Моят географски Любовен триъгълник

Орисана съм от Светлите сили да живея  и да творя на едни от най-магичните места в нашата мила родина.

 

Три географски опорни точки на любовния триъгълник в моя живот

Копривщица е люлката на моето детство и моминство, а старият копривщенски род, от който произхождам ме е захранил с любов към автентичния фолклор и възрожденски дух.

Старинен Пловдив ме приюти, когато се прибрах окончателно от чужбина, на един от хълмовете си с изваяни скали, наречени на името на Орфей – жрецът – учител – творец.

Старинен Несебър ме обгърна в лазурните си обятия и дъха на древна Атлантида, събуждащ в мен желанието да преоткрия Силата на колективното съзнание за опазване на Гая – Майката Земя и създаване на селища на бъдещето с местно производство и за местно потребление, точно толкова, колкото е нужно на общността.

В предсказанията си Преподобна Стойна казва, че ние българите сме най-древния народ и сме тук на тази земя, за да дадем три безценни дара на човечеството. Първият дар е Държавното устройство, вторият дар е “Свобода, Братство, Равенство”, а третият дар предстои да го въведем в следващото хилядолетие, а именно селищата на бъдещето, където ще се произвежда и потребява на местно ниво според потребностите на общността, ще се пазят природните ресурси и ще се облагородяват, а децата ще бъдат много, като звездите по небето.

Този любовен триъгълник е магически, древен и обичан безкрайно много от мен, от моята душа… Аз му принадлежа.

Този необичаен любовен триъгълник поддържа любовта ми към род и родина чиста и непорочна, лееща се от мен в мисли, чувства и действия. 

Една Света Троица “Несебър – Пловдив – Копривщица”, събрала в себе си Дъха на Атлантида, носещ се омайно над древна Месемврия…, Орфеевото тракийско царство ширещо се от скалите на юг към Родопите и на север към Стара планина…, и Възрожденския Дух, подплатен с автентичен бит и култура на старите болярски родове, съхранени от столетия в Средна гора.

Бог ме е надарил с всичко това, също както е надарил и всички вас, мои скъпи сънародници.

Доколко обаче е осъзната стойността на тази огромна и безценна Народна съкровищница?

Тя няма как да бъде остойностена, ако не се виждат ползите от нея и благата, които ни носи. Нали така?

Да обобщим благата, които ни е донесла до днес тази невъобразима, хилядолетна Народна съкровищница. Такива каквито са!

 

Първи дар

Това е ДЪРЖАВАТА, която е просъществувала, откакто свят светува. От НаРодна Република беше превърната в Република с демоНкрИтично управление.

Тук ще отворя скоба. Още в древността се говори от гърците-елини за демокрация. Но се въвежда като форма на управление в Англия от министър-председателя Дезраили около 1880 година, като понятие, описващо демократично управление, но в същото време прикриващо чистия империализъм на Английската корона.

Тази Корона на англо-саксонците е завоювала острова на древните келти. Техните наследници днес казват: “Радвайте се, че сте се освободили от турско робство. Ние не успяхме да се освободим от англо-саксонците”.

Дори днес вражески сили да държат здраво лостовете на властта в “нашата” държава – ТЯ СЪЩЕСТВУВА И ВСЕ ОЩЕ СЕ НАРИЧА БЪЛГАРИЯ!

Разбирате ли скъпи сънародници? Държавата България съществува и тя, потънала в мрак и мъченичество 500 години възкръстна от пепелта на сринатото Второ българско цартво.

Не забравяйте, че до преди 147 години на нейно място съществуваше Османска империя с безмилостно жестока инквизиция, подтискаща българите и кръвожадно пиеща жизнената сила на рода ни.

 

Втори дар

Винеамин, синът на цар Борис, посветен в Магнаурската школа българин от царско потекло, създава Богомилската школа, която се разпространява в цяла Европа и се предава с нея ВТОРИЯ БОГАРСКИ ДАР – Свобода, Братство, Равенство.

Идва времето за ТРЕТИЯ БОГАРСКИ ДАР – селищата на бъдещето.

Народът български бавно се пробужда и бавно започва да зрее за връщане към живота на село и отглеждане на домашна зеленчукова продукция – чиста и обгрижвана с любов. Това е ГАРАНЦИЯТА за истински вкусна и здравословна храна и дарява българина с мъдрост, здраве и дълголетие. Дарява го също и с Божия благодат, защото се грижи за благата, които дава Майката Земя.

Връзката с Преподобна Стойна

Често ме свързват по различни поводи с Преподобна Стойна, но е време да ви споделя моята връзка с Нея – Светла й памет.

Както тя описва любовта си към българския род и тръпне за душите български, дали са добре, дали ще оцелеят, така и моята душа се вълнува и тръпне за съдбата на народа български. След навършване на 32 години, събуждайки се за моя Духовен път на Ментор и Духовен лечител, душата ми е избрала да връща Силата обратно в рода български.

Имах привлекателни предложения да работя в престижни модерни частни клиники в Германия и Швейцария, но аз бях категорична, че дарбите и заложбите, знанията и уменията ми ще ги използвам само за благото и изцелението на рода български. Разбира се работила съм през годините и с чижденци.

Никого не връщам, защото всеки е пратен от Бог при мен за помощ и изцеление.

Препододбна Стойна казва: “Душите лекувайте, душите! Телата сами ке оздравеят”. Това е златното правило, което спазвам, като лечител напълно успешно вече 8 години, времето от момента, в който бях посветена в Свещеноото лечебно изкуство.

Ще ви дам за пример последния случай, който имах от днес. Една дама – българка дойде при мен директно от Мюнхен в Старинен Пловдив, за лечебна терапия. С нея съм работила многократно през последните 3 години. Тя изпитваше огромна емоционална тежест – вина, за това, че баща й е починал в старчески дом сам, при положение, че той е избрал да бъде настанен там.

Може ли да се лекува душата от чувство за вина?

Може! За 30 минути с Алфа тренинг – това е модерно понятие, което ще преведа на български език по следния начин: това стана възможно чрез дарба, която имам на овладяния свръхчувствителен емпат в мен, който съпреживява болката и страданието на душата до него до толкова висока степен, че чрез лечебната си сила и безусловна любов, директно й въздейства и с инструменти на енергийната психология преобразува страданието и го превръща в дълбоко самоосъзнаване.

По времето на този лечебен момент, дамата преживя динамика от духовни осъзнавания, които мигновено я освобождават от чувството за вина. Това е напъло естествен процес. По този начин могат да се лекуват всякакви състояния на душата, като страхове, безпокойство, безсъние, зависимости и т.н.

Създадох Академия за душата, за да обучавам българки и българи, които искат да развиват своите  дарби и заложби – на първо място да пробудят Лечителя в себе си и да помогнат на себе си да бъдат по-осъзнати в своите мисли, чувства и действия и да живеят своя автентичен живот пълноценно.

ПоТокът от курсисти нарекох “Здрав дух – Задраво тяло” и създадох Деветмодулно обучение за изучаване на Свещеното лечебно изкуство на древните българи.

Седем Светлинни курса за любовта към Душата

Това авторско видеообучение действа като особено ефективна терапия и човек може да черпи с пълни шепи от Духовната съкровищница и да прилага на практика това безценно познание за човешката душа.

 

Три духовни опорни точки на любовния триъгълник в моя живот

Съдбовен любовен триъгълник е също този между моята душа българска, рода – корените, от който произхождам и всички душички, които произхождат от него – листата на Короната, аз ги наричам БЪЛГАРСКИ НАРОД. Това е осъзнатата здрава връзка между моята душа, Корените и Короната на Родословното българско дърво – народната памет и народа днес. 

Заключение

Избрах тринадесетия разказ, завършващият да бъде именно този – за безусловната любов и вяра в един древен народ, носещ в себе си дълбоката вяра в Богородица и Светлите неБесни сили.

Народ, блъскан многократно от безмилостни и люти бури на хищнически и грабителски империализъм (римски, гръцки, англо-саксонски, американски).

Народ, дълбоко подтискан, жестоко лъган, безмилостно ограбван, многократно разединяван и като следствие много объркан…

Народ, заслужаващ дълбоко съчувствие, грижа и любов, за да бъдат изцелени раните му. 

Народ, оцелял благодарение на своите дълбоки и здрави корени и чистите си добродетели – родолюбие, трудолюбие, братолюбие.

Народ, който от древни времена омъжва дъщерите си чисти и непорочни, за да се съхрани кръвната ни линия ЧИСТА. Това е животоспасяващо условие, за да се раждат здрави, силни и надарени деца – българчета.

 

 

Все пак да не забравяме, че само 32 години ни делят от тази загубена, но все още не напълно заличена висша добродетел на непорочното моминство, което е достойно за дълбоко самоуважение и висока самооценка за нас, като народ на фона на развратната западна и американска цивилизация. Честта на девойката е стояла над всичко за всеки български род и чесността и смелостта на младежа също.

Само завръщането към нашите изконни хилядолетни ценности ще ни спаси от заплахата, която е надвиснала над нас, а именно да се стремим към чистота на всички нива и водеща в сърцата ни един към друг, да бъде любовта!

Ако очаквате да се случи някакво чудо, ей така от само себе си и да ни освободи от неприятеля, ще ви кажа само едно нещо – ЧУДОТО СТЕ ВИЕ КАТО ОСЪЗНАТО, ОБЕДИНЕНО, КОЛЕКТИВНО СЪЗНАНИЕ.

Изпитът предстои!

Ваша Светлинна сестра:

 

 

 

 

 

 

 

One thought on “Моят географски Любовен триъгълник

  1. Виолета Йосифова написа:

    Истинско щастие е да се докосне човек до теб, Ани! Бог много ти е дал, но и ти ни даваш много! Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *