Живей тук и сега!

В днешно време става все по-трудно да използваме Силата да живеем тук и сега.

Всеки притежава тази Сила. Нарича се “Свободна воля”. С нея ние взимаме решения и правим своя избор.

Най-голямата опасност за съвременния човек да пропусне да живее своя собствен автентичен живот е, че съзнанието му е погълнато от една основна действителност на Работното пространство, където често всичко се прави защото трябва и една Виртуална паралелна реалност – нет пространство или НЕдействително пространство.

Времето за автентичен живот е оскъдно…Често хората на бизнеса нямат представа какво означава автентичен живот. 

Какво представлява Виртуалната реалност? Това е ВИРТУАЛНОТО ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВО, ТЕЛЕВИЗИЯТА, в това число всички развлекателни филми и анимации, а на трето място ВИДЕО ИГРИТЕ.

IT професиите спадат към тази паралелна реалност на Изкуствения интелект.

живей тук и сега

Автентичният живот на човека е всичко онова, което той прави с действията си тук и сега, сътворява действителност в материалния и духовния свят и тя носи радост за душата му.

Да напишеш стихотворение, да нарисуваш картина, да изпееш песен или да изсвириш музикално произведение, да създадеш градина със зеленчуци, да се грижиш за животинския или растителен свят, да построиш къща, да създадеш училище или концерт и т.н. Всичко, което носи РАДОСТ на душата, е част от Нейния Автентичен живот.

Автентичният живот изключва Работното пространство, където цари действие, водено от думата “трябва” и Виртуалната реалност, където човек потъва със съзнанието си и излиза от състоянието “тук и сега”.

Когато настроим съзнанието си да не се концентрира върху спомени от миналото и планове за бъдещето, ето това е моментът ТУК И СЕГА В АВТЕНТИЧНИЯ ЖИВОТ, а да му се наслаждаваме е най-великото изкуство!

Автентичният живот е пълноценно споделяне на свободно време с любим човек извън Работното и Виртуално пространство, за да се наслаждавате на живота заедно тук и сега. Това е да живееш истински и всяка минута да прибавя стойност към твоята неповторима автентичност.

Автентичният живот включва творческата сила, градяща в семейството, с близките, приятелите и цялата жива ПриРода, която ни заобикаля.

Колко по-добре би било за хората вместо да гледат спортни предавания и турнири, те самите да спортуват и съзнанието им да е съсредоточено тук и сега! 

Представете си, ако всички мъже, които са спортни запалянковци, вместо да гледат един или два часа спорт по телевизията на ден, спортуват сред природата. Как би изглеждал светът тогава?

Виртуалното пространство отнема една съществена част от способността на човека да твори собствената си действителност тук и сега в Природата и като част от Природата!

живей тук и сега

Да отгледаш децата си пълноценно, като им отделяш необходимото време и внимание да вникваш в техния детски свят и да го обогатяваш със занимателни игри, приказки и работа в градината или спорт и музика, рисуване и творчески занимания в живата ПриРода, извън Виртуалното пространство.

ПриРодата и Виртуалното пространство са две паралелни реалности, чиято допирна точка е една единствена – ЧОВЕКЪТ!

Човекът създава и развива Изкуствен интелект и се оплита в мрежата на НЕТА, за да изпита себе си – до къде може да стигне.

Може ли човекът да живее отвъд ПРИРОДАТА и отвъд своето Божествено предназначение да твори своята действителност в Природата тук и сега?

Може, но какво губи и какво печели от това???

Виртуалната реалност крие огромна опасност да поглъща съзнанието на хората и на децата главоломно с всеки изминал ден, а последиците върху човешката и детска психика са гибелни. Тя има способността да зомбира хората, да ги пристрастява и те губят Силата си да живеят тук и сега.

Да. Имаме избор: да живеем тук и сега, творящи нашата Действителност или да потъваме във Виртуалната реалност, която е реалност на илюзиите, както са и всички видео игри и филми и най-вече анимационните филми за деца, сътворени от чужди фантазии.

Всеки филм е една компилация, един невъобразим сбор от чужди фантазии на един екип от хора – сценарист, режисьор, продуцент и т.н. На практика ние пълним главите си с чужди фантазии и блокираме собственото си въображение, което е главният и водещ инструмен на творческата сила на човека.

В действителност създателите на киното се изживяват като богове, творящи “отделни реалности във ВЕЛИКАТА ИЛЮЗИЯ НА КИНОТО”, където често хората се губят. Хората губят своята автентичност неусетно, защото всяка реплика, всяка сцена се запечатва в подсъзнанието на човека и често човек неусетно копира модели на мислене, модели на поведение от филмите, които е гледал.

Великата илюзия на киното може да се използва за добро или за зло. Най-тежките последици за човешката психика имат филмите на ужасите, които пълнят подсъзнанието с тежки емоционални блокажи и страхове. 

Имах такъв случай в моята практика. Една млада жена имаше много дълбоки страхове, свързани с черната магия. Тя имаше дори паник атаки и не можеше да спи пълноценно. В процеса на работа тя си спомни, че когато е била на 13 години е гледала страшен филм с черни магии, след което дълго време тя е чувствала безпокойство и не е могла да спи. Отработихме първопричината с Алфа тренинг на съзнанието и страхът изчезна. Тя си възвърна спокойствието и дойде на себе си.

За книгите с вампири и тип Стивън Кинг имах един случай, при който едно младо момиче беше обсебено от мисли за вампири и имаше натрапчиви мисли и страх, че някой я преследва вследствие на една прочетена книга за Дракула и гледани филми на тази тема…Страховете бяха отработени с Алфа тренинг на съзнанието.

При децата е много тежко положението и за това винаги съветвам родителите да подбират добре филмите, за да не се наврежда на крехката детска психика.

За съжаление поколението, родено след 90-та година, трудно различава какво може да навреди и какво не, защото те самите са задръстени с премного информация.

Възхищавам се на хора, които срещам напоследък. Невероятни творчески личности, които градят отличен бизнес и са много успешни в това, което правят. Един от тези изключителни хора не е прочел една книга през хивота си, а е строителен предприемач с голям успех в работата си с градивно въображение. Други няколко човека, които не гледат филми от десетки години, са с много ясно и чисто съзнание и умеят да живеят тук и сега и да използват творческата сила в бизнеса много успешно.

С две думи, колкото повече книги четете, колкото повече филми гледате, колкото повече сте във виртуалното нет пространство, толкова повече се отдалечавате от истинското СЕБЕ СИ – ОТ ВАШАТА ДУША – от възможността да живеете своя автентичен живот.

Рекламите генерират невероятен обем от боклук в посъзнанието и имат зомбиращ ефект. Ето защо препоръчвам да изключвате звука! Когато човек уж не слуша, е в режим на поглъщане на информацията директно в подсъзнанието, където тя работи и се превръща в допълнителен “багаж”.

Дори музиката по радио станциите, която слушате, успива съзнанието. Аз от години пускам няколко български радиостанции, напоследък все по-рядко и се върти една и съща музика…Тогава и съзнанието зацикля, защото се настройва на едни и същи честоти.

Ето защо е важно разнообразието и сами да продуцирате и режисирате ВАШИЯ СОБСТВЕН ФИЛМ ТУК И СЕГА, отвъд ЗЕМНАТА МАТРИЦА, която ви държи под контрол с информационно – енергийния поток, който ви облъчва постоянно.

Моят съвет е: БЪДЕТЕ НАЩРЕК ВСЯКА МИНУТА и си избирайте каква музика да слушате, какви филми да гледате, какви книги да четете, като използвате интуитивния подход или вашето ЧУВСТВОЗНАНИЕ – шесто чувство, не се доверявайте на препоръки, усещайте дали нещо ще ви бъде полезно или не. Има такъв тренинг за развиване на шестото чувство във втори, трети и четвърти Светлинни курсове на Академия за душата.

