Мъж-жена, разменените роли в любовта

Истинската сила на жената е в Духовната й прозорливост и отдаденост на вярата в Духовния свят!
Жените през миналия век се научиха да оцеляват при най-тежките военни и следвоенни условия, без мъже до себе си и с по 2 до 5 деца на раменете си.

Родово наследство

Прабаба ми Стойка – родопчанката от село Стойките, отгледала 5-те си деца сама, та и внуци, пра внуци и пра пра внуци…, отиде си на 92 години. Спомням си я смирена и кротка с благ поглед и грижовна към децата❤️
Майка Богородица бдеше над дома й, защото беше вярваща и Духовно-прозорлива българка, преминала през безброй предизвикателства, за да натрупа безценна мъдрост и святост.
Днес живеем трето поколение жени след горчивия опит на нашите прабаби, загубили мъжката опора, подкрепа и сила, заради войните…Генетично е предадено да сме силни жените днес и едно от най-трудно постижимите неща за нас жените е да се доверим на мъжете до нас.

Важната роля на Одеждите на българката

Изключително важна роля играят одеждите на българката през последните 32 години. Искам да сложа особен фокус върху тях, защото жените в България носеха предимно поли и рокли до 1989 година. След това битаците ни заляха с турска стока и българките нахлузиха панталоните, джинсите и дънките…
От биоенергийна гледна точка, това е причината естественият Силов поТок Земя-Космос да бъде затлачен и жената да влезе в мъжка роля.
1920 година Коко Шанел въвежда панталона в света на дамската мода
Това дава яснота защо еманципираните жени обичат панталони. Те обичат да владеят положението и да ръководят парада. Губят своята женска чувствителност и стават груби, дори арогантни. Мъжете, които са в мъжката си роля, избягват такива жени, защото зарядът на магнетичото поле на всеки от подобна двойка е с еднакъв знак.
След 32 години в панталони, дънки и клинове, заложената генетично програма от нашите баби и генното модифициране на поп-фолк – развратната културата, ние българките сме се видоизменили до неузнаваемост.

Примери от практиката

На 8 март 2021 година създадох един дамски клуб, в който поканих прекрасни българки, мои клиентки, които бяха влезнали в мъжката роля. Целта на срещите ни беше да се възроди женската им същност. Първата гиганстка промяна настъпи след един месец, след като те започнаха съзнателно да подбират облеклото си и да носят красиви поли и рокли, бижута и да обръщат внимание на своята женственост, като я подчертават. След 3 месеца, животът на всяка една от тези дами се промени значително и света около тях ги възприемаше по различен начин, с обожание. Това преображение на външен план, даде и вътрешно преображение, защото тези дами отново влязоха в поТока на Женската си сила, защото полата създава “Женски завихрящ се поТок” и те станаха по-чувствени, нежни, изящни и предизвикваха възхищение в околния свят. Техните истории са документирани във видео записи от срещите на клуба и са доказателство за моята теза за разликата между полата и панталона, като АТРИБУТИ за развиване съответно на женска и мъжка сила.

Споделено откровение

Мъже има около нас, но ние сме склонни да изземваме функциите им, особено докато ходим обути в панталони. Не пускаме лесно контрола, особено, когато знаем и можем сами да се справяме. Самата аз бях в тази мъжка сила, развита в мен и наследена генетично от моите властни баби, повече от 3 десетилетия. Натрупах горчив, но безценен опит с мъжете в моя живот.

Съзнателно пречупване на матрицата

На мен се падна трудната задача да пречупя съзнателно матрицата, за да привлека щастието в живота си. Моята житейска задача е да преживея целия този опит върху гърба си и да премина напълно съзнателно от генетично заложената в мен мъжка роля, в моята автентична женска роля.
Моята мисия е да споделя моя опит с вас, за да може вие да имате достъп до това познание и да го използвате в ежедневието си за намиране на личното щастие в любовта.
Властната и силна, материална жена е голямо нещастие за свещения съпружески живот, където жената по природа е духовно силна, материално крехка, а мъжът е материално силен и духовно по-крехък от нея. Това е естествената симбиоза между мъжа и жената. Естественото състояние на една пълноценна съпружеска връзка, благословена свисше.
Изкуственото Модернизиране на западното общество, аз бих го нарекла МОДЕ-лиране, внася невероятно силно разделение в тази Свещена връзка и настройва двата пола мъж-жена един срещу друг.
Често мъжете са отчаяни, че не могат да открият истински любяща жена, способна на топлота и нежност и в следствие на горчивия си опит и травмите от минаото, започват да изпитват непоносимост към жените и да отричат женската същност като благодатна.
Жените също често са травмирани от мъже, които не могат да пооемат отговорност, липсва им решителност и категоричност, което превръща мъжете в добри манипулатори. Така жените губят доверие в мъжката същност изобщо и това ги води до отчаяние в любовта.
До тук описах синдрома на “Обърнатите роли”.
Това е причината Свещената връзка между мъжа и жената да бъде под гигантска заплаха от изчезване.

Западното общество и синдромът на “Обърнатите роли”

Тук ще споделя с вас моя богат опит от живота ми в Германия, Австрия и Швейцария. Главната причина за безбройните разводи и разделени двойки в западното общество е в обърнатите роли на мъжа и жената в любовта. Там този процес на властната жена в панталон е започнал няколко десетилетия преди да се прояви в България. Жените масово са с по-мъжки черти на лицето, носят късо подстригана коса, 98% са в панталони и стоят отдясно на мъжете си, които имат едно благо, меко изражение на смиреност и безгласност.
мъж-жена, ролите в любовта
Женева, Френска Швейцария
Особено силен е този зловещ синдром на обърнатите роли в Швейцария. Там винаги носех дълги, ярки поли и бели ризи, които подчертаваха моята женственост и често хората ме гледаха като паднала Дева от небето. Контрастът на излъчването и визията между мен и всички останали жени беше разтърсващ.

Какво е решението на този гигантски проблем?

Доверието е висша форма на Любов.

Силната жена днес е жизнено необходимо да се научи да се доверява на мъжа до нея и да се остави изцяло в неговите ръце.
Така им доказваме, че ги обичаме до края. До краен предел!
Те имат нужда от този заряд, за да провокират мъжествеността в себе си.
Ако мъжът истински ви обича и вие му се доверите до край и се оставите в ръцете му, той няма да ви изпусне, защото любовта ще му даде сила да се справи и ще се научи да ви носи на ръце, когато ви е трудно.
Това е най-висшият изпит на любовта между мъжа и жената – да се изпита доверието до край!
Нужно е да позволим на мъжете да поемат кормилото, руля на кораба “Мечтана цел”, за да се превърнат в истински 100 процентови мъже.
Ключът е в доверието и пускането на контрола и в същото време да бъдем истински музи за мъжете си и да ги насърчаваме с любов да проявяват мъжката си същност!
Ако сте срещнали вашата сродна душа и връзката ви е благословена свисше, то само ако безрезервно му се доверите и се оставите той да бъде водещият партньор в танца на любовта, той ще ви носи на ръце с радост и благодарност всеки път, когато ви е трудно?
Обърнатите роли на мъжете и жените като динамичен процес в нашето общество е най-страшното явление в съвременния свят, защото семейството е обречено на разпад.
Така ни е създал Господ Бог – ЖивоТворящата Сила, че не можем да избегнем този кръговрат на ин и ян, на мъжката и женската сила и е изключително важно да знаем, че ролята на мъж или жена сме я получили по рождение.
мъж-жена, ролите в любовта

Ако си роден мъж,

имаш житейска задача, за да успяваш в делата си, да развиваш мъжката сила в себе си, да бъдеш решителен, прагматичен, целенасочен, дисциплиниран, издържлив, силен, закрилящ, любящ, справедлив.

Синдромът мъж в женска роля

Едни от най-тежките емоционални травми при мъжете са травмите от детството, нанесени от властни и амбициозни майки, които не са способни на съчувствие и състрадание, а проявяват мъжка строгост, дори суровост към децата си. Мъжете, които носят такива травми в себе си, привличат жени с модела на майката и те страдат изключително от подтисната мъжка сила и невъзможност да се изявят. С времето стават плахи и не могат да взимат самостоятелни решения или да поемат отговорност – влизат в женската роля и най-големият им страх е страхът от отхвърляне.
Интересното е, че те могат да бъдат успешни в работата си, но в семейството тези травми се проявяват под различна форма, докато не се излекуват.
С Духовната терапия “Изцеление на емоционални травми” вие можете да превъзмогнете страховете и съмненията си, да преоткриете вашата истинска същност в любовта и да заживеете своя автентичен живот.

Ако си родена жена,

житейска задача за теб е да развиваш женската сила в себе си, да бъдеш грижовна, състрадателна, нежна към мъжа и да обръщаш внимание на детайлите, да бъдеш чувствителна и интуитивна.
Наранената жена също е нужно да излекува женската си същност от травмите на миналото – много често те са свързани с грубо и критично отношение на бащата. Липсата на любов и нежност травмира малкото момиченце и този тип поведение от бащата й внушава, че нещо не е наред и има някакъв дефект в нея…Малкото момиченце се чувства виновно, че не прави нещо както трябва и не заслужава любовта и вниманието на баща си. То се изпълва с комплекси за малоценност и самосъжаление.
По-късно в живота със семейния партньор тя има силен страха от отхвърляне и това я прави невероятно жертвоготовна. Тя прави и невъзможното, за да му се хареса, и се изчерпва емоционално и физически, докато не осъзнае, че е привлякла мъж със същия модел на поведение като бащиния и това е най-голямата драма в живота й. Тук тя разбира, че има нужда от помощ свисше.
Следва пробуждане на душата и излизане от тежката заблуда, за да дойде на себе си, да се заобича такава, каквато е и да заживее своя автентичен живот.
Научете повече за това, как да излекувате женската си същност тук.
Добре е да знаете, че всичко това, което споделям с вас, е резултат от моето лично проучване през последните 4 години. Тук споделям обобщена част от богатия ми опит с терапии за изцеление на мъжката същност при мъжете и женската същност при жените.

Свещената връзка между мъжа и жената според древните учения

Има древно учение за този порядък и той се нарича АрКаНум – Свещената връзка между мъжа и жената или на български преведено – съпружество.
Трети модул от онлайн обучението за Свещеното лечебно изкуство е посветен на
и разкриване на древното познание чрез Закона за Пеперудата.
Моето мнение е, че именно това РавноВесие между двете сили ще спаси света от назряващата война между половете и тотален разпад на обществото. 
В древното учение на Ведите за любовта е описан красивия танц между мъжката и женската сила, в който водещ е мъжът, но думата на жената е свещена за него, защото тя носи чиста добродетел и има чиста връзка с Духовния свят, и му дава вдъхновение и напътствие свисше. Това е загубеното познание за Свещената връзка.
Общество, изградено от нещастни, разведени и разделени хора и техните травмирани деца е общество, обречено на изчезване!

Българската история за Свещената връзка между мъжа и жената

Нашият хилядолетен БОГарски род е оцелял, благодарение на здравите си семейни и морални устои, обичаи и порядъчност – жената да бъде целомъдрена, мъжът да й бъде верен приятел и другар в живота, който я подкрепя до край.
За 120 години прогнилата култура и морален разпад на Запада, заедно с фалшивите ценности на Америка и войните, скалъпени от Великите сили, подмяната и укриването на историята ни, недоимъкът и мизерията ни ограбиха Душите и Златния ресурс на свещената земя, на която живеем.
За последните 32 години тази хилядолетна целомъдрена порядъчност беше грижливо заличавана от новата Поп фолк култура, която имаше и продължава да има ясната цел да демонизира обществото вече трето поколение със сексуален разврат, дрога и алкохол.
Всички виждаме какъв е резултатът.
Проблемът е, че обществото ни е сегментирано, раздробено и не обединено в един Идеал, завещан от Апостола на Свободата
Да се борим на живот и смърт за чиста и свята Република!
И тук отново стигаме до слабостта на обществото, в което здравото, сплотено семейство почти липсва. То е на изчезване…
Как тогава едно общество да бъде обединено и силно, когато в него са рядкост силни и сплотени семейства?
Та това е невъзможно!
В дъното на този фундаментален проблем за обществото като цяло стои въпросът с ОБЪРНАТИТЕ РОЛИ МЪЖ – ЖЕНА и неестествените процеси в отношенията по между им.

Жената като продукт на новото време, с дълбоко изкривена женска същност 

Има 2 основни типа жени:
Жена тип : и сам воинът е воин.
Каквато бях аз по родова наследствена линия,
и жена тип: Жената вамп – модерната, амбициозна жена тип кариеристка или тип куртизантка, най-често МОДЕ-лираната от Поп-фолк културата жена, желаеща да притежава всичко, амбициозна и безчувствена, склонна към разврат, за да придобие повече, отколкото има, за гордост, слава и алчност с ненаситна същност. Именно тя е с понесени най-тежки емоционални и всички видове травми, жена с дълбоко наранена и изкривена женска същност и страдаща от множество комплекси. В моята лечебна практика съм имала дами, които са минали по този път и той е меко казано драматичен…

Заключение

В това се превърнахме българките от новото време и колкото по-скоро се осъзнаем, толкова по-големи шансове имаме да изградим здраво и силно общество, с Християнски ценности и Фокус върху Свещената връзка между мъжа и жената, наричана от нашите предци – СЪПРУЖЕСТВО?
Има надежда да възвърнем живоТворната порядъчност в българското семейство. Въпреки, че демонКрацията успя дълбоко да порази моралните устои на българите с моделираната от евреите поп-фолк култура, все пак 30 години на разпад не са чак толкова много…Важно е да се постави фокус и да се насочи общественото внимание към решаването на този проблем, а именно – обърнатите роли на мъжа и жената в ежедневния живот.
Властната и силна, материална жена е голямо нещастие за свещения съпружески живот, където жената по природа е духовно силна, материално крехка, а мъжът е материално силен и духовно по-крехък от нея. Това е естествената, взаимодопълващата се симбиоза между мъжа и жената, изградена върху взаимно уважение, почит и РавноПоставеност в отношенията им. Това е Естественото състояние на една пълноценна съпружеска връзка, благословена с висше.
Из моята авторска книга “Божествена мъдрост в съвременния живот на българите”
С любов и уважение:
Ако статията ви е харесала, споделете я с приятели!
Оставете Вашето мнение в раздел “Вашият коментар”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *