Пари, получени с любов и благодарност

 

Искате ли да научите повече за ЕстествоЗнанието за парите, приети с любов и благодарност?

Ще започна, като споделя част от моя личен опит с вас. 

В самото начало, бих искала да Ви запозная с главните действащи лица, които обобщено ще нарека „ДобреДошлите“ при мен. Това са всички онези хора, които потърсиха моята помощ и посетиха обученията на Духовна Академия Оренда през изминалите години.

Дълго време мислих как да ги нарека…Те за мен са хора със СТОЙНОСТ отвъд съвременната представа за клиенти или пациенти…повечето от тях се превърнаха просто в ПРИЯТЕЛИ, затова им дадох и подобаващо, прекрасно име.

Когато хората научиха за мен през 2016 година, от препоръки от уста на уста, заявявах, че не работя срещу такса, а срещу дарение. Така след 3 месеца интензивна работа те започнаха да настояват, искайки от мен аз да определям цена, за да им е по-лесно да се ориентират.

Казах си “Защо не? Така ще бъде по-лесно за хората да изразяват своята благодарност”. Все пак един личен хороскоп струва 50 евро, а това, което ви дава лечебната сесия с мен е повече здраве, сила, увереност, спокойствие – безценни неща, които човек най-много цени, когато ги е загубил.

Тъй като по това време живеех в Германия, до тогава се беше образувала средна стойност на даренията – 50 евро. Започнах да казвам „Може да оставите дарение символично от 50 евро или колкото имате възможност, но да е от сърце.“

За ДобреДошлите при мен, които живеят в България символичните суми са 100 лева за една лечебна сесия или 210 лева за една едномесечна Духовна терапия от 3 лечебни сесии.

Практиката учи най-добре.

Имала съм случаи, в които ДобреДошлите оставят 30 евро или оставят 100, всеки според възможностите си. За мен най-важното е хората да бъдат доволни от моята работа и да им бъде помогнато свисше. За да се изпълни това, условието е да не се злоупотребява със Силата на парите.

В сила е казаното в Светото Евангелие от Лука: “Давайте и ще ви се даде – мярка добра, натъпкана, стърсена и препълнена.” Ев.Л. 6:38

Благодарение на това, че спазвам този неписан закон, да работя срещу ДАРЕНИЕ, не само, че дарбите ми се усъвършенстваха, но и от Духовния свят ме дариха с нови, прекрасни дарби.

През последните 3 десетилетия много често хора, които имат дарбите за лечителство и ясновидство, след като злоупотребят и работят за печалба и за слава, дарбите им се отнемат и те се превръщат в шарлатани. Познавам няколко такива случая през годините и проследявайки тяхното равитие, резултатът накрая беше плачевен.

За мен най-голямата награда в работата ми е Силата на благодарността и благоСловиите на ДобреДошлите при мен. Силата на парите също е важна, за да мога да осъществявам идеите си и да се развивам. Тук е важно да има осъзнато Равновесие на двете сили!

Двете сили са взаимосвързани и са двете страни на една и съща Златна монета, особен за работата с Духовните сили. Тя е по-особена и изискваща висока добродетелност.

Ето защо цената за лечебна сесия е определена на базата на вашата оценка.

Цените за моите курсове и терапии са символични и под формата на дарение, защото остава в сила принципът на взаимното доверие и уважението на труда, опита, познанията и времето, които влагам в тях. Едномесечен онлайн курс има символична цена от 210 лева, Видео курс – 77 лева, Участие в Слънчев обред е 130 лева. Това са “символични” цени, това означава тази сума, която  е достатъчна за развитие на моята Академия и всеки сам преценява какви са му възможностите и колко може да дари от сърце.

Мога да кажа, че до сега не е имало случай, в който хората да не са изразили пълната си благодарност към мен, отчитайки “символичните” цени за справедливи. Това дава гъвкавост в работата ми и най-хубавото е, че получавам обратна връзка чрез безупречната оценка на хората към моя труд и дарби.

Дарението като отключваща сила

Дарението е отключваща сила за Силата на парите. Парите имат нужда да се движат, това означева, че е необходимо да има оборотен поток на силата, като се насочва в градивна посока.

Често самата аз правя дарения под различна форма. Винаги ми е доставяло удоволствие. Случва се да правя дарения с лечителски сесии на хора, които нямат финансови възможности и които са се обърнали към мен за помощ. Те ми се отблагодаряваха, когато могат и както могат, под формата на услуга, информация или с по-късно дарение. До сега няма случай в практиката ми, в който Кръгът на благодарността да не е бил затворен подобаващо.

За силата на благодарността

Когато дадеш най-доброто от себе си и го направиш от сърце за някой, който те е потърсил за помощ, Енергията на благодарността не се губи, дори той да няма пари да плати. Този човек след лечебната сесия е наясно, че Енергийният кръг е необходимо да бъде затворен, за да бъде резултатът от лечението траен.

Помощ-благодарност-дарение-благодарност-помощ

Това е Енергийният кръг, който задвижва една Сила и тази Сила е решаваща за финансовия просперитет и материалното благополучие на всички участници. С две думи тук в сила е един от Херметическите закони.

К О Л К О Т О  П О В Е Ч Е  Д А В А Ш,

Т О Л К О В А  П О В Е Ч Е  П О Л У Ч А В А Ш

Това не важи за разходите обаче: ) Необходимо е, човек добре да си знае възможностите и да бъде гъвкав в разходите и постоянен в работата си. Гъвкавост и постоянство. Придържайте се към правилото да спестявате 20 % от това, което получавате месечно. Човек знае и 2 и 200, а разумните решения дават спокойствие!

Ако искате да имате успешно предприятие, тайната е да нямате очаквания.

Когато услугата или продукта, който предлагате, е качествен, със сигурност успехът ще надмине и най-смелите ви представи!

Формулата на успеха гласи: Успехът се състои от 90 % подготовка и 10 % възможност да се изявиш  пред хората, които ще оценят достойно труда ти. Някои наричат тази възможност за изява “късмет”. Но какво е добрият, стар късметът? Трябва да знете, че той не е самослучаен. Късметът се изработва и той е резултат от вашите добри дела, за които Духовния свят ви възнаграждава. 

Разбира се, важно е търпението, без което няма как да сте успешни в света на ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО.

Не работете САМО за пари, работете за удоволствие.

пари, получени с любов и благодрност
3 – дневен семинар в Троянския балкан

Ако се придържате към това правило, успехът ви е гарантиран.

За щастие срещам все повече хора, които, като мен, са живо доказателство за това Златно правило!

В един от семинарите „Красота и сила в Равновесие“ е включен Слънчевия обред за възстановяване на връзката между душата и духа на благоденствието и парите. По време на този Слънчев обред участниците не е нужно да говорят за себе си. Пази се пълно мълчание. По време на това събитие се изчистват лични драми, деструктивни убеждения, негативни емоции, свързани с парите. Внедрява се енергия за самоувереност, спокойствие, търпение, градивност, любов, благодарност, правилна личностна самооценка, спестовност или щедрост, това се определя строго индивидуално според конкретния случай.

Изяснява се какво е породило блокажите в душата на човека и се интегрира градивна ценностна система за парите на съзнателно и подсъзнателно ниво, така че да се уравновеси Енергията на парите според потребностите на Душата.

Резултатът е налице непосредствено след извършване на Слънчевия обред.

Пример от практиката мога да дам с два ярки случая на мъже, които бяха в една и съща група. Единият от тях беше прекалено спестовен и много стегнат по отношение на парите, той е от Южна корея. Другият беше в другата крайност, прекалено щедър, той е българин. Той беше способен да изкарва много пари, но и бързо изтичаха между пръстите му.

По време на ритуала на първия участник – корееца бяха интегрирани Енергиите на спокойствие, щедрост, радост, благодарност и лекота. При втория случай – българина, бяха интегрирани Енергиите за спестовност, градивност, самоувереност, търпение и доверие към самия себе си.

Така Енергията на парите беше уравновесена и при двамата и те почувстваха промяната като разтърсващо самоосъзнаване на грешките и какво им е липсвало, за да имат емоционално и ментално равновесие и хармония по отношение на финансите и получиха цялостна енергийна пренастройка.

Още същата седмица аз се уверих лично в промяната и спокойствието, които бяха настъпили и у двамата. Кореецът прояви за пръв път щедрост с лекота, като плати сметката на компанията след срещата за народни танци, а българинът беше намерил своята цел за инвестиция и с въодушевление беше изготвил ясен план за спестяване на пари за постигане на целта си. Благодарността им към мен и моето дело беше истински балсам за душата ми.

Искате ли да научите повече за себе си и връзката на Вашата Душа с Енергията на парите? Искате ли да бъде балансирана тази енергия спрямо вашите потребности, така че да можете с лекота да постигате целите си?

Запазете час за Слънчев обред за духа на благоденствието и парите, за да преживеете истинско преображение на душата си и така ще решите много ваши проблеми наведнъж и за кратък период от време.

Човек е добре да бъде и щедър и спестовен, но в умерени граници. Освен това често човек си създава изкривена представа за парите, като например „Парите не носят нищо добро“ или „Аз не съм способен или кадърен да печеля достатъчно пари“ или човек е твърде разпилян в целите си и в следствие на това във финансовата сфера цари пълен хаос. Също така въпросът за дълговете и кредитите е от съществено значение. Често хората са блокирани и не знаят как да продължат напред.

С този Слънчев обред се изчиства цялата тежка, вредна и ненужна енергия, за да се освободи място на новата чиста енергия, на Душата й олеква и човек получава яснота – как да върви с лекота по своя път напред. Така много по-лесно човек може да погледне в една нова преспектива, която отговаря напълно на неговите нужди и да се пренастрои на вълна „Финансов просперитет“ по един естествен начин – чрез Силата на дълбокото самоосъзнаване на вътрешните потребности на Душата.

Заключение

Най-важният принцип в ЕстествоЗнанието за парите е свързан с Любовта.

Парите са НЕУТРАЛНА ЕНЕРГИЯ. Те могат да бъдат използвани за добри и лоши цели. Ето защо отговорността на всеки един от нас е сериозна и е необходимо да сме напълно наясно със себе си, каква Енергийна стойност ще придадем на парите.

Защото, мили мой читателю,

Накрая всеки получава толкова любов, колкото е дал: )

Искате ли да научите повече за ЕстествоЗнанието за парите?

Предстоят обучения в Духовна Академия Оренда – ДАО, които могат да Ви обогатят и да преобърнат представите ви за света на парите,така че да откриете своя автентичен път на благоденствие.

Тук можете да гледате това трогващо душата интервю, което ще ви накара дълбоко да се замислите…Това интервю е с най-богатия българин в света – Игнат Канев – един ярък пример за постигнато пълно Равновесие между Спестовност, Щедрост и Съзидателна Мъдрост. Със своите простички, но мъдри думи, той разкрива важна част от ЕстествоЗнанието за парите и човека!

Той е българин по Дух – мой духовен ментор, който дълбоко уважавам и ценя, ярък пример за Соломонова мърдост и дейно РодоЛюбие!

Дълбок поклон!

 

 

Ако статията ви е харесала, можете да я споделите с приятели!

 

 

Слънчеви обреди

 

Ако темата ви е заинтригувала, споделете вашето мнение в коментар под статията!

2 thoughts on “Пари, получени с любов и благодарност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *