Пречистете тялото за 7 дни

ЗАДЕЙСТВАЙТЕ МОЩЕН ОЗДРАВИТЕЛЕН ПРОЦЕС НА ОРГАНИЗМА и закалете защитните му сили, не е трудно и можете да го направите – пречистете тялото за 7 дни!

Причината да направя за първи път тази прекрасна 7-дневна програма за пречистване на организма от натрупаните отровни вещества, не беше случайна.

През 2012 година, навлизайки в Христовата възраст, в мен се засили желанието да стана вегетарианка. Една от причините беше, че го желаех от 3 години, а друга важна причина беше, че хранително-вкусовите качества на месото бяха доста по-ниски в магазините в Германия спрямо домашното месо, на което бях свикнала в България.

Месото в немските магазини ми беше безвкусно, както и млечните продукти, защото в мен беше запечатан автентичния вкус на домашно приготвените.

Направих няколко опита да откажа месото, но бяха безуспешни. Мисловният механизъм насаден в моето детство от родители и баби беше доста упорит и не ме оставяше намира, а именно внушението – „Яж месо, за да си здрава и да имаш сили!”.

През декември спрях да консумирам свиснско месо, защото прочетох една изумителна статия, че ДНК-то на домашната свиня е близко по структура с човешкото ДНК и това е причината да се присаждат органи успешно.

Най-силно ми въздейства това, че когато ние се храним със свинско месо, ние проявяваме особена форма на канибализъм. Статията ми помогна веднага да откжа свинското месо. Също така не е случаен факта, че в мюсолманската религия свинското месо е забранено.

3 месеца по-късно бях сготвила една превъзходна мусака с картофено пюре и телешка кайма. Аз си хапнах доста повече от обичайното. На другата сутрин се събудих с невероятни болки в стомаха и повръщане. От цялото семейство, само аз се чуватвах зле, което изключваше хранително натравяне.

Закараха ме в клинаката, където лежах около 5 часа на системи и ми направиха всички възможни прегледи и изследвания. Изключен беше колит, гастрит, язва, или натравяне. Според лекарите имах здрав стомах, нищо ми нямаше и не можеха да си обяснат състоянието ми. Аз не преставах да повръщам.

Разбира се психо-соматиката на моя проблем беше Дълбокото противоречие между ума и сърцето. Сърцето ми казваше – Не яж толкова месо, ако можеш го спри, а умът повтаряше – Яж месо, за да си силна и здрава.

През тези 5 часа бавно и постепенно се промъкна Чувствознанието в мен. Мисълта и силното усещане, че настъпва времето да направя най-доброто за себе си и да се откажа от месото окончателно или за известен период от време и да се погрижа за тялото си, като направя основно пречистване на черния дроб и жлъчката.

В момента, в който взех решение и реших също, че като се прибера у дома ще потърся в интернет най-доброто решение за пречистване на организма, спрях да повръщам, а след не много дълго време ужасната болка в стомаха изчезна и отшумя напълно.

Прибрах се у дома и в интернет намерих именно тази 7-дневна програма, която приложих стриктно върху себе си още от следващия ден.

Това, което преживях и което видях, че излиза от мен на 6-7 ден, промени отношението ми завинаги към начина ми на хранене.

След 7-мия ден почувствах лекота, облекчение и прилив на сили, които бяха непознати като усещане за мен. От тогава съм вегетарянка и понякога веган вече 7 години и съм благодарна на Господ, че минах по този път, за да се науча да се грижа за тялото си.

Мога да споделя, че откато станах вегетарянка спрях да имам проблеми със зъбите и не посещавам зъболекар. Боледувах много по-рядко и организма ми се самовъзстановяваше всеки път много по-бързо от обичайното. Видимо процесът на стареене е забавен, даже казват, че изглеждам значително по-млада, отколкото съм в действителност.

7-дневна програма с лимон, зехтин

и ябълков сок.

“За да се радваме на перфектно здраве, е хубаво от време на време да пречистваме фабриката за преработка на отпадъци – черния дроб и хвостохранилището – жлъчката.

В жлъчните пътища се натрупват голямо количество отровни отлагания, това са т.нар. жлъчни камъни, и трябва да се премахват чрез специален режим на хранене..

Основните признаци, че в черния дроб има камъни, са:

– обложен език;
– странен, горчив вкус в устата;
– прекалено висок холестерол;
– по-светли изпражнения;
– проблеми с храносмилането;
– мрачно настроение;
– гневливост без причина;
– лесно напълняване и много трудно смъкване на излишните килограми и т.н.

Добре е черният дроб периодично да се пречиства.

Това помага за повишаване на енергията, за отслабване, подобряване на настроението и за общо подмладяване.

Предлагаме на вниманието ви една специална диета.

Ако искате да я пробвате, трябва да започнете след пълнолуние. Важно е да спазвате и посочените часове!

Как да пречистим черния дроб?

Необходими продукти:

4 лимона
2 грейпфрута
1 л зехтин
2 пакетчета английска сол (купува се от аптеката)
10 л. натурален сок от ябълка
1 ч. л. тинктура от орехови люспи

От понеделник до събота се пие по 1 ч. гореща вода на гладен стомах, след което се приема 1 с.л. пресен лимонов сок, смесен с 1 с.л. качествен зехтин. Това помага за изхвърлянето на жлъчка от черния дроб. Добре е през деня да се консумират салати със зехтин и лимонов сок.

пречистете тялото за 7 дни

По време на диетата всеки ден се изпива по 1,5 литра натурален сок от ябълки. Този сок, освен че има очистително действие върху червата, помага и за размекването на конкрементите в жлъчните пътища. Така те се превръщат в нещо като желе и се изхвърлят от тялото без болка.

Трябва да пиете и по 2 литра вода и да ядете пресни плодове и зеленчуци.

Препоръчително е да наблегнете на по-леките храни – зеле, цвекло, моркови и всякакви зеленчуци и да се откажете от пърженото и колбасите.

Освен изброените по-горе продукти, можете да консумирате в по-малки количества от обичайното риба, яйца и малко шоколад. Аз лично успях да мина на суровоядство през първите 5 дни и ефектът беше невероятен.

В събота следобед не трябва да ядете нищо.

Тогава се пият само течности – вода, плодови сокове, чай. В 18 часа и 20 часа се пие 200 мл вода с 1 с.л. английска сол. Тази течност има очистителен ефект и е добре да сте си вкъщи, за да можете да посещавате тоалетната при нужда.

В 22 часа се пие 100 мл зехтин със 150 мл сок от грейпфрут (прясно изцеден) и 1 ч.л. тинктура от орехови люспи. Сокът трябва да се прецеди и да се разбие в шейкър, за да се получи хомогенна смес. Трябва да го изпиете, докато сте прав, за 2-3 минути (може наведнъж, може и на глътки), след което да легнете по гръб за 30 минути.

През това време можете да масажирате черния си дроб или да сложите топла грейка върху него. След това е препоръчително да си легнете.

Имайте предвид, че през нощта е възможно да се събудите поне няколко пъти, за да посетите тоалетната.

В неделя сутринта – в 6 и 8 часа, трябва да изпиете още 200 мл вода с 1 с.л. английска сол. В следващите 2-3 часа не бива да ядете. Можете само да пиете прясно изцеден плодов сок, зелен или билков чай. Можете да добавите малко мед.

Към 10 часа хапнете плодове, а към 12 часа – супа с картофи, моркови, ориз и зеленчуци, малко салата и малко хляб. В следобедните часове можете да се върнете към обичайния си режим.

На тази снимка можете да видите примерно, как изглеждат жлъчните отровни камъни.

Тази процедура може да се повтори няколко пъти през два месеца. Важно е да се запомни, че се прави след пълнолуние.

С подобно пречистване на черния дроб можете да отслабнете лесно и да задържите желаните килограми!”

Пречистете тялото за 7 дни и ще поставите вашето тяло в подходящите условия да се самовъзстанови!

След прилагането на програмата (тогава не намерих тинктура от орехови люспи), бях изумена от видимия резултат и жлъчните камъни, които се появиха на бял свят. Това ме накараха да взема решение, никога повече да не причинявам на моето тяло това мъчение и да се грижа истински и с любов за него. Знаех, че месото е храната с най-тежка енергия и съдържа отровни вещества, които се отделят при смъртта на всяко животно. Моето преживяване в клиниката ми помогна да стана по-осъзната и много по-отговорна по отношение на енергията, с която захранвам тялото си.


Човек е това, с което се храни!

След 4 години станах постепенно веган и научих по естествен начин водена от интуицията ми, без някой да ме учи на това, как се води здравословен живот и какъв е правилният хранителен режим при веганството.

Силово – честотното поле на душата и тялото ми се засили значително по време на веганството и се чувствах прекрасно. Спортувах редовно и тялото ми се извая в мускули. Тогава се проявиха особено силно лечебните качества, ясното виждане и ясното чуване в мен и се случиха един куп чудеса в живота ми.

Накрая искам да ви споделя, че потенциалът за развиване и разгръщане на лечебните сили е заложен във всеки от нас, но не всеки е готов да мине по този път.

Пътят е труден и човек е нужно да се пребори със сянката в себе си, с пороците и зависимостите си, със стария начин на мислене и вредните си навици, за да даде път на Божествената лечебна светлина – безусловната любов.

Безусловната любов е нещо възвишено, чудотворно и най-трудно се постига и изразява към самите нас, към нашето тяло и нашата душа. Това е пътят на дълбокото самоосъзнаване.

Надявам се, че програмата ще Ви бъде полезна!

Успех!

 

Можте да разпространите тази публикация, за да бъде достъпна и полезна за другите.

Благодаря!

 

Бъдете здрави, бодри и жизнерадостни!

С любов и уважение:

6 thoughts on “Пречистете тялото за 7 дни

 1. Галина Тотева написа:

  Здравейте, благодаря за чудесната рецепта! Имам обаче въпрос:
  Безопастно ли е прилагането и при
  налични камъни в жлъчката?

  • AniPondeva написа:

   Здравейте! Безопасно е, когато тази програма се прилага стриктно, както е описано, но всеки сам пооема отговорност. Аз лично с лекота се разделих с няколко камъни преди 8 години и от тогава имам нов, по-благоразумен начин на живот.

 2. Евелина Руменова написа:

  Невороятен човек, само с един поглед усеща къде и с какво може да ти помогне, мога да кажа, че само с присъствието си приемаш една неописуема енергия от нея. Сесиите ми в различните насоки, от които съм имала нужда, бяха силно ползотворни и проблемите се разрешиха, както на емоционално ниво така и физическо ниво. Готвех се също така за операция на жлъчка, споделяйки го с Ани, тя ми каза операция в никакъв случай. Направих невероятната диета за една седмица, за изчистване на камъни, плюс няколко нейни терапии, които ми препоръча и съм ЗДРАВА. Това е само един малък пример, от всичкото добро, което съм получила. Благодаря от сърце за всички положени/магически усилия, вълшебна Ани! ПРЕГРЪДКИ!

 3. Kiril Ionchev написа:

  Браво❗
  Много добре❗❗
  Безценен жизнен опит, който може да помогне на много хора със своя първоизточник и истинската си божествена същност и природа.

 4. Лилия Памукова написа:

  Благодаря, Ани!!

  Най-сетне видях тази древна методика , описана от теб толкова точно, детайлно и пълно – сега всеки може да я изпълни по точен и най-вече безвреден и ефикасен начин.
  Радвам се, че е достигнала до теб в този вид и ти благодаря, че я споделяш!!
  Това ме мотивира и създава усещане, че ще успея да я изпълня.
  ( до сега съм виждала описанието й само за 48 часа, срещала съм и доста хора, започнали и пострадали от неточното й изпълнение).
  Още нещо, което може би ще е предмет на отделна статия, как се провежда захранването, 3-5 дни достатъчни ли са?

  Ще се радвам да продължаваме контакта за съвети и резултати, а може би и консултации с други мотивирани.

  Поздрави,
  Лилия Памукова

 5. Ани Пондева написа:

  Здравейте!

  За захранване на седмия ден следобед е подходяща Ангелската супа, дадена от Учителя Петър Дънов. През следващите 3 дни се избягват тежки храни, месо и риба.

  ПоЗдрави!

  Ваша Ани ПонДева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *