Здравей, аз съм Ани!

През последните 13 години живях в Розенхайм, Германия. През месец юни 2021 година, се завърнах с моя син окончателно на родна земя. Сега живея в стария град в Пловдив и благодаря на Господ всеки ден, че ме изпрати точно тук – в сърцето на Орфеевото царство.

Произхождам от стар Копривщенски род, в мен живее възрожденския български Дух и във вените ми тече революционна кръв. Обичам толкова много моя народ и родината си, че годините прекарани в чужбина бяха за мен истинско духовно заточение. Спасението ми бе в групата за български народни танци „Нестинарка“, която създадох през 2013 година в Розенхайм. Тя бе духовно спасение и за много други сънародници от Бавария и Тирол.

През 2018 г. създадох Духовна Академия Оренда и започнах да водя първите групови обучения за личностно развитие и групови терапии за пробуждане на човешката душа.

Икономист съм по образование и имам няколко професии в следните области: мениджмънт, маркетинг, информационни технологии и енергийна психология и след една съдбовна среща, която промени живота ми завинаги, бях посветена в Свещеното лечебно изкуство на хилядолетните българи, което е всеобхватно и фундаментално явление за цялата човшка цивилизация.

Още за мен

Връзка с корените
Произход

Колкото повече знаеш за корените си, толкова по-голяма СИЛА можеш да черпиш от тях и да ги поливаш със Жива вода – ЛЮБОВТА!

Научи повече

Жизнен път и развитие
автобиография

Кратка история на жизнения път на Ани. Образование и Професионално развитие в България, Германия и Австрия и реализирани проекти.

Научи повече

Духовно пробуждане
Посвещение

Мъката на изтерзаното майчино сърце и горещите молитви към Бог и Света Богородица, променят живота на Ани за ВИНАГИ!

Научи повече

Обществен живот
Опитност

Ани е обичана обществена личност, както у нас, така и в Чужбина. Инициатор е на множество Културно-просветни събития и национални празници в чужбина.

Научи повече

Мисия и ценности
Академия

През 2018 година Ани създава Духовна Академия в Розенхайм, Германия и обединява множество българи с изявен български Дух.

Научи повече