Свещеният Път за сбъдване на най-съкровеното ти желание

Свещеният път води хората към просветление и сбъдване на най-съкровените им желания.

Има свещени места или извори с лечебна сила, чудотворни икони и святи пещери и манастири, където хората заявяват своите желания. Други вярват в особени ритуали за привличане на желаната любов или повече пари и богатство.

В тази статия ще ви разкрия в какво са вярвали нашите предци и как със Силата на дадения Свещен обет са се сбъдвали желанията им.

За да извървим този Свещен Път на себепознание и опознаване на Закона за Равновесието в Природата, е нужно стъпка по стъпка да преминем по него.

Свещеният път

1. Как да стигнем до най-съкровеното желание на сърцето ни?

На първо място, човек трябва да се вглъби в себе си или да се уедини сред природата, за да чуе вътрешния си глас и да усети потребностите на душата си.

Вълшебните въпроси са:

От какво наистина има нужда душата ми, за да се зарадва и да има усмивка на лицето ми?

От какво наистина има нужда тялото ми, за да е здраво, жизнено и силно?

От какво наистина има нужда семейството ми, за да цари любов, мир и хармония в него?

От какво наистина има нужда обществото ни и държавата ни, за да цари благоденствие в тях?

От какво наистина има нужда планетата Земя – Майката Гая, за да процъфтява и да ни дарява изобилно с благата си?

Това са 5 фундаментални въпроса, на които те съветвам да дадеш писмен отговор в твоята Тетрадка на Желанията.

Ако те вълнуват само първите два въпроса, това означава, че си заседнал в духовното си развитие и е нужно да работиш по-усърдно върху себе си.

Златолист – Преподобна Стойна

2. Обетът има ЧудоТворна мощ. Какво е неговото естество?

Свещеният път на светците в ПравоСлавното Християнство (можеш да прочетеш житията на Светците) ни учи, че Силата на дадения Обет пред Господ и Духовния свят има чудоТворна мощ и може да даде свръхсили на човека.

В Библията е казано: “Давайте и ще ви се даде – мярка добра, натъпкана, стърсена и препълнена.”

Естеството на Свещения обет е точно в този механизъм – първо заявяваш пред Духовните сили какво си готов да дадеш от себе си и след това заявяваш желанието на сърцето си.

Това означава, че като втора стъпка трябва  да решиш от какво си ГОТОВ да се откажеш и да го заявиш, като същевременно сключиш споразумение със себе си, че ще проявиш здрава самодисциплина, независимо от всичко.

3. Какво можеш да дадеш от себе си, за да получиш Божията благодат

Свещен Обет може да се даде за отказване от някаква зависимост или порок. Тази жертвоготовност да се пребориш с ЕГО-то в теб е оценена от Духовния свят с най-високо отличие. Така ти можеш да покажеш, че обичаш и уважаваш себе си много повече от своите зависимости, които са плод на ЕГО-то.

Това може да бъде употребата на цигари, алкохол, видео игри, покер, кафе, месо, захарни изделия, употребата на боя за коса и лак за нокти при жените, работохолизъм, киномания, чистофайничество, вид педантизъм или критицизъм, привързаност и прекалена загриженост към дете или родител – емоционална зависимост и др. Едни от най-силните Свещени Обети са за целомъдрие и за отказване от употреба на месо и алкохол. 

Когато човек е готов да се откаже от онова, което е пристрастие и му вреди, и да приложи силата на Свободната Воля, тогава Чудесата го навестяват често и животът му се променя към добро.

Духовна Академия Оренда – ДАО в Розенхайм

Действителни примери от живота

През живота си съм давала няколко Обета пред Господ и Духовния свят. Не е нужно да отидеш на църква, за да го направиш. Обет можеш да заявиш, когато се почувстваш готов за неговото изпълнение и си напълно сигурен, че искаш да положиш определени усилия, за да го издържиш. Мястото може да е у дома пред олтара или семейната икона, както и на сакрално за теб място, където да заявиш желанието на сърцето си и да дадеш обет.

Един от ярките случаи в моята практика беше на една дама от Казанлък, успешен брокер на недвижими имоти, с която проведохме онлайн терапия. В последната среща аз я попитах дали има някакво съкровено желание в душата си. Тя ми сподели, че има. Искаше да си купи жилище, което вече беше харесала, но искаше да се справи сама, без чужда помощ. Струваше й се много трудно да осъществи мечтата си, защото жилището беше скъпо, но хубаво.

Тогава й казах, че може да даде обет за въздържание от цигарите за определен период от време и да си пожелае пред Духовния свят това, което е на сърцето й. 

Тя беше страстен пушач и пушеше по 2 кутии почти всеки ден. Знаех много добре, че думите ми я провокират, но знаех също, че това е следващото стъпало от духовното й развитие. Тя каза, че ще си помисли.

