Една задача, но свършена

Да живееш си струва, когато денят ти е изпълнен със смислени задачи и когато си легнеш и точно в онзи момент преди да заспиш, си зададеш въпроса “С какво бях полезен днес на себе и на другите? Доволен ли съм от стореното и от себе си, от моето съществуване през днешния ден?” и отговорът е “О, да! Днешният ден беше безценно помагало да науча толкова много нови неща и да заобичам още повече себе си за свършените задачи и добрите дела, които сторих. Благодаря ти, Господи, за този прекрасен ден от моя живот!”.

Днес станах в обичайното време в 5.00 ч. Взех си душ, направих си чай и през следващия един час работих върху себе си и прочетох молитвата Виолетовите лъчи на светлината точно преди изгрева на Слънцето. Написах послание за 1-ви май и го публикувах. Направих закуска. Слушах автентична българска народна музика и научих едно ново хоро. Това ме развесели. След това седнах, взех големия тефтер с календара и реших да запиша по една задача от всичко онова, което ще бъда доволна да свърша, виждайки отметките в края на този прекрасен и неповторим ден – 1 май 2020 година – Деня на Труда.

Записах следните задачи, които ще се радвам да свърша всеки ден:

 

Една задача за моето здраве и красота да свърша.

Едно послание да запиша.

Една статия да напиша.

Една домакинска работа да свърша.

Една задача в деловодството да свърша.

Една задача с моя син да свърша.

Един танц да изиграя.

Едно ястие да сготвя.

Една почивка да направя.

Една добра дума на някого да кажа.

Една разходка да направя.

Една страница да напиша.

Една страница да прочета.

Едно удоволствие да си доставя.

На един човек да съм от полза с това, което мога и знам.

Едно нещо от себе си да даря от сърце.

Едно нещо да направя за рода си.

 

Днес, включително с тази статия, успях да завърша всичките 17 задачи.

Погрижих се за здравето и красотата още призори – взех си душ и си направих упражнение “Пеперуда”.

Прочетох молитва за здраве и благоденствие на моя род и на българския народ.

Написах послание за месец май и го публикувах.

От 9.20 до 10.00 бях на разходка с колелото до гората. Насладих се на свежестта и зелената младост на поляните, изпъстрени с Баба Марта и благоуханни горски цветя….

Днес успях да измия всички прозорци на жилището (2 ч. и 30 мин. ) и да пусна 2 перални.

Доставих си удоволствие междувременно да слушам 3 часа автентична българска народна музика, която ме зареди със Сила да работя и още в началото изиграх едно ширто, а след него научих едно ново хоро.

Прегледах пощата и подредих книжата и делата си за понеделник.

След това имах една лечебна сесия онлайн с една дама от Мюнхен, на която с удоволствие дарих от времето и познанията си и удвоих стандартното време за сесия, за да й помогна, и изчистих енергийното й поле, така че накрая светна с ярка светлина и се почувства облекчена и разтоварена от натежалото на плещите й бреме.

Направих салата с авокадо и тиквено олио. Облизах си пръстите.

Чух се по телефона с приятел, на когото помогнах в труден момент. Бях полезна със знанията и уменията си да продължи напред по своя път, пробуден за по-осъзнат живот.

Прочетох една статия за Чемшира в българския дом, която ме върна назад във времето и ми даде нови идеи за работа.

Към 17.00 ч. направих 2 часа следобедна почивка и поспах, за да съм заредена със сила през остатъка от вечерта. Сега пиша статията на деня…

Преди малко беседвах със сина си как му е преминал деня и дали е доволен от себе си. Казах му, че се е справил чудесно със задачите, които му дадох вчера, а именно да пусне прахосмукачка в почти цялото жилище и да обере праха от мебелите. Той е доволен, защото така печели джобни пари и се учи да бъде полезен в ежедневието си с мен. Времето му е осмислено и ползотворно. Накрая всички сме доволни.

Жилището светна Първомайски. Аз също ; )

 

В 22ч. е моето време да се отправя към страната на сънищата. Двата часа до 00.00ч. са незаменими по отношение на здравия и зареждащ сън. Не са за пропускане!

Преди да заспя мога да кажа, че съм напълно доволна от себе си и мога да заспя блажено – с усмивка на лицето и с благодарност в сърцето за този ПолзоТворен ден и за подкрепата от Духовния свят, от Света Богородичка, която винаги е с мен и моите Духовни водачи.

 

Скъпи дами и господа,

 

напишете рано сутринта и Вие вашия списък с по “Една задача” от всяко важно за Вас житейско направление, която искате и можете да свършите за този ден.

Това са най-важните стъпки към успеха на Манифестора във вас!

Повярвайте, няма нищо по-хубаво в края на деня човек да си направи равносметка от ползите на свършеното и да остане доволен от себе си. Този списък е един безценен КОМПАС, един прекрасен ориентир, който Вие сами ще създадете според потребностите на вашата Душа и вашия битов начин на живот. С този списък ще бъдете не само ориентирани, но и доста добре организирани и следвайки всяка задача, Вие ще творите вашата реалност съзидателно, спрямо Вашите потребности.

Това е истинският Път към себепозннието и осъзнатия начин на живот.

Желая Ви успех!

Бъдете здрави, мъдри и смели, за да постигнете вашите цели, устремени към сбъдването на вашите мечти!

Мечтите, дами и господа, се постигат с много труд, постоянство и известна доза късмет. Късметът обаче, казвам го от личен опит, също се изработва и ви се дава по ЗАСЛУГИ от Духовния свят (ДоброДетели, ДоброТворчество, ДоброСловие и свършени Добри дела).

Честит Ден на Труда!

Радвам се, че ви има и на Всевишния БлагоДаря!

 

Можте да разпространите тази публикация, за да бъде достъпна и полезна за другите.

С любов и уважение:

 

 

Отзиви за статията във Фейсбук страницата:

 

Violeta Veselinova: Благодаря за съветите, много истински и навременни за всеки! Това за Вас е едно ДОБРО дело, за всички, които се докоснат до него БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК !!!

 

Стоянка Криводолска: Поздравления за прекрасните съвети!Уникална сте!

 

Включете се в предстоящия Образователен онлайн курс на Академия за душата!

Започваме на 22 юни, четвъртък от 21.00 часа!

Научете повече:

Силата на живото слово – онлайн курс

 

 

6 thoughts on “Една задача, но свършена

  1. Violeta Stoqnovska написа:

    BlagoDarq ti Ani za Vsichko koeto pravish za nas! Ti si neveroqtno Dobyr Chovek : s Golqmo obichno Syrtse i s Mnogo krasiva Dusha! Mnogo mydyra i prosvetena lichnost! Ti si edin neshlifovan Diamant, Koito sveti i ni pokazva verniqt pyt kym Dobruvane i Blagodenstvie! Ani, BlagoDarq za Energiqta, koqto ni darqvash i za Vylshebstvoto na tvoqta unikalna Darba da ni karash da se chustvame chast ot edin neveroqtno krasiv i syvyrshen svqt!!! ????????❤️????????????

  2. Николинка Иванова написа:

    Прекрасни съвети, до които и аз във времето съм достигнала, но ми липсва постоянството!…. Очаквам да се обадите за танците….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *