Изчистване на травмите от 9-те месеца на бременността – предродова енергийна психология

През последните десетилетия в научните среди започна да се говори и за нещо немислимо преди това – за живота преди раждането. Вече се приема за доказано, че

оформянето на човешката психика е дълъг процес, започващ още със зачеването,

а според някои теории и преди това – в съзнанието и намеренията на двамата родители. Много специалисти са убедени, че мъничето, което излиза на бял свят, има спомен от родовата травма. Една сравнително млада наука, наречена пренатална (предродова) психология, изследва тези вечни въпроси.

Дали това развитие и този интерес се дължи на науката и новите, по-усъвършенствани изследвания, или е преоткрито ДРЕВНО ЗНАНИЕ?

Още древните хора са знаели, че времето, прекарано в утробата, е изключително важен период не само за физическото, но и за психо-емоционалното развитие на детето. Бременността е била смятана за най-важния период за формиране на бъдещото същество, времето за неговото оформяне като личност, време, в което жената е духовният учител на своето дете, а утробата й е неговият първи свят, входът към земния живот.

Деветте месеца в корема на майката са много по-важни от първите седем години,

са смятали древни лечители и мислители. Цитирано от obekti.bg

В Тракийска Академия, като част от приложното лечебно изкуство на траките, се извършват два основни ритула свързани със зачатието и бременността. Първият е за изчистване на травмите преди и по време на зачатието, а втория е за изчистване на блокажи и травми по време на 9-те месеца от бременността.

Тъй като цялата информация от момента на инкарнацията до раждането се запечатва на ДНК ниво и на дълбоко подсъзнателно ниво, за това е изключително важно да се отстранят и преобразуват вредните енергии, за да може човек да се освободи от ненужния товар и с лекота да върви по своя път.

Ритуалът се нарича Изчистване на родови травми по бащина и майчина линия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *