25
Стария град
4000 Пловдив

време за консултация

От понеделник до петък:
от 13.00 до 13.30 часа
от 18.00 до 18.30 часа

E-mail

info@ani-pondeva.com

telefon

08 77 5 444 07

Направете запитване

  Препоръчано

  Открийте сродната си душа с помощ от Духовния свят

  Тази Лечебно-образователна терапия ще ви потопи в едно мечтано измерение, където всичко е възможно. Ще научите за тайнството на съпружеския живот и благословията на Архангелите. Чрез Духовна работа и прилагане на определени ментални техники, Вие можете да привлечете Вашата сродна душа и да имате взаимна и хармонична любов с пълноценно общуване и единна посока на развитие. Ако чувствате, че искате точно това и сте готови да живеете, осъществявайки свещената връзка между мъжа и жената, то тогава тази терапия е за Вас!

  Запазете час за безплатна консултация!

  Още

  Изцеление на вътрешното дете, вътрешната жена и вътрешния мъж

  Във всеки от нас живее по едно вътрешно дете, по една вътрешна жена и по един вътрешен мъж. Това е едно уникално Пътешествие навътре към самите себе си, което се осъществява под формата на Водена медитация и Регресия с цел лечение на травми от календара на досегашния живот на човека. Терапията продължава около 120 минути и се работи с ключови събития, които са оставили дълбок отпечатък в подсъзнанието на човека от детството му до ден днешен. Дълбоката трансформация води до цялостни промени в състоянието му и хармонизиране на духовното, емоционалното, менталното, психическото и физическото му тяло.

  След това обновяващо за душата преживяване, ще видите света около вас по различен начин, по-ярък, като преживяване, а вътрешният ви свят ще придобие хармония, пълнота и завършеност.

  Запазете час за безплатна консултация!

  Категория:
  Още

  Регресия – изчистване на дълбоки травми

  Регресията е Духовен път, по който може да преоткриете себе си отвъд този живот. Тя ви дава възможност да научите повече за преживяванията на душата в предишните си прераждания и ще ви припомни каква опитност носите в себе си. В множество от случаите на депресии, страхове, фобии, нервно напрежение и безсъние в основата на психосоматиката стои травма на душата от минал живот, с който тя не може да се справи сама. Чрез метода на Регресията става възможно изчистването на емоционалната тежест, която пречи на душата да върви с лекота по своя път.

  Ани ще ви преведе фино и уверено по този Път на себеопознаване, изцеление и пробуждане.

  Запазете час за безплатна консултация!

  Категория:
  Още

  Семейна терапия

  Имате сложен случай за разрешаване, свързан с роднински взаимоотношения, които не са изградени на взаимна любов и подкрепа? Често в дъното на такива семейни проблеми стоят кармични тежести свързани с имотни въпроси или въпроси свързани с дялови капитали и наследство или унаследени програми на мислене и поведение от родителите

  Тази лечебно-образователна терапия ще ви помогне да намерите най-доброто решение на вашия проблем и когато го приложите, ще ви олекне на душата. Този процес е възможен с помощта на похвати и техники от Рефлексната терапия, Енергийната психология и Регресията, които дават яснота за цялостната картина. Ще се освободите от емоционалния товар – ярост, мъка, болка, безпомощност, скръб и ще почувствате огромно облекчение, което ще доведе до по-дълбоко осъзнаване на Житейската задача, която имате и до отработването й с лекота.

  Лечебно – образователната терапията продължава 1 месец и може да бъде проведена лично с Ани или Онлайн.

  Запазете час за безплатна консултация!

  Категория:
  Още

  Изчистване на родова карма по майчина и бащина линия

  Много често предизвикателствата в нашия живот или в живота на близките ни, са свързани с изплащане на кармични дългове. Много от несгодите и несретите са в следствие на злоупотреби със Закона на равновесието на добро и зло, които злоупотреби са направени от нас самите или от нашите деди. Позволено е от Духовния свят, процесът за изчистване на кармични дългове да се забърза и да бъде подпомогнта с духовна съзнателна работа и благотворене.

   

  Категория:
  Още

  Лечение на подсъзнанието чрез сънищата

  Сънищата са портал към нашите страхове и копнежи, който ни позволява да надникнем в нашето подсъзнание. Те носят послания и кодировки, както от сегашния живот така и минали наши превъплащения. Когато един и същи сън се повтаря многократно или сънуваме един и същ човек или едно и също събитие, това със сигурност означава дълбока свързаност на подсъзнателно ниво с именно тези хора или събития. Пророческите сънища са интересно явление, но често те са плашещи, ако не можем да ги тълкуваме правилно и да владеем силата на емоциите си.

  Категория:
  Още

  Освобождаване от вредни енергийни намеси и ефективна защита

  Усещате, че не ви върви и късмета ви изневерява. Всяк нещо, с което се захванете става трудно или с много усилия. Често сте отпаднали или имате главоболие. Нямате желание да излизате и ви е обзела апатия…Тези още много други неща може да са в следствие на Енергийни пробиви във вашето енергийно поле. Една от причините това да се случи е, че сте жертва на Енергийна намеса от недоброжелатели.

  Още

  Преодоляване на тежка раздяла с вашия партньор или развод

  Вие сте в процес на развод или тежка раздяла с любим човек и се чувствате объркани и подтиснати. Имате хиляди въпроси, на които не намирате отговор и не знаете как да продължите живота си. Тази терапия ще ви омиротвори, ще ви помоге да намерите утеха, ще настъпи покой в душата ви и ще ви помогне да видите ясно пътя напред. Ще осъзнате дълбоките процеси, породили това тежко събитие в живота ви и ще се убедите, че Господ има план за вас, само е нужно да се доверите, да простите и да продължите да живеете тук и сега с поглед отправен към бъдещето.

  Категория:
  Още