Трансформирайте енергиите – и няма да се налага да се борите с другите

Не се борете с другите хора. Вместо това трансформирайте енергиите. Това е толкова просто, всеки от вас знае как да го направи, и може да се справи с изящество и съвършенство! Само така ще усвоите вашите жизнени уроци.

Не забравяйте, че именно вашите взаимоотношения съдържат най-важните уроци за вас. Хората около вас ви учат на това, което трябва да научите – и колкото повече те ви дразнят, толкова по-важни са тези уроци е за вас!

По-често се обръщайте към вашата Божествена същност с въпроса: „Какъв проблем ми посочва този човек?“ „Отражение на кои мои несъвършенства е той?“, „Какво трябва да узная и да разбера от тези отношения?“, „Как и какво трябва да променя в себе си за да могат отношенията ми да се подобрят и този човек да престане да ме мъчи? “ Всеки, който задава въпроси, той получава отговори – това е истината! Не се страхувайте от истината за себе си и своите взаимоотношения. Това е истина, а дори и да е болезнена – възползвайте се.

Упражнение. Преобразуване на енергии

Уединете се и заемете удобна поза, дишайте дълбоко и равномерно, за да се успокоите, да се отпуснете и да неутрализирате външните мисли. Свържете се с вашия Божествен център, помолете Твореца да ви обвие в пашкул от любов и светлина, и насочете тази енергия във вашите клетки.

Помислете за тези отношения, които бихте искали да се подобрят. Кажете мислено или на глас: „Създателю, аз знам, това не е борба между хората – това е борба на енергии. Помогни ми да преобразувам дисонансните енергии в светлина и любов.“.

Помислете за дискомфорта и дисонансните емоции, които възникват у вас във връзка с тези отношения. Вие се чувствате наранени, гневни, обидени, унизени, ядосани?

Съсредоточете се върху тази област на тялото, където мислите, че най-ясно се усещат тези енергии. Целта е да насочите енергиите си от вашето сърце с любов и благодарност към тази област: „Благодарен съм на (името на човека, отношенията с който ви причиняват тези чувства) за това, че ти позволи да се проявят в мен тези дисонансни енергии (определете ги: обиди, негодувания, и т.н. – .. в зависимост от това, което изпитвате).

Ти направи това за мое добро. Аз го приемам за себе си, и ти пожелавам добро. „

Наблюдавайте сякаш отстрани, как дисонансната енергия се трансформира в любов и светлина. Вашите благодарност, обич и топлина – са катализатор на тези промени. Тогава кажете: „Създателю, приеми енергиите на тези дисонансни чувства, трансформирани в любов и светлина. Разтвори остатъка от дисонансни енергии в любов и светлина. Изпълни сърцето ми и всяка моя клетка с енергии на любов и светлина. Отсега между мен и (името на човека) има само любов и светлина .. . така да бъде. „

Отново мислено насочете към човека, връзката с който подобрявате, потоци с любов и светлина. Обвийте ги в бяло сияние.

Повтаряйте това упражнение всеки ден, докато не почувствате, че сте започнали спокойно, миролюбиво и топло да се отнасяте към този, който ви е вбесявал. Вашите отношения след това или ще се подобрят или ще приключат мирно.

Никога не питайте „Защо ми се случва това на мен?“ Вие нямате вина и никой не ви наказва. Всички ваши дискомфортни отношения са следствие от уроците, които сте си избрали сами. Преди въплъщението си вие сте се договорили с вашите мъчители за това добре да се измъчвате един друг!

И знайте: Това , което за Духа изглежда забавно и дори комично, на вас хич не ви изглежда весело. Но често си напомняйте, че това е просто игра, и че не е толкова сериозна, колкото ви изглежда на вас от дълбините на материалността. Играта ще свърши и вие ще видите, че до вас винаги е имало светлина. Вижте тази светлина, приемете я като инструмент, насочете я към себе си и към другите – и ще видите картината в истинската и светлина. Вие ще видите: всичко, което ви дразни и плаши – това е само енергия.

А всяка енергия може да се преобразува така, както ви е необходимо. В края на краищата, енергията е подвижна, склонна да се трансформира – това не е нещо замръзнало и неподвижно. Така че отношенията ви, каквото и да са те – не са даденост, застинали завинаги и неизменни. Можете да променяте енергията във всеки един момент – и, следователно, да променяте и взаимоотношенията. Тогава този урок ще се брои като научен.

Минавайте през уроците си по-бързо за да се отървете от проблемите и получете щастлив и радостен живот в светлина и обич – такъв, какъвто заслужавате.

Т. Schmidt

Ако статията ти е харесала, сподели я с приятели.

Ще се радвам да отговоря на твоите въпроси или да споделиш твоето мнение по темата в раздел „ВАШИЯТ КОМЕНТАР“!

С любов и уважение:

Вижте още:

Как да пробудим лечителя в себе си и да вземем живота в свои ръце

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *