Ако не можеш да откриеш път, по който да тръгнеш, СЪЗДАЙ СИ ГО!

Тази снимка е от времето (2013 г.), когато нямаше ясен път пред мен и любовта и носталгията към родината можеха да ме погълнат тук в Германия и душата ми да залинее, но ИЗБРАХ да се превърнат в горивото, с което създадох Танцова група “Нестинарка” в Розенхайм.

Нещастният семеен живот и пропуснатите мечтани възможности, заради чужди комплекси, бяха горивото да стъпя на моя Духовен път и да сложа край на отношенията ми с хора, които ме ограничаваха и ограбваха душата ми ежечасно.

Раздавах всичко от себе си, за да се харесвам на другите и когато не ми останаха сили и почти бях рухнала, това ме научи, че е време да заобичам себе си – този път ме доведе до истинско Преображение.

Когато бях жестоко предадена от група неосъзнати “приятели” и сред тях имаше човек, който пожела моя късмет и щастие и с енергийна намеса ми бе отнето най-ценното – ЗДРАВЕТО, аз се обърнах към Духовния свят за помощ и започнах да чета Завета на цветните лъчи на светлината – свещения текст от Библията, който ме върна към живота.

Когато се изправих срещу черната магия, използвана срещу мен и сърцето ми се свиваше от страх, пожелах да науча повече за живота на Светците и изучих техните жития. Това ми даде огромна СИЛА!

Когато преживях една фалшива любов, се научих, че за да даря от себе си най-ценното – Сърцето ми, е нужно да открия Любовта в Истината.

Когато се влюбих в един мъж, който ненавиждаше светлината и добродетелите, знаех, че нямах бъдеще с него, любовта ми помогна да му отворя очите и сърцето и той да ме приеме за негова сестра. Господ имаше определено пръст в това чудо и му благодаря безкрайно, че ме научи и ми показа пътя на БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ.

Когато загубих внезапно моя обичан брат, не бях на себе си, но осъзнах, че ако не се стегна и не дам сила на родителите ми, мога да загубя още любими хора.

Раздадох и последната капка от силата си, за да им вдъхна вяра, че това е пътят на една Светла Душа, която сама е избрала съдбата си преди да се роди.

Когато бях на прага да рухна, при мен дойде Архангел Михаил и ми каза, че вървя по пътя на Воина на Светлината и се справям добре.

Каза ми, че това е пътят на БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ – ДА НАМЕРИШ В СЕБЕ СИ КУРАЖА И СИЛАТА, ДА ДАДЕШ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ ВЪПРЕКИ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА.

Каквото и да преживявате, най-важното е да не се отказвате и да се уповавате на Бог, Света Богородица и Архангелите!

Това е пътят на Воина на Светлината!

Път на изпитания и път на себеутвърждаване във вярата в Духовния свят и Вярата в себе си и в собствената вътрешна сила!

Бъдете здрави, мъдри и смели!

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятели.

Ще се радвам да отговоря на вашите въпроси или да споделите вашето мнение по темата в раздел “ВАШИЯТ КОМЕНТАР”!

Вижте още:

Как да пробудим лечителя в себе си и да вземем живота в свои ръце

4 thoughts on “Ако не можеш да откриеш път, по който да тръгнеш, СЪЗДАЙ СИ ГО!

 1. Yova написа:

  Благодаря Ви Ани! Трогнахте душата ми с Вашето откровение, страдание и търсене на пътя към Твореца. Постигнали сте не случайно Безусловна Божествена любов. Защото сте изстрадали и Светия Дух е помогнал по пътя Ви към Бога .Така мисля аз. Не съм религиозна, а вярваща и търся все този път.

 2. Мария написа:

  Здравейте Ани , аз много се радвам за това , което си постигнала в живота си . Радвам се, че си много упорита , за да намериш пътя към Бога и своите цели . Възхищавам ти се , бъди здрава .

 3. Росица Костадинова написа:

  Здравейте, Ани,
  Най-напред ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! Честит трети март, ден, в който трябва да се гордеем, че сме потомци на онези, за които България беше всичко.
  Споделям Ви, че бях очарована, когато случайно попаднах на Вашата Техника за насочване енергията на недоброжелател обратно към него и неутрализирането й.Направи ми впечатление важното условие, което беше поставено преди всичко, а именно – да останеш неутрален, без капка негативизъм или друго чувство, за да работи описаната техника. Самото призоваване и благословия с цел преодоляване на нискочестотната бариера предизвика у мен истинско доверие, съпричастност и приемане. Хареса ми и настоящата статия за вярата, силата и себеотдаването, въпреки обстоятелствата.
  Ето защо реших да се свържа с Вас и подържайки този сакрален за мен контакт, да мога да изчакам търпеливо времето, когато можете да дойдете отново в България, за да опитам да осъществя една важна за мен среща.
  Дотогава ще опитам да следя с интерес изявите Ви.Оставам с уважение към работата и живота Ви.
  поздрав-Росица

 4. Диана Георгиева написа:

  Благодаря ти, Ани! За всяка твоя дума, благодаря! Точно сега, като чета тази статия, ми е много тежко и ти ми помагаш! Ти си Светлина!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *