Звездно начало

На 30-ти май 2024 година в следствие на удивителна синхрониичност с множество събития, концерти, срещи и беседи с хора се роди

АКАДЕМИЯ НА РАДОСТТА.

Днес познатата вече Академия за душата е част от Академия на радостта. Тя обединява Любовта и грижата към душата и тялото с творческата и прагматична сила на ЧОВЕКА ОТ НОВОТО ВРЕМЕ за повдигане на съзнанието в РАДОСТТА ОТ СЪТВОРЕНОТО.

История в кадри

Вдъхновението да твориш в най-тежките моменти

Академия на радостта се появи на бял свят след един много труден житейски период на нейната създателка Ани Пондева.Тя самата споделя, че в най-тежките моменти през живота й са се раждали и осъществявали най-ползотворните й идеи, които са носили изобилни плодове през годините. Така се е родила и танцова школа “Нестинарка” в град Розенхайм преди 11 години, която е била истински БЛАГОСЛОВ И СПАСЕНИЕ цели 7 години за Ани и за десетки българи в Бавария и Тирол.

Божествената природа на човека

Мисията на Академия на радостта е ФОКУСЪТ върху Божествената природа на човека, която се изразява чрез творчество (музика, танц и живи слова) и чрез Предприемаческия Дух на човека, който движи света НАПРЕД. Творческата сила и Интелектуалната сила на човека  са двата основополагащи Светлинни стълба на Академията, които се обединяват в едно Единно цяло.

научете повече

От Квантово лечение към Квантов скок

Тук Духовните школи се допълват превъзходно с Метафизиката, защото следват едни и същи Вселенски закони. Светът, в който живеем и всички светове, които съществуват във Вселената, се движат от именно тези Закони на ВсеМира.

Естеството на израстването и процъвтяването на човека е благословено, когато е съпътствано от Квантово лечение, следвано винаги от Квантов скок в ново измерение и с ново самоосъзнаване за съществуването му ТУК И СЕГА.

Академията има за цел да обогати познанията за ВсеМира и хармонизира живота на всеки курсист чрез изпитани методи и техники зa осъществяване на едно красиво Квантово съзвучие с Вселенските закони и така да може да пребивава постоянно в РАДОСТТА ОТ ОСЪЗНАТОТО СИ СЪЩEСТВУВАНЕ НА ТВОРЕЦ И СЪЗИДАТЕЛ НА ВСЕЛЕНАТА.

научете повече

Звездно начало на АКАДЕМИЯ НА РАДОСТТА

В началото

Е СЛОВОТО НА АНИ ПОСЛЕДВАНО ОТ ГАЙДАТА НА ТОДОР ДАРАКЧИЕВИ И ПРАЗНИЧНО ХОРО ЗА ВСИЧКИ

огънената стихия

Звездно изпълнение на Кристиша

стихията на водата

Звездно изпълнение на Кристиша

стихията на земята

Живи слова За Жената от поетесата Галина Даскалова, песен за България, изпълнена от Кристиша и въведение в Стихията на Въздуха и Химна на Академия на радостта.

стихията на въздуха

Одата на Радостта – репетиция и оригинал

Превърни се

във водач -лечител

на самия себе си

Включи се в БЕЗПЛАТНИЯ онлайн курс от 4 юли до 15 август,

всеки четвъртък от 20.00 до 21.00  часа

във виртуалната зала на Академия на радостта

 
 
Записвам се