Тайнството на целувката

За Исус Христос и Мария Магдалена

целувката е била началото на Свещената връзка между мъжа и жената

– пораждаща най-висши трептения в сърцето и в душата им и пренасяща ги в Райските селения.

Целувката носи радост и вдъхновение за творчество и градеж.

Исус често е целувал Мария Магдалена по усните. Но те са били посветени в Свещеното тайнство, как да пребивават в райските селения на тяхната Свещена съпружеска връзка.

Сексът, като понятие, каквото го познаваме днес, има внушителна сила на един пагубен смисъл за средство за забавление чрез интимните отношения между мъжа и жената, като фокусира съзнанието им върху страстно удоволствие и забавление. Всичко това тръгва като мощно тъмно течение сред хората от американските порно филми и опорочава и снижава човека и девата до тяхната нисша природа да проявяват предимно своята животинска страст и заради това си деяние  те биват изгонени от рая.

Това е една от причините семействата да се разпадат днес, защото в тях няма здрави духовни ценности за отговорност и целомъдрие. Друга важна причина можете да откриете тук:

Мъж-жена, разменените роли в любовта

Част от

Тайнството на щастливата съпружеска връзка между мъжа и жената

се състои в отговорността да се вгледаш в душата на любимия човек, за да усетиш нейните потребности и да изразиш с действията си загриженост към тази близка и сродна душа и целомъдрието за изграждане на нещо свято, красиво и животворно с дълбок и свещен смисъл, каквото е семейството и раждането и отглеждането на децата в любов и душевно разбирателство.

Тук можете да гледате един уникален филм за Тайнството, скрито от хората днес за Учението на Христос в Ранното Християнство за Свещената връзка между мъжа и жената.

С любов и Пролетно вдъхновение:

Девата е божественото проявление на жената,

а Човекът е божественото проявление на мъжа. Научете повече:

За достойнствата на Девата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *