ВНИМАНИЕ! СПАЗВАЙТЕ ТОЧНО ИНСТРУКЦИИТЕ!

Точни инструкции може да видите във видео записа

Упражнение “Пеперуда”

Древно Самурайско упражнение за самовъзстановяване

Това е моят подарък за Вас,

който ще ви помогне да възстановите

равновесието в душата и тялото си.

Абсолютно всяко неразположение в човешкото тяло се дължи на недостиг на енергия или неправилно протичане на енергията именно през проблемното място. С отпушване на основния енергиен канал се задейства мигновено процесът за самолечение на тялото.

Една от тайните на мускула на душата – псоас е, че когато той е отпуснат, магистралата на енергийния поток в тялото работи на пълни обороти, а това означава, че имаме пълноценен поток от жизнена сила, която е лечебна и ни поддържа в равновесие.

С упражнението „Пеперуда“ се работи интензивно върху мускула на душата – псоас. Така той става по-гъвкав и силен, което дава възможност на жизнената енергия да протича през костите, мускулите и ставите, както и през основния енергиен канал, свързващ стъпалата с върха на главата.

От гледна точка на душевните неразположения – то ще ви помогне да изчистите до голяма степен яростта, болката и отровните емоции, натрупани с годините във вас и запечатани именно в този мускул.

Тези тежки енергии несъмнено дават отражение на цялостното ви здравословно състояние и са предпоставка или водят до заболявания и болки във врата, гърба, кръста, тазобедрените стави и караката, както и до неприятни душевни неразположения.

Това чудесно упражнение, което открих не случайно, работейки върху себе си, е ключът към дълбоко пречистване и освобождаване на тежките енергии складирани в душата и тялото.

Трябва да знаете, че то допринася за малките и големите чудеса, които се проявяват в работата ми с Добре Дошлите при мен, особено при тези, които имат заболявания на опорно-двигателната система, както и при тези, които страдат от нервно напрежение, депресии и бърн-аут.

Ако сте готови да работите самостоятелно всеки ден и да бъдете търпеливи, чрез упражнение „Пеперуда“ ще преобразувате енергиите в душата и тялото и ще постигнете повече мир, хармония, жадувано изцеление и равновесие в себе си.

Възможно е да минете през болка, която е преодолима, но тя ще ви отведе несъмнено в състояние на освобождаване и покой.

Когато го правите сутрин, то ще ви изпълни с бодрост и ведрост и ще повиши жизнения ви тонус. Когато го правите вечер, допринася за дълбок и здрав сън. 

За начинаещиете, можете да започнете с 2-3 минути практика на ден, като постепенно увеличавате времето.

Увеличавайте времето за изпълнение на упражнението, когато се почувствате готови за това, но винаги стигайки до предела на издържливостта, препоръчвам да приключите!

Всеки път изпълнението му в рамките на 10-15 минути, води до осезаемо отпушване на Основния енергиен канал, през който преминава прилив на мощен поТок от жизнена сила. Този поТок задейства процеса за самовъзстановяване.

Вижте точното му изпълнение във видеото най-горе и изпълнете точните инструкции!

лечебна музика

Лечебна музика, която ще ви помогне да се отпуснете и ще ви настрои на вълна самовъзстановяване.

отпускане на душата

Музиката помага за настройка на фините честоти на мозъка и допринася за влизане в състояние на дълбок покой – самовглъбяване (медитация).

валс на цветята

Лечение при подтиснатост, тревожност, главоболие, безсъние, мрачни мисли, повдига настроението и енергийно-честотното поле се пречиства.

Упражнението „Пеперуда “ е един от най-добрите начини за отпускане на псоас и разтоварване на Душата от напрежение и стрес. Практикувайки упражнението ще можете по – лесно да направите поза единичен “Лотос”, а по-късно и двоен “Лотос” за седяща медитация. Колкото по-дългосрочно се упражнява, т.е. редовно, толкова по-добре, защото това е ЛЕЧЕБНА поза, както за тялото, така и за душата.

Когато го прилагате в комбинация с допълнителна духовна работа върху себе си в правилната посока, несъмнено можете да постигнете чудеса! Споделям с вас промените, които настъпиха при мен и моя син, преди да започна да препоръчвам това упражнение. По-късно научих, че то е едно от главните упражнения при възстановяването след битка при самураите.

личен опит

След първите 5 месеца ежедневно практикуване на упражнение “Пеперуда”, ми се наложи да си направя очен преглед за смяна на очилата.

След него се установи, че моят астигматизъм, за който лекарите от 34 години твърдяха, че е нелечим, беше почти изчезнал. Имах преди това 2 цилиндъра на дясното око и 1 на лявото. След прегледа, дясното имаше цилиндър 0, а лявото 0.5, за което лекарят каза, че това явление е необяснимо и за пръв път вижда такова нещо през живота си.

Ще споделя, че след раздялата на моя син с неговата приятелка, той изпадна в едно тъжно и мрачно състояние и точно тогава му предложих да направи упражнението за пръв път. Беше много интересно въздействието след 15 мин. практикуване. Той чувстваше силна болка, но започваше да се смее и освобождаваше подтиснати емоции.

След 2 седмици практикуване той си възвърна пълното спокойствие и сега е много по-ведър и усмихнат от преди.

С любов и уважение:

прочетете статията от американска лекарка за мускула на душата

Отзиви

„Здравейте уважаема, Ани! Благодаря за подаръка „Пеперуда“! От вчера наред с моите упражнения правя и „Пеперуда“! Лечебната музика наистина Лекува, бях с главоболие и ми мина! Сутрин се събуждам рано и днес ме унесе сладко, сладко! Благодаря! От все ❤️ ви желая много щастие и здраве!!!“

Зора Янкова