След година и половина тя ми се обади отново по телефона и ме зарадва с прекрасна новина. Каза ми, че преди 1 година е дала обет да спре цигарите за 1 година и си е купила жилището на нейните мечти. Всичко се било подредило с лекота и тя беше много въодушевена и щастлива. Най-хубавото беше, че се беше преборила със своя егоизъм и вече нямаше нужда от цигари. Всичко това възстанови вярата й в Бог и Духовните сили, които ни възнаграждават винаги, когато сме готови да работим за своето най-висше благо и да заздравяваме истинската безусловна любов към себе си.

Друг ярък случай от моята практика е с една дама, която по професия беше надзирател в градски затвор. Тя беше около 30 годишна и беше симпатична, с характерни български, благи черти, беше с наднормено тегло и имаше проблеми с това да си намери приятел, който да я харесва такава, каквато е.

С лечебна онлайн терапия нейната женска същност беше излекувана от травмите на миналото и аз й препоръчах в свободното време да носи предимно поли, рокли и бижута. Тя се вслуша в съветите ми и ги изпълни. Тогава й казах, че може да даде Свещен обет за 6 месеца и да откаже всички захарни и шоколадови изделия, като ги замести с мед и сушени плодове. С този Свещен обет тя заяви пред Духовния свят, че иска да има любовта на прекрасен мъж и партньор в живота си, който да я цени и обича такава, каквато е.

Тя го направи, защото беше готова да заобича истински себе си и да положи усилия да се пребори с пристрастието си към захарните изделия. Приложи Силата на свободната Воля и след 5 седмици се появи един мъж, но не какъв да е мъж…Тя не можеше да повярва, ча такъв привлекателен и възпитан мъж ще хареса точно нея. Тя беше в шок. Наложи се да направим извънредна сесия, за да приеме, че заслужава да бъде щастлива с този мъж. Трябваше й малко време, за да си позволи това щастие да бъде с него. Любовта, за която се помоли, се появи в живота й.

Аз лично дадох първия си Свещен обет, като отказах от менюто употребата на месо и риба. Това стана в моята 33 годишнина – Христовата възраст. Тогава си пожелах гигантска промяна в моя живот, която нямах сили сама да осъществя. Да се освободя от всички фалшиви хора около мен, които черпеха неправомерно от моята сила, време, познания, умения и т.н. и не даваха нищо в замяна, но изкусно ме манипулираха и ме караха да се чувствам зависима от тях. Обетът беше неограничен във времето.

Вече 10 години съм вегетарианка и от време навреме си позволявам да употребявам риба в менюто си. А желанието ми се сбъдна 5 месеца след даването на обета. С времето всички токсични връзки отпаднаха от живота ми. Сега съм щастлива, че съм заобиколена от себеподобни, сродни души, които също като мен ценят и се радват на моето присъствие в живота ми и аз на тяхното в моя.

Следващият Свещен обет, който дадох в края на 2013 г., беше за целомъдрие. Дадох си срок от 3 години да нямам мъж в живота си, а си пожелах да преоткрия Силата в себе си и да открия за какво съм родена. Тогава  тръгнах по Пътя към самата себе си и научих през тези 3 години, че съм родена да бъда лечителка и енергиен психолог, работеща чрез силата на Света Богородица и Архангел Михаил, обществена личност – съвременен будител за българите в чужбина и радетел за род и родина, както и предприемач със собствена фирма и Председател на българо-баварско Културно сдружение.

Всичко това се осъществи само за 3 години и продължава да се разгръща. Да! Настъпиха гигантски промени в живота ми и след изтичането на обета, срещнах един прекрасен мъж, който беше истински кавалер и преоткрих любовта с него. Подвигът на този Обет не беше лесен, защото имах сериозни изпити от Духовния свят, с които, Слава Богу, се справих. Наградата за мен беше осъществената желана промяна в моя живот и промяната, настъпила в мен самата.

Свещеният път

Най-добрата грижа за себе си

През 2014 година получих просветление за 2 нови Свещени обета. Единият беше никога повече да не боядисвам косата си, независимо дали е побеляла или не и да не лакирам ноктите си. Осъзнах, че с химическите вещества, съдържащи се в тези продукти за “разкрасяване” на съвременната жена, се крие истинска вреда за клетките в тялото и за енергийното равновесие и здраве на жената. Почувствах какво си причинявам след последното боядисване и това ми подейства разтърсващо…Почувствах, че моето тяло не желае това ежемесечно химическо третиране и се чувства зле от тези вредни вещества. 

Когато скалпът се третира всеки месец с обилна доза химикали, които преминават през кожата на главата и навлизат в пространството на мозъка, то с годините си представи, каква вреда се нанася на организма. Аз лично при тази мисъл се разкаях за моята неосъзнатост и поисках прошка от моето тяло за химическата обработка, на която съм го подлагала 15 години.

Същото е с лака за нокти. Тежки химикали, които запушват най-фините енергийни канали на върха на пръстите на ръцете и ние ощетяваме всеки, когото погалим и най-вече нашите деца, като ги лишаваме от лечебната сила, която излъчваме през фините канали на ръцете и на краката. С времето това води до сериозни щети на енергийно и на физическо ниво, а сега е брутално екстремно с така наречените гел лакове, които аз наричам енергийни разрушители.

Естеството на организма е така сътворено, че тялото да може само да се възстановява. Но когато запушим някой енергиен канал, дори и най-фин, ние пречим на организма да влиза в равновесие и да е здрав през цялото време.

Ето защо моят опит ме научи на една по-дълбоко осъзната грижа за самата себе си.

Бях изумена, когато след 6-тия месец случайно се загледах в огледалото и установих първото Чудо след даването на Свещените обети за косата и ноктите. Косата ми се беше ВЪЗСТАНОВИЛА напълно. Нямаше бели коси. Започнах да боядисвам косата си на 18 години, защото тя беше започнала да побелява в следствие на силен стрес и напрежение. На 33 години нямаше следа от всичко това. Сега съм на 42 и все още е така, защото е в сила Закона за СамоВъзстановяване на тялото – осъзнатата грижа с любов към  себе си.

Трябва да знаеш, че от Духовния свят можеш да получиш благословия, подкрепа и помощ за сбъдване на твоето най-съкровено желание. Освен това Свещен обет можеш да дадеш като вид благотворителност – финансови дарения, обществено-полезен труд, грижа за болен човек или многодетно семейство. Всичко онова, което е отказване от пороци и привързаности и развиване на добродетели, като доброта, състрадание, съпричастност, щедрост към бедни и бездомни хора и несретни животинки и растения…

 

Всяко добро дело бива възнаградено.

Така работи Божественият закон за даването и получаването – Законът за Равновесието в ПриРодата.

Приеми, че Свещеният обет е безценен инструмент, чрез който можеш да промениш живота си в желаната посока и да се сбъднат множество Чудеса, които да утвърдят вярата ти в Духовния свят и Божествените процеси.

Познанието за Свещения обет е част от Пътя на Светците, пътя към Христовото съзнание и нашите предци са го практикували в ежедневието си. Най-често срещаният Обет е бил за изцеление на близък или щастливо задомяване на рожба чрез пост и молитва. Един исторически пример от времето на цар Борис Михаил е Чудотворно спечелената битка срещу вражеска войска след 3-дневен Свещен обет за пост и молитва на цялата войска и жителите на крепостта, в която са били обсадени дни на ред.

Чудесата са нещо ежедневно за тези Хо-Ра, деца на Светлината, които знаят, че винаги има какво да дадат от себе си и го правят осъзнато и с ясна представа каква промяна искат да настъпи в живота им по всичките 5 посочени най-горе въпроса!

Когато те налегне мъка и се питаш защо винаги на добрите хора им се случват и големи мъчнотии в живота, точно тогава си спомни за Светците, които са били Свещеномъченици и запомни, че ти вървиш по Техния път – Пътят на любовта, истината и светлината. Прочети житието на Свети Василий, на Свети Иван Рилски, на Свети Киприан и Света Юстина и душата ти ще проумее, че

винаги има изход от мрака и мъглата по пътя на Дъгата, защото Вярата сбъдва Чудесата!

Ако имаш нужда от съвет, подкрепа и помощ, за да тръгнеш по този Свещен Път на промяната към по-добър и по-осъзнат живот, аз съм на твое разположение. Можеш да заявиш час за безплатна консултация с мен тук.

Бъдете здрави, мъдри и смели Воини на Светлината!

С любов и уважение:

Сподели с приятел и остави твоя коментар, ако статията ти е харесала и е била полезна за теб.

 

Успешно себеосъществяване в три стъпки

3 thoughts on “Свещеният Път за сбъдване на най-съкровеното ти желание

 1. Петранка Николова написа:

  Здравейте, Ани!
  Имам въпроси , ако изобщо е тук мастото им …
  Така…
  Един обет от 1 желание ли се съпътсва , или може повече?
  Ако стартирам с обет, мога ли скоро и с друг, без да е изтекъл срокът на първия?
  Вярвам, че ще ми отговорите и че няма да ме разочаровате !
  ДОБРА НОЩ !

 2. Ани Пондева написа:

  Здравейте, Петранка!

  Един обет се прави със заявяване на едно желание.

  Може след време да се даде и друг обет, дори да не е изтекъл първия.

  Приятелски поЗдраи!

  Ани

 3. Петранка Николова написа:

  Ани, здравейте отново !
  Голям проблем си създадох с аскезата, а толкова искав да я направя…
  Пишем ли действията по доброволния отказ както и желанието ,или ги заявяваме УСТНО ?
  Пращам добра енергия и поЗДРАВИ !🍀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *