Пламък – близнаци – подарък от Вселената

Скъпи читатели, бих искала да споделя тази тема с вас поради 3 причини.

Винаги съм била изумена от дълбоката връзка на моите родители, които преди време научих, че са пламък – близнаци и това породи множество въпроси у мен и ме вдъхнови да изследвам тяхната връзка.

Втората причина е, че имам личен опит с моя сроден пламък близнак и това е възхитителено преживяване, което надминава всякакви мои представи за чувствително, духовно, интелектуално, творческо, физическо и емоционално надграждане и израстване във всички сфери на живота.

Третата причина е, че в обкръжението ми има няколко двойки пламък-близнаци, които познавам от години и наблюденията ми и опитът ми с тях са ценен източник на богати познания по тази тема.

Идеята за “пламък-близнаци” произлиза от древните учения и Ведически писания, че душата е разделена на две половинки, които са създадени заедно в началото на времето и от тогава се търсят една друга. Те се считат за част от един и същи пламък, който е разделен на две, за да преживее различни опити и уроци през живота.

Като начало, тук ще споделя една чудесна статия, която обобщава най-същественото по тази вълнуваща тема.

 

“Пламък-близнаци – това са двама човека, които са свързани един с друг чрез обща душа.

Те са огледални образи помежду си.

Допълват се взаимно и имат неразрушима връзка на духовно ниво.

Вашият пламък-близнак е ваш партньор, ваш учител и ваше отражение.

Вие – това сте той отразен във вас.

Той/тя – това сте вие, отразен/а в него .

Пламъкът-близнак отразява всички ваши скрити страхове, но и вашата истинска вътрешна красота и сила.

Вие чувствате връзката си не толкова на физическо и емоционално ниво, колкото на душевно и духовно. Отношенията между такива хора са едновременно динамични и изцеляващи.

Защо те се срещат?

Пламъците-близнаци се срещат и се съединяват, за да изпълнят своята мисия на земята. Това са стари души.

Основната им задача в това въплъщение е да засилят потоците на любовта, да бъдат пример и да учат на истинска любов другите.

Те спомагат живота на земята да тече на по-високи честоти и проявления.

Но преди да се научат да даряват любов на другите, те трябва безусловно да заобичат себе си и своя близнак.

Така, че този съюз между пламъците-близнаци не е романтична приказка за удовлетворение на егото, а служба на другия, на планетата и на живущите същества.

Признаци за отношения между пламък-близнаци.

Всяка двойка има своята неповторима история.

Но все пак има общи признаци и подобия, по които може да се определи дали сте пламък – близнаци или не.

Взаимното привличане при първата среща, което след това преминава в бурна, замайваща, взаимна страст.

Може дори за малко да сте били заедно, но чувствате невероятно притегляне, сякаш отдавна се познавате.

При повечето хора често се случва да общуват известно време, след това изпитват симпатия, после влюбване, страст. Привличането се развива във времето.

При пламъците не е така.

Веднага са привлечени взаимно и разбират, че винаги са обичали другия. Още при първата среща те го усещат.

Отношенията между пламък – близнаците не са отношения между жертва и господар.

Това са същества, които трепетно и равнопоставено се отнасят един към друг, без значение на трудностите.

Двамата си приличате много. Често имате сходни интереси, почти еднакви гледни точки за живота, сходни цели, подобни вкусове, подобни житейски ситуации, детство.

Желанията, мечтите и ценностите ви са еднакви.

Когато общувате с вашия пламък-близнак може да се появи усещането колко сте еднакви и чувствата, мислите, намеренията, действията ви преливат един в друг все едно сте едно цяло.

Често двамата сте свързани чрез духовна връзка. Такава среща се дава на старите души, които виждат и разбират повече от другите хора. Двамата се увличате от йога, езотерика, психология, себепознание, философия и т.н

Възможно е един от партньорите да бъде по-прагматичен, а другията по-витален. Но и двамата се стремите към общи духовни и социални цели.

Когато отношенията не се развиват в добра посока, след раздялата изпитвате силна болка. Възможно е да се чувствате зле физически, да проливате сълзи дори години наред след вашата среща и раздяла.

След раздялата не спирате да мислите един за друг в продължение на дълго време. Може да са изминали няколко или десетки години, но от време на време ви навестяват мисли за него.

Дори и да създадете отношения с друг човек, мислите за вашия пламък-близнак няма да ви напуснат.

Винаги сте заедно, не само физически, но и в мислите си и цялостното си преживяване на тук и сега, сякаш и другият е част от вашето собствено съществуване, независимо, че физически не се намира до вас.

В реалният живот може да имате други семейства, да живеете в различни страни, но след първата среща вие ще останете завинаги заедно на ниво душа. Неразделни.

Много пламъци-близнаци се чувстват и усещат взаимно отвъд времето и пространството.

Някои развити души могат дори да общуват телепатично, да усещат присъствате на партньора в живота си, до тях или вътре в тях, дори другият да се намира много далече.

Може да усещат близостта на другия, когато са в едно и също пространство.

Във вашите отношения има единомислие и единодействие. Срещите ви винаги са наситени с особена синхроничност.

Вашата първа среща и всички последващи задължително ви водят към личностно и духовно израстване.

Тази връзка ви променя и преобразява в една по-съвършена версия на самите себе си, ако сте достатъчно осъзнати или имате опитен ментор, който да ви води по този път.

След срещата ви, вие започвате да се развивате.

Някой може да разшири кръгозора си, друг да придобие нови способности и таланти, трети да осъзнае с какво иска да се занимава в живота, четвърти да открие пътя си, пети да намери призванието си.

Вътре във вас непременно ще настъпят промени, които ще доведат до преобразяване на живота ви.Източник: https://rositsagergova.com/plamaci-bliznaci1

Може да откриете и да излекувате своите травми от детството, от миналите животи и родовите програми, като се свържете осъзнато и с пълна отговорност към този свещен Дар от Вселената – вашия пламък-близнак.

Не бързайте!

Бъдете наблюдатели и изследователи на тази харизматична връзка на женското и мъжкото начало без да се страхувате от напрежението и бурните вълнения, които изпитвате. 

Най-доброто, което можете да направите е да се изпълните с благодарност към Вселената  и да й се доверите.

Завършващи Думи

Връзката между пламък-близнаците е красива и мистична. Тя представлява уникален път към разбирателство, растеж и любов. Въпреки всички предизвикателства, които могат да възникнат по пътя, тези души са обичани и подкрепяни от висшата космическа сила, която ги обединява.

Пътешествието на пламък-близнаците

може да бъде изумително, мистично, красиво и обогатяващо. То включва изправяне пред предизвикателства и препятствия и множество синхроничности, водещи до хармоничен и пълноценен живот. Те са облечени с уникална сила и воля, която ги води напред по пътя към изпълнение на житейската им задача с разбиране и приемане на Божествения план.

 

В една от следващите статии ще споделя повече от моя личен опит за пламък-близнаците в моя живот. Тъй като темата е много интересна за изследване и ще се постарая да дам най-доброто от себе си! 

Изумително е въздействието на такиви Харизматични двойки върху света около тях. Те го облагородяват и пресътворяват чрез любовта си един към друг с невероятен размах. Това е постижимо, когато следват своята висша природа и се стремят към високите честоти на трептене – благодарност, любов, милосърдие, доброта, истинност, търпение и т.н. Добродетелите позволяват тази връзка да разцъфне. Липсата на очаквания един от друг ги прави свободни, синергията тече с лекота по между им и изумителното е, че това ги прави още по-свързани и хармонизирани един с друг.

Надявам се, че статията Ви е харесала и ако искате да споделите Вашата опитност от срещата ви с Вашия пламък – близнак или Вашите вълнения от това дали ще го срещнете в този живот, аз съм на среща.

Готова съм да помогна, като опитен ментор и майстор лечител във всяка ситуация и ще се радвам да бъда полезна и да допринеса за вашето успешно бъдещо развитие. Всеки четвъртък провеждам безплатни консултации.

В случай, че имате въпроси, запишете час сега!

Научете повече за Менторската програма:

Щастливи в любовта

 

С любов и уважение:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *