Човешкото тялото може да се самолекува – вижте как

Човешкото тяло може да се самолекува, ако знаете Пътя или има посветен, който може да ви преведе по Него – вижте как.

Седем са стъпките в Духовното лечение да накарате тялото си да започне да се лекува само и да ПРЕОБРАЗИТЕ ЖИВОТА СИ.

Ето кои са те:

1. Вие винаги имате силата да излекувате себе си.

Във физическото тяло са заложени механизми за самолечение, то е снабдено със защитна система, която не пропуска вътрешни и външни патогени. В устройството на тялото е предвиден процес за самовъзстановяване чрез създаване на нови клетки ежедневно. Ние можем да спрем този процес, само ако не вярваме в тази способност и не даваме на организма това, от което се нуждае: почивка, правилно хранене и натоварване, а на душата: радост, мир и дълбок смисъл за съществуване.

Моята работа като Духовен лечител се състои в това, да ви помогна да възстановите здравето и равновесието на душата и тялото, да се успокои умът ви, да бъде в мир и хармония и да се превърне във верен служител на Душата. Като завършващ щрих в шедьовъра на Духовното изцеление е възстановената връзка с Духа и засилване на вярата в Духовния свят, което несъмнено ще доведе до грандиозни промени в живота ви.

 

2. Само вие можете да се самоизлекувате.

Никой друг няма да направи това за вас. Създаването на екип, който да ПОМОГНЕ в изцелението е много важен момент – неговите членове могат да предложат своите познания, идеи, различни гледни точки и най-ценното – тяхната подкрепа и безценна опитност. Но тези хора не могат да ви излекуват – само вие можете това. Това е лично пътуване в себеоткриването и духовна еволюция. Нужно е да научите как да владеете вашите емоции, да разберете как работи умът ви или как се зараждат вашите мисли.

Като ментор, Духовен и енергиен лечител мога да ви помогна да проследите нездравословните модели и да ви дам инструменти за работа, но най-ценната част от лечението е осъзнаването на тези мисловни модели и вие самите да осъществите промяната. Така крайният ефект е траен и можете с лекота да го задържите цял живот.

 

3. Първо се лекува душата, след нея се лекуват ума и тялото.

Душата, умът и тялото имат различни нужди, и ако получават всичко, което им трябва, те ще бъдат здрави и в РАВНОВЕСИЕ. Но ако нещо бъде пренебрегнато, се нарушава тяхното равновесие и болестите започват да атакуват всичко. Лечението възстановява връзката между душата, ума и тялото. И докато медицината работи предимно с тялото, Свещеното лечебно изкуство започва процеса от Душата, защото Тя е източникът на нашето съществуване, вдъхваща живот на ума и тялото. Ако започнем от тук, след това всичко останало ще бъде задействано по естествен начин. А какви са нуждите на душата? Да се живее в радост и със смисъл, да се развиваме, да растем и да изразяваме своята мотивация чрез мисли, думи и дела.

4. Само Любовта лекува.

Енергията на любовта е изпълнена с невероятна лечебна сила. Изпращана от вас във всяка част на тялото, където има болка или неизправност, любовта изпълва с обновяваща сила душата и ума. В ума става преместване на вниманието от откриването на проблема към намиране на решение, а душата „вижда“ болното място и го изпълва с безусловна любов. Това усещане живее в настоящето, точно там, където се случва изцелението – не в миналото и не в бъдещето. Мога да ви покажа в детайли този процес, като ще ви дам упражнения, с които ще засилите Любовта към самите себе си и ще се научите да лекувате всяка част на тялото си сами. Ако е необходимо ще ви подкрепя с енергийно лечение от разстояние, което действа прекрасно и е част от Свещеното лечебно изкуство.

 

5. Прошката освобождава място в сърцето за любовта.

Когато сърцето ни е изпълнено със страх, гняв, тъга или отчаяние, в него няма място за топли чувства, без които е трудно да сме здрави. Любовта е свързана с душата, а прошката – с ума; тя освобождава емоционалния заряд, който е запълнен с болезнени мисли – тези, които предизвикват поведение на жертва и ни карат да водим неправилен начин на живот, вместо нормален и пълноценен. Прошката премахва задръжките в енергийното тяло, за да може съдържащата се в него информация да се движи свободно и да осигурява връзка с душата, ума и тялото, за да се поддържа здравето. С помощта на правилни енергийно-честотни трептения тя елиминира нездравословните нагласи, заседнали в гръбначния стълб, отравящи емоционалните заряди в органите, жлезите и мускулите. Тя задейства лечебния процес и укрепва имунната система, а ние ставаме по-малко податливи на болести.

С мен ще научите как да се разтоварите от насъбраните през целия ви живот гняв, мъка, болка, разочарования, самосъжаление, отровна самокритика и т.н. Това ще стане по един лек и безопасен начин, който е естествен процес за Душата.

6. Промяната – това е единственият начин за действие.

Еволюционното пътуване – това е една от промените, друг избор в живота няма. Това е нещо, което произхожда от мисъл в мисъл. Промените трансформират мисленето ни и ни помагат да се движим от миналото към настоящето и от настоящето към бъдещето.

Първата стъпка в преобразуващия процес е прошката, следващата е любов. Когато ние прощаваме на себе си и на тези, които ни обиждат, ние увеличаваме пространството в ума си за нови идеи и разширяваме сърцето си, така че да може да побере повече любов.

Когато сме болни, нашата душа, ум и тяло искат промяна. Те изпращат алармени сигнали, че нещо не е наред, че между тях се е загубило единството – и всичко това се отразява на нашето състояние. Моделът на психодуховно изцеление, предложен от душата, ни напомня, че ако са болни нашите мисли в следствие на емоционални травми, започва да боледува и тялото ни.

Единственият начин да ги излекуваме е да променим своето мислене. „Да живееш – означава да се променяш; да се променяш – това означава да израстваш; да израстваш – значи всеки път до безкрайност да осъзнаваш и създаваш себе си отново”.

Тук несъмнено се включва изцелението на душата от емоционалните травми през сегашния живот и минали прераждания. Ще ви преведа по този Път на изцелението безопасно и с особено внимание към всеки детайл, защото Водещата сила в моята работа на Духовен лечител е Помощта от Духовния Ангелски и Архангелски свят и информацията, която ми дават за вас е от особено значение за осъществяване на ПРОМЯНАТА, от която имате нужда. Този процес е Свещено Тайнство за всяка душа.

7. Съсредоточете се върху това, което искате, а не върху това, което не искате.

Изцелението се съгласува със Закона на привличането: За каквото си мислиш, такъв ставаш. Какъвто ставаш, за това и мислиш.

Най-добрият начин да проверите дали вашите мисли са здрави е да анализирате начина си на живот, отношенията с другите хора и здравословното си състояние.

Ако това, което откриете като резултат, не е това, което искате, трябва нещо да промените. Има един Вирус, рано или късно атакуващ всеки в живота: ние започваме да привличаме това, което не искаме, а не това, което искаме, защото фокусът на мисълта е точно там, в страховете и съмненията.

Единственият начин да спрем този процес – е да го променим. Това става като се измести фокуса на човека от миналото в настоящия момент с ясно изразяване на волята и ментални техники за изчистване на самосаботиращите програми и погрешни вътрешни убеждения.

Свещеното лечебно изкуство

обхваща всички 7 изброени до тук стъпки за пробуждане на Лечителя във вас. Те са предпоставка за задействане на способността на тялото да се самолекува.

В работата ми използвам богат инструментариум от ментални и енергийни техники за

  • изцеление на емоционалните травми от миналото – шокови ситуации, страхове, фобии и т.н.
  • изчистване на наследени стереотипи по бащина и майчина линия
  • отработване и промяна на лоши навици и деструктивни начини на мислене и поведение и заместването им с нови, градивни и ползотворни навици и утвърждения – комплекс от вярвания, създаващи нов, здравословен порядък в живота на човека
  • увеличаване интензивността на любовта към самия себе си и изграждане на правилна самооценка
  • подготовка на душата да обработи по правилен начин горчилката от лоши чувства и емоции, натрупана от родители, партньори, или от други хора, така че да може да прости не само на тях, но и на себе си
  • преместване на Фокуса на съзнанието в посока самоосъществяване на човешкия и божествен потенциал.

Всичко това става посредством предаване на безценно познание от мен за процесите, които протичат във вас. Духовната терапия се провежда лично или онлайн в продължение на 1 месец. За по-задълбочена работа се създава индивидуална терапевтична програма за 3 месеца.

 

Изцеление на емоционални травми

Източник на част от статията: neutralen.com

Ако статията ви е харесала, може да я споделете с приятели.

 

Бъдете здрави, мъдри и благословени!

С любов и уважение:

 

 

 

 

 

Вижте още:

Ако не можеш да откриеш път, по който да тръгнеш, СЪЗДАЙ СИ ГО!

 

 

 

3 thoughts on “Човешкото тялото може да се самолекува – вижте как

  1. Pingback: Свещеният Път за сбъдвне на най-съкровеното ти желание

  2. Pingback: Пречистете тялото за 7 дни - Ani Pondeva

  3. Pingback: Как да си направим Жива вода - Ani Pondeva

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *