Моят път

Тази статия написах на един дъх на празника Сирни Заговезни
на 26 февруари 2017 година.

Царевец - Велико Търново

„С радост бих искала да Ви споделя, че вече съм готова да Ви дам нещо от себе си, което се е родило, покълнало, разцъфнало и зрее, за да напълни сърцата и душите Ви с Безусловна любов и изцеление.

От 9 години практикувам Тай Чи – древна практика за усъвършенстване на духа и тялото. Не бих могла да опиша, колко много ми е дала тази практика и медитациите, за да достигна сегашното ниво на трансформация, която тече и в момента. Благодарение на моето постоянство и самодисциплина, да практикувам самостоятелно през тези години, в мен с течение на времето се разви способността да бъда проводник на Универсалната Биоенергия, която лекува, изчиства блокажите на духовно, психическо, емоционално, ментално и физическо ниво. Как се разкри всичко това? По един съвършен, Божествен план животът ми разкри какви са моите заложби и как да ги осъществя.

Ето и моята лична история.

След като синът ми се разболя през февруари 2015 година и нито един лекар, специалист, психолог, към кого се обърнах тук в Германия, не успя да помогне цели 17 месеца, аз се чувствах безсилна, често и отчаяна. Може би някои от вас знаят колко тежко е за една майка, когато се чувства безсилна да помогне на детето си и не знае какво да направи…Така беше и при мен. Бях една отчаяна и разтревожена самотна майка, но в същото време дълбоко в себе си вярвах, че има решение на този проблем и се молих непрестанно на Господ и на Светата Майка, то да се появи.

Боледуването продължи до 26-ти юни 2016 година, като междувременно аз загубих престижната работа, която имах, защото се налагаше да отсъствам често, за да посещаваме лекари и синът ми се чувстваше малко по-добре единствено в мое присъствие. Бях объркана, не знаех към кого да се обърна за помощ. Чувствах, че положението ми е безнадежно да започна каквато и да е работа. В същото време най-добрата преспектива за Калоян беше, да учи от есента на 2016 година в Монтесори, частно училище, защото беше пропуснал много учебен материал и отсъстваше месеци наред от училище. Не виждах как ще се справя финансово, защото не мога да разчитам на финансова помощ нито от страна на бащата, нито от страна на родителите ми. Струваше ми се невъзможно да осъществя записването на Калоян в частно училище…и не знаех какво да направя.

Но няма нищо случайно на този свят.

По стечение на обстоятелствата, през юни 2016 г. аз посетих един семинар в Мюнхен на лечителя Райнхард Щенгел и там научих за себе си, че имам развити Биоенергийни способности, като в практическата част на семинара, аз се убедих, че като проводник на тази силна енергия, се лекуват много сериозни проблеми на психическо, емоционално, ментално, духовно и физическо ниво. Резултатът върху моята 72 годишна пациентка беше поразителен. Получих поздравления за успеха и всички ме питаха, дали съм правила това и преди. Аз отговорих, че съм практикувала Тай Чи години наред, но с лечителство никога не се бях занимавала. В този момент бях безкрайно щастлива, защото осъзнах, че Господ е чул молитвите ми и че ще мога да помогна не само на сина ми, а и на много други хора с тази лечебна практика.

Така и стана. След като се прибрах у дома, аз веднага приложих Биоенергийната техника върху сина ми. Калоян оздравя. Това беше най-прекрасното „ЧУДО“ в живота ми и съм много щастлива, че с големи усилия, труд, постоянство, неизчерпаема вяра, търпение, аз успях да го Сътворя и то изпълни живота ми със смисъл и желанието ми от моето детство, да помагам на хората по един такъв прекрасен начин, се осъществи на яве. Моят син не е боледувал сериозно от тогава. При всеки симптом на неразположение, аз я прилигам веднага и симптомът изчезва. Това е истинско вълшебство. Но изпитанията не приключиха до тук.

През юли брат ми претърпя тежко произшествие, при което едва не загуби живота си. След сложна операция на левия крак и засегнат десен крак, той остана в инвалидна количка и лекарите му казаха, че ще са необходими месеци за да проходи. Той се беше отчаял…Видяхме се в началото на август. Аз му разказах за Биоенергийната практика, която трае само няколко безценни минути и той ми позволи да я направя. Бяхме в градината и имаше много пациенти заедно с техни роднини. които бяха дошли на свиждане. Аз направих, каквото бе необходимо и след като свърших, едно момче, което беше седнало зад брат ми на една пейка, заедно с майка си, ми каза: „Аз усетих Енергията, която излизаше от Вас. Стана ми много добре. Може ли да направите практиката и на мен?“

Аз се съгласих и след 2 дни, когато отидох на свиждане на брат ми, момчето бе изписано от клиниката. Брат ми каза, че бързо оздравяло. Но това не беше всичко. Направих за втори път Биоенергийната практика на брат ми отвън в градината и малко след това, той каза: „Како, аз мисля, че мога да се изправя.“…и както го каза, така го направи пред очите на всички…и изведнъж той направи първите си крачки към мен. Това беше много силно и вълнуващо преживяване…Не мога да го опиша с думи. Сълзите се стичаха по бузите и на двама ни… и едновременно с това се смеехме от сърце…. Постепенно, но сигурно брат ми се възстанови напълно и сега ходи на работа. След всичко преживяно, духът му се кали и той се промени, пречисти се от всичко ненужно.

Калиакра

Така действа тази Биоенергийна практика, изчиства Блокажите на всички нива и дава възможност на човек да започне на ЧИСТО. Но от неговата воля, постоянство и осъзнатост зависи, дали ще запази възстановеното здраве с профилактика и грижа или ще тръгне отново по стария път на болестите и страданията.

Помогнах на още много хора от тогава. Сякаш с тази Биоенергийна практика насочвам Светлинна енергия с определена честота в енергийното тяло на човека и тази Светлина изцелява и чисти. Аз в същност не лекувам. Аз съм проводник за Лечебната Биоенергия, а това ме превърна в Лечителка. Истинските енергийни лечители не лекуват. Лекува енергията, чиито проводник са те самите.

Сега имам ясната визия, че в същност всичко, което умея да правя е да ТРАНСФОРМИРАМ НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ В ПОЗИТИВНА. Ето защо съм нарекла тази Биеоенергийна лечебна практика заедно с енергийната психология – Лечебен метод за трансформация на негативната енергия в позитиивна.

Също така на повечето от Вас е известно, че във всеки човек са заложени способностите за самолечение както и всеки човек може да се превърне в проводник на лечебна Биоенергия, която е в същност универсалната енергия. Необходима е обаче добра подготовка. За да се развиват тези способности, е необходимо сериозно пречистване на физическо и духовно ниво и дълбоко самоосъзнаване.

С две думи, Човек е необходимо да отделя време за да работи върху себе си, с търпение и постоянство и силен вътрешен стремеж към промяна. Т.е. процесът да е напълно осъзнат.

Балчик – Морска градина

През август приложих техниката за Биоенергийно лечение върху баща ми, който беше съсипан от случилото се с брат ми. Беше се предал, отчаял до крайност…. Той дълги години страдаше от неизлечим алкохолизъм и кризата точно в този момент беше много дълбока. Приложих метода за Биоенергийно лечение само веднъж – няколко безценни минути за него и за мен.

Винаги, когато прилагам практиката, запазвам чисто съзнание и нямам никакви очаквания за каквото и да било. Това е задължително условие, за да бъда проводник на Биоенергията. Добре
е, човекът на среща да няма също никакви очаквания, за да тече енергията плавно и с лекота. – Не очаквайте чудеса! – казвам аз. – Каквото има да стане, ще стане. За всеки, който желае промяната с цялото си сърце, тя е възможна. При някои е мигновена, при други изисква малко време, стига човек да има вяра. Бог сбъдва чудесата!

Баща ми след 2 дни изглеждаше, говореше и мислеше, като съвършено друг човек. Целият товар, цялата емоционална и психическа тежест бяха изчезнали безследно. Той нямаше желание да пие алкохол. Бяхме точно този ден на помен на моя любим вуйчо и роднините не можеха да се начудят на промяната, която бе настъпила в баща ми, а те го виждат почти всеки ден.

Тези лични преживявания, толкова силни и разтърсващи бяха моето истинско изпитание на
ВЯРАТА. Винаги съм желала всичко това да стане, да се осъществи по възможно най-добрия начин и моите най-близки хора да са здрави и да се чувстват добре. Но не можете да си преставите колко голяма бе радостта ми от осъзнаването в този момент, че тази Бионергия е безгранична и мога да помогна на всеки, който е готов и е с отворено сърце и съзнание и желае промяната, да го постигне със самия себе си.

Накрая мога да кажа, че всичко това, което ми поднесе 2016-та година надмина ОЧАКВАНИЯТА МИ.

Даде ми една нова прекрасна преспектива в моя живот, да самоосъществя себе си по възможно най-добрия начин.

Розенхайм

Тук мога да включа и безкрайната ми любовта към музиката, изкуството и българските народни танци, което също не е никак случайно. Българските народни танци и българската народна музика с нейните уникални неравноделни тактове са хилядолетна лечебна практика за духа и тялото. Нашият народ е дал нещо Велико на цялото човечество – едно Световно културно наследство, което се цени и практикува на всякъде по света.
Само хората, чиито сърца са отворени и интуитиивно знаят, че танците имат лечебен ефект, са здраво свързани с тях. Трудно е да се осъзнае какви процеси протичат в енергийното тяло по време на танца и какво е въздействието на музиката и на чудните гласове, като вибрация, въздействаща на енергийно ниво.

ВСИЧКО Е ЕНЕРГИЯ. НИЕ СМЕ ЕНЕРГИЯ. ВЪЗДЕСТВАМЕ НА ВСИЧКО НАОКОЛО И ТО ВЪЗДЕЙСТВА НА НАС И ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРОЦЕСИ СЛЕДВАТ ЕДНИ И СЪЩИ ПРИРОДНИ ЗАКОНИ.

Музиката е универсално средтво за въздействвие на енергийно ниво, използвано от дълбока древност. Българските народни танци също имат уникалната способност да разбиват матрицата на съзнанието и да лекуват, при това е доказано научно! Моята ПриРода е свързана с българската народна музика и фолклор. Благодарение на моите деди, двама от които са прочути гайдари за времето си – дядо Недельо и дядо Кунчо Разложкови – баща и син, а другият самоук изкусен свирец на кавал- пра дядо Георги Балев – Гецата и споменът за тях, аз не съм забравила, коя съм, от къде идвам и какво знам и мога. Аз съм тяхното наследство! Ние всички сме наследство на дедите ни! Само ЕДНО ни е необходимо – САМООСЪЗНАВАНЕ и оставане в ПроБудно състояние, за да пренапишем нашата българска история!

Връх Шипка

От къде е запален този огън в мен ще попитате Вие. Той гори в кръвта ми, откакто съм се родила на тази Земя. Пра пра дядо ми Петко Разложков е тайният куриер на Кървавото писмо, написано при избухването на Априлското възстание от Тодор Каблешков в Копривщица. Аз съм неговото родово наследство и родова памет – това е ОГЪНЯТ, който гори в мен!

Рупите

Баба Ванга го е казала, ще ни се даде шанс ние българите да пренапишем историята си от тази година. 2017-та настъпи. Ние сме в нея! Ние сме във Времето – както е казал дякон Левски! То нас променя и ние Него! Време е да се осъзнаем и да се пробудим от последния 100 годишен сън! Вярвам, че ние българите го можем, постигали сме го и ще го постигнем отново!

С това мое откровение бих искала да предоставя възможност на всички Вас, да научите повече за Метода на ТРАНСФОРМАЦИЯ на негативната енергия в позитивна и да се научите да го прилагате сами в ежедневието си, напълно осъзнато. Това ще ви превърне в истински самолечители. Всеки българин носи тази сила в себе си! Тя е заложена в Родът ни! Всеки от Вас съм сигурна, че го прави под една или друга форма. но НЕОСЪЗНАТО. Когато процесът стане напълно Съзнателен, вие също ще можете да съТворявате „ЧУДЕСА“.

Мъдрите хора са казали: Помогни си сам, за да ти помогне и Господ! Нека на днешният празник да прогоним злите духове от нашите домове, дворове и градини и да изчистим съзнанието си от всички лоши мисли, за да можем да простим на ближния и да поискаме прошка. Обичаите на този древен празник са един своеобразен ритуал за ТРАНСФОРМАЦИЯ на негативната енергия в позитивна!
Всичко е ЕНЕРГИЯ!

Тази снимка с мен и сина ми е действителна (не е преработена) и за мен е символ на Универсалната енергия – гълъбът – Светият Дух, безусловната любов и съвършената природа на всичко съществуващо.
Таксата за консултация е символична, под формата на дарение, за да може методът за трансформация да се разпространява бързо и да достигне до възможно най-много хора.

За разлика от всички онези „терапевти, медиуми и т.н.“, които често се опитват да злоупотребяват с доверието на хора изпаднали в нужда или в затруднение, аз не желая да взимам такси, за да печеля от това, а предоставям възможност на всеки желаещ, да си помогне сам, като се консултира с мен. Вярвам, че истински ценните неща са безплатни, дадени от сърце, но трудът на човека, е редно да бъде уважен. За да бъде процесът завършен, всеки може да изрази своята благодарност под формата на дарение!

Благодаря Ви и Бъдете благословени заедно с този Светъл български празник – Сирни Заговезни! Амин!“

26 февруари 2017 г.