Отдаване на чест пред българския ЛЕВ/ЛЪВ

Освен за силата на молитвата, духовното и енергийното лечение, квантовата физика, историята и лечебното изкуство на древните българи, днес ви предлагам една по-различна тема – отдаване на чест пред българския лев.

Преди 140 години българският ЛЕВ/ЛЪВ е бил обезпечен от БНБ със злато. Това означава, че Трудът на хората е бил ОБЕЗПЕЧЕН със злато.

Символите на 10 левовата банкнота го показват много ясно – Овчар със своето стадо от едната страна и жена, която бере плодове от другата и на 100 левовата банкнота – ЖЪТВАРКА със сноп Жито са вплетени в златнообезпечените от БНБ красиви банкноти.

Неговата стойност е емблематична, защото ЛЕВЪТ е създаден, за да отговаря на стойността на труда на българина.

За съжаление след всяка война, в която България е участвала, стойността му драстично е падала.

По времето на комунизма левът възвръща своята стойност и БНБ го обезпечава със златно покритие. Трудът на хората е заплащан подобаващо, справедливо. Работа за всички е имало и всеки е можел да се самоиздържа без заеми и кредити. Работещите Хора често са имали възможност да спестяват и да придобият собствено жилище със собствени средства. На почит са били животновъдите и земеделците и са се ползвали с някои специални социални предимства.

Настъпването на ДемонКрацията в България

“Истинските реформи в българския банков сектор стартираха през 1989г., когато наследената от социализма централизирана банкова система беше заменена с двустепенна, състояща се от централна банка и 59 търговски банки, повечето от които съз­дадени чрез трансформиране на бившите клонове на БНБ. Към края на 1990г. общият брой на опериращите в страната банки достигна 70. Първоначално новосъздадените банки функционираха на базата на Правилника за банките, приет в средата на 1989 г. Този правилник уреждаше правния регламент както на централното, така и на търговското банкиране. Две години по-късно тяхната уредба беше разделена. През 1991г. беше приет Законът за БНБ, който послужи като основа за създаването на формално независима централна банка.”

Истояник:https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2003/11/22/224006_bulgarskiiat_bankov_sektor_i_finansovata_kriza/

С инфлацията през 1994 година, която е била много внимателно подготвяна години наред, настъпи истинска пандемия на ДемонКрацията, която взе хиляди невинни жертви за кратко време. Отпечатването на образа на Апостола на Свободата върху банкнотата от 1000 лева беше равносилно на духовно убийство на българския Дух – обезценяване на десетилетия труд.

Още малко история:

“Инфлацията изяде около 40 млрд. лв. от спестяванията на населението през 1994г., или по 25.40 лева на всеки 100 лева, спестени в банките. 31 млрд. лв. са стопени от скока на цените от срочните влогове на гражданите и 8.6 млрд. лв. – от спестовните влогове през миналата година.

Загубата от влоговете е резултат на рекордно високата инфлация от 120% за миналата година. За същия период годишната лихва с натрупване по срочните депозити достига едва 66% и реалният лихвен процент е отрицателен: -25.4%.

Ако се прибави и загубата на населението от обезценяването на доходите, които според статистиката спаднаха реално с 30% през миналата година, то финансовата 1994 г. е най-черна за българина от 1991г. насам.”

Източник:https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/1995/01/09/1206416_inflaciiata_iziade_40_mlrd_leva_spestiavaniia_za_1994_g/

По време на най-дълбоката ДемонКрация (правителството на И. Костов 1999 година), стойността на лева бе още веднъж срината до критично ниско ниво. Беше скроена и скалъпена най-голямата финансова измама в нашата държава чрез изкуствено създадена илюзия, че това е нещо нормално и за да бъдем приети в ЕС е нужно да предадем Българския Лъв в устата на Звяра…

През 2000 година вниманието на целия български народ беше умишлено отвлечено от “трагедията с българските медицински сестри в Либия” по старата схема – едно голямо нещастие може да се преживее по-леко, ако насреща има хора, които са по-нещастни от теб. Тази ужасяваща международнополитическо-медийна схема продължи с години… Резултатът обаче беше на лице:

стойността на труда на българина е по-ниска два и половина пъти, отколкото труда на всички останали европейци.

Това доведе до обезлюдяване на градовете и селата и за 20 години стотици хиляди българи потърсиха прехраната си в чужбина и се превърнаха отново в немили-недраги за света, оставили близки, дом и родина.

“От 1997г. стойността на лева е твърдо свързана с тази на германската марка чрез системата на валутен борд при курс 1000 лева = 1 германска марка. След деноминацията на лева от 5 юли 1999г. курсът става 1 лев = 1 германска марка, а след премахването на германската марка в края на същата година левът се привързва към еврото при курс 1,95583 лева = 1 евро.” Източник: Уикипедия

Държа да подчертая, че това беше и продължава да бъде убийствена политика на анти-българските политици, Валутния борд и ЕС.

В Германия самата икономическа система бързо се приспособи към деноминацията на немската марка и германският стандарт на живот не се промени значително. Но българският стандарт се срина, народът претърпя за втори път демонКритична пандемия, която продължава и до днес. Жертвите са хиляди загинали, десетки хиляди разорени и мизерстващи българи и стотици хиляди, изнесли се доброволно от домовете си в България.

Една печална гледка, сякаш 20 години ние живеем в условията на нестихваща “ВОЙНА”.

Това е капиталистически лост за свръхОбедняване на цяла една нация и сриване на цялата и икономическа мощ, градена 110 години (до 1990 г.) с кръвта и потта на нашите деди!

“Левът е приет за българска парична единица малко след Освобождението на страната, когато на 4 юни 1880 г. е приет Закон за правото на резание монети в Княжеството, а на следващата година са отсечени и първите монети.” Източник: Уикипедия

Не беше случайно за мен, че през месец юни започнах да работя с моите клиенти на принципа 1 лев = 1 евро…

Направих това, защото дълбоко се замислих за икономическата и политическа несправедливост, която цари в държавата, за 140 годишната история на Българския лев, който се опитват да затрият и хората, чийто труд е обезценен повече от тройно в сравнение до 1989 година.

Ето едно изчисление, което направих за кратко време:

1989 година – 1 Златен лев = 100 златни стотинки.

1994 година – 1 демонКритичен лев = 0,74 златни лева или 74,6 златни стотинки.

1999 година – 1 костов лев = 0,36 златни стотинки или 35,8 златни стотинки.

Замислете се, ако се позволи еврото да замени лева, дали това ще унищожи напълно стойността на труда на българина в собствената му държава!?!

За да има справедливост в моя живот, моя свят и според моите вярвания, трябва 1 български лев да струва най-малко 1 евро, но ако трябва да бъда честна според добива на злато в България през последните години, стойността на лева би трябвало да е по-висока в пъти от корумпираното от Валутния Борд евро.

Ако живеехме в една справедливо устроена държава, то тогава чужденците щяха да се редят на опашка, за да работят в България, а Швейцария щеше да се слави, че е “България” за западна Европа.

Истината е, че държавата ни има огромен ресурс, който се разпилява и ограбва по един престъпен начин и народът ни няма достъп до благата на собствения си труд и природни богатства от десетилетия.

И второ, народът български е бил, е и ще бъде трудолюбив, особено, ако държавата гарантира РАВНОМЕРНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА РЕСУРСИТЕ И БЛАГАТА И ПОДОБАВАЩО ОЦЕНЯВАНЕ НА ТРУДА МУ – ЗЛАТНО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ.

Прекланям се пред вашия труд, скъпи българи, така, както се прекланям пред труда на всеки европеец и пред всеки жив човек на тази планета. Обезцененият изкуствено наш български лев, накара стотици хиляди сънародници да заминат в странство, за да препечелят повече, отколкото им се позволява в родината.

Всички вие заслужавате много повече!

Нужно е да имаме революционно мислене днес и непоколебим Дух, предизвикващ промяна!

С любов и уважение:

 

отдаване на чест пред българския лев

Прочетете повече за историята на българския ЛЕВ/ЛЪВ: http://crownchange.com/the-history-of-bulgarian-lev/

Пари, получени с любов и благодарност

0 thoughts on “Отдаване на чест пред българския ЛЕВ/ЛЪВ

  1. Момчил Жеков написа:

    Всичко е с цел да бъде унищожен българския народ за да няма алтернатива на съвременния материалистичен свят. Едно време богомили и катари са ги убивали с меч и огън, сега е рафинирано унищожението чрез финансите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *