Когато помагаш на ближния, неусетно помагаш на себе си

В самото начало, бих искала да ви запозная с главните действащи лица, които обобщено ще нарека „ДобреДошлите“ при мен. Това са всички онези хора, които потърсиха моята помощ през изминалите години. Дълго време мислих как да ги нарека…Те за мен са хора със СТОЙНОСТ отвъд съвременната представа за клиенти или пациенти…повечето от тях се превърнаха просто в ПРИЯТЕЛИ, затова им дадох и подобаващо, прекрасно име.

След като натрупах известен опит в моята практика като Духовна и Биоенергийна лечителка, много ясно установих, че когато преминавам през лични затруднения от най-различен характер, в практиката ми се появяват хора с подобни проблеми, но доста по-задълбочени от моите. След моята мотивация да им помогна да излезнат от затрудненото състоянието, в което са и лечението, което прилагах за съответния случай, аз неусетно намирах и решение за моите лични проблеми и ги разрешавах с лекота.

От самото начало си изградих база от чувствителни знания, която градях постепенно, като се вглеждах много внимателно в душевното състояние на всеки ДобреДошъл при мен и проявленията в околния му свят под формата на здравословни проблеми и неразположения, емоционални кризи, житейски несгоди и предизвиктелства, радости, успехи и постижения във всички сфери на живота му.

Изхождайки от позицията не само на лечител, а на страстен изследовател на Човешката душа и протичащите в нея процеси, черпех и трупах полезни познания денонощтно, но и с ясното убеждение, че всеки ДобреДошъл (човек, потърсил помща ми) е отражение на мен самата – МОЕ ОГЛАДАЛО. Именно това дълбоко убеждение ме отведе много далеко в дълбините на МОЯТА ДУША и там открих МОЯТА ВЪТРЕШНА СИЛА И СЕ НАУЧИХ С ВРЕМЕТО ДА Я ВЛАДЕЯ.

Започнах постепенно да преподавам на „ДобреДошлите“ при мен как да открият своята вътрешна Сила и как да я владеят. Това несъмнено е най-красивият и задълбочен и даващ отражение във всички сфери на живота им и за цял живот МЕТОД ЗА САМОЛЕЧЕНИЕ.

Да откриеш себе си е НАЙ – ВЕЛИКАТА ТАЙНА на всички времена, ТАЙНАТА, която прави ЧОВЕКА НЕЗАВИСИМ И СВОБОДЕН в истинския и най-чист смисъл на тези думи.

Често хората ме питат „Ти следваш ли еди кой си?“ или „На кого си последовател?“Отговорът винаги е един и същ „Следвам единствено и само себе си. Следвам моята ИНТУИЦИЯ – МОЯ ВЪТРЕШЕН ГЛАС – ГЛАСА НА БОГА“.

Тогава те ме питат „А как го разпознаваш. Как правиш разлика между НЕГО и егото или мислите?“Много простичко. Нужно е човек да се научи на 2 неща. Самосъзерцание и самовглъбяване. Само, когато се научи да изключва мислите и да остава в потока на живота като БЪДЕ в настоящия момент, само тогава може да ГО чуе съвсем ясно и да усети неговата неразривна свързаност с ЦЯЛОТО.

Когато сте свързани с Духовния свят посредствум Вътрешния си глас, вие ще получавате цялото знание, от което имате нужда, за да вървите по вашия път с лекота и ще имате кристална яснота за вярната посока.

За всичко това е нужна задълбочена Духовна работа върху самите себе си и работа под формата на помощ и подкрепа на хората, които са ви потърсили и са ги поискали от вас. По този начин вие ще подобрявате вашата добродетелност, което ще играе решаваща роля за вашето пълноценно духовно развитие, достигане на добро Просветлено качество, както и повишаване на интензитета на енергийно-честотното ви поле.

Твърдо вярвам, че сме тук, за да се подкрепяме и напредваме заедно и подхождам във всекидневното си общуване с всеки ДобреДошъл, с това убеждение.

КОГАТО ПОМАГАМЕ НА БЛИЖНИЯ СИ, НИЕ НЕУСЕТНО ПОМАГАМЕ НА САМИТЕ СЕБЕ СИ.

Когато този процес е НАПЪЛНО ОСЪЗНАТ, ние напредваме с лекота и разгръщаме своя потенциал на единствени по рода си и неповторими ТВОРЧЕСКИ ПРОЯВЛЕНИЯ НА ЖИВОТА.

Бъдете здрави, мъдри и нека родът ви да пребъде в добро и светлина!

0 thoughts on “Когато помагаш на ближния, неусетно помагаш на себе си

  1. Момчил Жеков написа:

    Чрез знанията и подхода на Ани се излекувах от Хашимото. Лекарите ми казаха, че не се лекува и че жлезата ми е почти мъртва, но аз не се отказах и се борих и срещнах Ани! Бъди здрава, Ани ти и семейството ти! Благодаря! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.