 

През практиката ми на ментор и майстор лечител съм имала няколко ярки случаи на младежи и девойки, пристрастени към тик-ток, видео игри и анимация с извратени фантазии за убийства и агресия към човешкия живот.

Хората днес не осъзнават каква огромна опасност крие Виртуалната реалност, защото тя директно въздейства върху нашето подсъзнание и го пренасища с емоционална и визуална отрова и излишен вреден пълнеж. Човек губи способността да се концентрира и става трудно адаптивен.

Всеки изгледан филм, видео игра и работа или развлечение във Виртуалното пространство ни откъсва от ИСТИНСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, която ние сами творим и съзиждаме с нашите ДЕЙСТВИЯ, от там идва и смисълът и значението на българската дума за “реалност”, това е

ДЕЙСТВИ – ТЕЛ – НОСТ –

това, което носят действията ни тук и сега.

Хората неусетно стават подвластни на Изкуствения интелект, който диктува правилата във Виртуалната реалност и е господар на случващото се там. Така и хората стават неусетно подвластни на Изкуствения интелект…А той прави много грешки и е настройван от човешки умове, купени да служат на Частни собственици – Господари на Виртуалния свят и на огромни капитали, които неусетно въздействат и на нашата собствена ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. Това е възможно, защото избираме къде ДА БЪДЕМ и КЪДЕ ДА ТВОРИМ! 

Виртуалната реалност е свят без живот и душа. Свят, който не можеш да пипнеш. Свят, изграден от ИТ обездвижени хора с активни мозъци, чието съзнание е вплетено в мрежата като брънки, подсилващи Изкуствения интелект.

Да, печелят се безумно много пари от тези хора с Виртуални професии, които не могат да ожънат една нива с жито, често нямат представа как става това, но могат да ожънат виртуалното поле и да спечелят хиляди или стотици хиляди долари от рекламни кампании.

Светът се преобърна наопаки, откакто съществува нет пространството

Ако преди 100 години всеки се е грижил сам за своята прехрана в буквалния смисъл, като е произвеждал храната си и е имал известна независимост, то сега светът прилича на инкубатор. Отне се с държавни политики свободното право на човека да се грижи за прехраната си и да отглежда животни, за да е зависим от глобалната хранителна мрежа, богата и пребогата на ОТРОВНИ храни и напитки…

За 32 години светът, в който живеем се преобърна.

Хората оглупяват, а Изкуственият интелект се разраства бързо, завладява света и набира мощ.

Като човек на точните науки ще ви кажа една простичка математическа задача. 

Който владее Изкуствения интелект на планетата Земя, той иска да господства и над умовете и сърцата на хората.

Бъдете будни и използвайте нета съзнателно само при необходимост и за полезна дейност!

Социалните мрежи и електронните пощи и нет платформите позволяват да се свържа с всички вас, които сте  пръснати в различни точки на света и това нещо е великолепно, това е добрата част на изкуствения интелект, но лошата преобладава, защото хората са отвикнали да разсъждават самостоятелно и да бъдат критични  към съдържанието в нета и в медиите, което има пагубен ефект върху психиката и вярванията на човека.

Най-страшно е въздействието на Виртуалния свят върху децата.

Във виртуалното пространство преобладават опасните клопки на фалшивата пропагандна информация и тъмни изкушения за развиване на човешките пороци, които са на един клик разстояние, отколкото ползите за човека. Защото широк е пътят, който води към изкушението!

Цялото облъчващо енергийно-информационно поле генерира един основен импулс в човеците по цял свят – това е подсъзнателното внушение да проявяваме само и единствено нашата животинска природа за храна, секс, къщи, коли и обзавеждане, почивки и правене на пари, за да сме във Великата въртележка на Земната матрица. Мислите ни се въртят отново и отново там…Припомням за пирамидата на Маслоу.

Колко от вас са запознати добре с животинската същност – нисшата природа на човека, задоволяващ своите първични нужди?

А колко от вас познават своята Божествена същност – висшата природа на човека?

Отговорът на този въпрос доказва по-горното твърдение, че Земната матрица изкуствено импулсира чрез кино, музика, медии, нетпространството и т.н. Зловредния код за човечеството – да проявяваме само и единствено нисшата си същност, а познанието за Божествената е скрита… 

Да копаем на воля…виртуални пари или истински ЖИВОТВОРНИ бразди?

Новото време, което настъпва, ще отсее трудолюбивите хора от мързеливите!

Мързеливите няма да оцелеят!

“Най-висшата” форма за полезност на виртуалното НЕ(твоето)пространство е “копаенето” на електронни пари.

Сега става интересно с електронните пари и огромната жажда на хората да печелят, докато спят. Колко наивност има във всичко това и заслепяваща алчност. Електронните пари не са нищо поече от СРЕДСТВО за включване в новата Система на модерното робство.

Пустеещи полета, ниви и градини без реколта навън … и “копаещи” хора във Виртуалните фалшиви полета какво, електронни пари и пари чрез рекламни кампании. Пари, които при един природен катаклизъм или при едно по-мощно слънчево изригване, което може да помете сателитите над Планетата Земя, които като хиляден рояк са оплели орбитата на земята, няма да остане нищо от тях.

Абсолютно нищо от Виртуалното простраство не е истинско, освен апаратурата, електричеството и вълновите лъчения, които унищожават живата природа!

И нека да си припомним все пак, че съществува една Велика Равновесна Сила в Природата, в Космоса, във ВСЕЛЕНАТА, която поставя всичко на мястото му в най-подходящия момент. Не забравяйте за намесата на Всевишния Космически разум – Бог, който е възстановявал РАВНОВЕСИЕТО на Земята, като цели цивилизации изчезват за един космически миг!

Това, в което пребиваваме, е пълно безумие на тъмния гении – ЕГОто на човека. Но светът върви натам…

Човекът е създаден като по-висше същество от ангелите, защото има “СВОБОДНА ВОЛЯ”, ангелите нямат. Те са създадени да помагат на човека.

Ето защо всеки самостоятелно решава сам за себе си и избира пътя на своята Духовна еволюция или Материална деградация.

Имаме ИЗБОР, а това е прекрасно!

За да бъде по-лек пътят Ви, създадох

Седем Светлинни курса за любовта към душата,

където можете да опознаете себе си, вътрешните пространства на Вселената – Вашата Душа, да преоткриете Вашата Божествена същност и да поемете по-смело по пътя на Вашата Духовна еволюция!

Какво мислите вие за виртуалното пространство?

Аз бих казала, че Виртуалното пространство не е нито добром нито лошо само по себе си. Също както и парите. То е средство за връзка с хора от цял свят и получаване на полезни знания, стига да може да отсяваме житото от плявата. 

Важно е да осъзнаваме за какво го използваме. За нещо добро и полезно или за губене на време и жизнената енергия в безполезни забавни филми, игри или клипчета.

Облъчването от дигиталните устройства и лъченията в пространството отнемат допълнителна част от жизнената сила на човека и го правят слаб.

Просто не вярвайте на всичко прочетено и видяно в нета, а проверявайте и бъдете КРИТИЧНИ към информацията – сведенията и си създайте защитна мембрана за пропускливост на видяното, чутото и прочетеното там!

Великата илюзия на киното – помага или вреди?

Преди 35 години, ако филмите имаха по-скоро образователен и поучителен характер, то в днешно време преобладават филми, анимации и видео игри с изключително болестотворен, опорочаващ и развратен характер.

Децата са с огромни поражения, защото в ръчичките им попадат телефони, още преди да могат да си мият сами зъбките и гледат анимационни филми, които задръстват съзнанието и подъзнанието им още преди да са проговорили. По този начин те стават негодни да живеят в истинската действителност, защото на 13 години се оказва, че все още не я познават и са трудно адаптивни.

В момента имам едно момче на 13 години, което няма смартфони и не се занимава с видео игри, но от гледане на ен на брой анимационни филми той е загубил представа за границата между човешката фантазия, създала сюжетите на невинните на пръв поглед анимационни филми и действителността тук и сега. За щастие момчето има уникални дарби и е природно интелигентно и бързо напредва в самоосъзнаването с помощта на Алфа тренинг.

Даниел беше на 14 години, когато го доведоха при мен. В следствие на пристрастяване към игри с убийства, беше получил тикове на цялото тяло, като се тресеше на всеки 3-4 секунди и лекарите в Германия бяха казали, че няма лечение за него. Помогнах му и на него и на родителите му да се справят с това кризисно положение отново с Алфа тренинг и енергийно лечение. Условието да се възстанови напълно беше да не играе 6 месеца на видео игри и той дойде на себе си и започна да спортува.

Димитър, на 12 години, пристрастен към тик ток и видео игри, имаше много сложни отношения с майка си, а при нея – никакви шансове да намери решение на проблема и общ език с него. Поех случая и след около месец, Димитър започна да проявява интерес към практико-приложни занимания и да разгръща своя творчески и интелектуален потенциал тук и сега. Показах му как да гради своята собствена действителност и да привлича приятели. Той е един от най-способните ми курсисти и за кратко време постигна отлични резултати.

Мартина, на 12 години, пристрастена към видео игри и тик ток. Тя предпочиташе да разговаря с връстниците си на английски. Беше й трудно да говори на български и нямаше голямо желание. Във виртуалното пространство тя говореше с връстниците си българчета на английски език…много тъжна история.

Мотивирах я да чете български народни приказки, за да обогати въображението си и лексиката и задачата беше да ми ги преразказва. Тя отсядаше при мен за 4-5 дни няколко пъти и Алфа тренинга даде чудесни резултати. Целта беше да усети осезаемо разликата между преживяването тук и сега в истинската действителност и преживяването във виртуалния свят, където не може да създаде нищо истинско и стойностно, което да й бъде полезно за в бъдеще.

Спешно е необходимо да обединим усилия и да помогнем на децата на България да се откъснат от Изкуствения интелект и да развиват своя собствен!

Създадох проект за деца и възрастни, които са пристрастени или имат склонност към пристрастяване към Виртуалния свят. Проектът се казва “Живей тук и сега”, който е в процес на разработка. Повече можете да научите като се включите в безплатния уебинар:

СИЛАТА Е ВИНАГИ С ТЕБ

Когато човек живее повече във Виртуални реалности, отколкото в действителността тук и сега, той много лесно може да стане жертва на Натрапена, Чужда Действителност.

Какво да направим, за да се предпазим? 

Медиите и политическата действителност са най-точният пример за Натрапена Чужда действителност. Ние живеем в Натрапена Чужда Действителност, която се спуска от световния елит като държавни политики, които диктуват правилата, по които да живеем в “нашата” държава. Това е Факт.

Какво можем да направим?

Едно единствено нещо. Да създадем осъзнато и здравомислещо поколение, което да бъде обучено да работи осъзнато за благото на цялата общност – род и родина.

Всеки, който продължи да следва остарелия принцип “Разделяй и владей”, ще отпадне в новите времена, които настъпват. Те ще бъдат бурни и ако не се свържем с нашите български корени и не се обединим в името на децата ни, сме обречени. 

Шансът да се вразумим е голям и ако изберем пътя на ОБЕДИНЕНИЕТО, ще пребъдем.

Призовавам да подкрепите Проектите на Фондация “Природозащитник” и да станете част от промяната, за да помогнем на децата на България и на нашия народ!

Включете се в събитието:

СИЛАТА Е ВИНАГИ С ТЕБ

 

С любов и уважение:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *