Ани Пондева е професионален ментор, хуманист, общественик, културен деец, преподавател в Академия за личностно развитие, холистичен терапевт, писателка, майка на 18 годишен син и българка от Копривщица.

Тя провежда индивидуални ПРОГРАМИ за личностно и устойчиво бизнес развитие, семинари, онлайн обучения и групови тренинги.

Натрупва богатия си житейски и професионален опит в Германия. Работила е за големи международни компании в областта на бизнеса, маркетинга и финансите. По образование е икономист – завършва „Индустриален мениджмънт” в Хранително-вкусовия институт в Пловдив през 2003 г. В Германия повишава квалификацията си като учи и се сертифицира в престижните академии:

  • Peters Bildungs Institut GmbH, в Германия,
  • Academy WBS TRAINNING AG в Германия,
  • Akademie für MENTALTRAINING und Energiearbeit nach Reinbowman в Австрия,
  • AWO Kreisverband Rosenheim e.V., в Германия,
  • Orangen Werk GmbH, Германия

Част от специализациите й са: Успешно професионално развитие и изграждане на собствен бизнес, Енергийна психология, Рефлексна Терапия, Ментален тренинг и Квантово – енергийно лечение, Кристалотерапия, с които официално е сертифицирана като дипломиран специалист и ментор в съответните области.

През 2018 година тя започва работа и като преподавател – създава своя методика „Алфа тренинг на съзнанието“ за пренасочване фокуса на съзнание към успешно, устойчиво развитие и постигане на единното цяло на човека в условия на динамично – променяща се среда.

 Днес нейните курсове се разработват и представят от„Академия за душата“ – която има мисията да развива човешките дарби и заложби цялостно и да изгражда здравословно самочувствие и ясна визия за успешно и устойчиво развитие на личността.

Още за мен

Връзка с корените
Произход

Колкото повече знаеш за корените си, толкова по-голяма СИЛА можеш да черпиш от тях и да ги поливаш със Жива вода – ЛЮБОВТА!

Научи повече

Жизнен път и развитие
автобиография

Кратка история на моя жизнения път. Образование и Професионално развитие в България, Германия и Австрия и реализирани проекти.

Научи повече

Духовно пробуждане
Посвещение

Мъката на изтерзаното майчино сърце и горещите молитви към Бог и Света Богородица, промениха живота ми за ВИНАГИ!

Научи повече

Обществен живот
Опитност

Обществена дейност у нас и в Чужбина. Осъществяване на множество Културно-просветни събития и национални празници в чужбина.

Научи повече

Мисия и ценности
Академия

През 2018 година положих основите на Духовна Академия в Розенхайм, Германия, което доведе до обединение на множество българи с изявен български Дух.

Научи повече