[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Опит и вдъхновение” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes” el_class=”floral-decor-one”][vc_text_separator title=”” i_type=”custom-image” color=”custom” style=”stitch-dashed” el_width=”40″ add_icon=”true” image=”738″ accent_color=”#a58251″ el_class=”floral-decor-one”][vc_column_text]„Отново е светъл празник – Сирни Заговезни 2018 г. и време да пречистим Душите си с ПРОШКА, та да ни олекне и проСветне. Преди една година на този пра стар Български празник аз ви запознах с моята лична история – как се превърнах в Биоенергийна лечителка и с голяма радост мога да кажа, че резултатите от моята Лечителска дейност са прекрасни.

Не случайно днес на този светъл български празник, ЗАВЪРШВАМ своето обучение в Академията за Алтернативна медицина в Австрия.

*******
*******

Също така с радост искам да ви споделя, че през изминалата година натрупах изключително полезен и богат опит, като имам над 260 лечителски сесии, над 60 он-лайн консултации и лечителски сесии от разстояние, петнадесет групови лечителски сесии ( с изпълнение на Ритуал за изчистване на блокадите по време на Зачатието и среща с Космическите родители или изчистване на травмите от майчиния и бащиния род) и 7 групови практически обучения в Мюнхен, Нюрнберг и Розенхайм.

Също така успешно бе положена основата на Академия „Здрав дух в Здраво тяло“ – Розенхайм и предстоят интересни събития, за които ще ви информирам своевременно.

Благодаря ви от сърце за Доверието и Любовта, с които ме дарявате при всяка наша среща и аз съм готова да ви дам най-доброто от себе си, за да преоткриете вътрешната си Сила за самолечение, за да бъдете в постоянно Духовно и Физическо Равновесие!

18 февруари 2018 г.

 

Още една вълнуваща и успешна година може да бъде отбелязана днес на 10-ти март 2019 г. – Сирни Заговезни – един от най-светлите дни в годината, на който прастарите обичаи повеляват да пречистим душите си с ПРОШКА и да изпълним сърцата си с мир и любов 7 седмици преди Възкресение Христово.

Една година изпълнена с вълнуващи срещи с многобройни човешки съдби, които бяха преобразувани с Божията помощ, за тяхно най-висше добро и благо.

Благословена година, която е 7-та на посвещаването ми в Тракийското лечебно изкуство. Чудотворна година, която ме изпрати на едно невероятно и обогатяващо 13-т дневно пътешествие по тракийските светилища и високоенергийни места, на които са живяли светци в близкото и далечно минало. Благодатна година, през която Тракийска Академия „Здрав дух в Здраво тяло“ успешно стартира своята дейност в България. За всичко това съм безкрайно благодарна на Господ, за помоща и подкрепата на Духовния свят и на всички мои приятели, които бяха до мен през тази прекрасна, но нелека година!

 

 

През тази вълнуваща година имах възможност да посетя множество Биоенергийни места в Германия, Швейцария и Австрия.
Можете да разгледате раздел Полезно – > Галерия

Продължавам да бъда на разположение на всички, които имат здравословни проблеми или имат нужда от помощ и подкрепа, както в личен план, така и в професионален и на онези от вас, които се стремят към усъвършенстване на дух, душа и тяло и се интересуват от МОГЪЩОТО ДРЕВНО ЛЕЧЕБНО ИЗКУСТВО НА ТРАКИТЕ.

Вярвам, че с всяко направено ДОБРО ние всички ЗАЕДНО преобразяваме света!

Бъдете благословени със здраве, дълъг живот и нека родът ви да пребъде!

Амин![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”6366″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_btn title=”Моето Послание” shape=”round” color=”pink” css_animation=”flipInY” link=”url:https%3A%2F%2Fani-pondeva.com%2F%25D0%25BC%25D0%25BE%25D0%25B5%25D1%2582%25D0%25BE-%25D0%25BF%25D0%25BE%25D1%2581%25D0%25BB%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B8%25D0%25B5%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]