Време Е да израстнеш

Обученията от ново измерение, които създадох, са вдъхновени от безкрайния потенциал, който притежава човек, да се самовъзстановява на всички нива и да бъде независим от поддържащи терапии и медикаменти, както и да развие Христовото съзнание до степен да отключи своите Свръхестествени способности.

Познай себе си

Академия

от бъдещето

Обучения

от ново измерение

Календар

с предстоящи събития

„Множество са случаите в моята практика с дълготраен оздравителен ефект, в следствие на задействане на силата душата и тялото за САМОВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. Тази Духовна терапия не е за всеки. Тя изисква решителност, самодисциплина и следване на Път за самоусъвършенстване, но едно мога да ГАРАНТИРАМ, действа БЕЗОТКАЗНО!

Ще ви преподам в три нива на посвещение дяловете на Свещеното лечебно изкуство. То е ФУНДАМЕНТАЛЕН ПЪТ на Любовта, Истината и Светлината, известен още от древността.

Когато човек е в Христовото съзнание, призван е да лекува и е изпълнен с Интуитивното – безмълвно познание, това лечебно изкуство дава всички необходими способи и инструменти за изцеление на всяка болест. То лежи в основата на Духовния шаманизъм, познат по целия свят, и е практикувано от Старобългарските лечители – нашите предци.

Когато се злоупотребява с това Свещено познание, се ражда злото на земята.

Когато Свещеното познание се използва за ДОБРО, всяко зло може да бъде претопено и преобразено!

Това е историята на обученията, които създадох с многогодишен изследователски труд, ентусиазъм, любов и вдъхновение!“

 
 

 

Академия за душата

Ани обявява създаването на Духовна Академия Оренда – ДАО на 7.01.2018 год. в град Розенхайм, южна Бавария, със стартиране на Първото групово обучение. От тогава тя има десетки обучения и беседи за холистични методи на лечение и личностно развитие, изнесени в Розенхайм, Мюнхен и Нюрнберг. През 2022 година, след едно невероятно тридневно пътешествие по светите български земи, Ани променя името й на Академия за душата.

Обученията в Академията са тематични и са предназначени само за българи, тъй като в тях се вплитат дълбоко темите за нашата национална идентичност, древните ни корени, народната ни памет, автентичните български народни танци, песни и музика, обреди и обичаи, история на нашето Християнско Духовенство, Орфеизъм, Нестинарство, Богомилство, изучаване на житията на българските Светци и Учението на Беинса Дуно.

След 3 години усилена и задълбочена работа, тя създаде 9-модулното обучение за усвояване и практикуване на Свещеното лечебно изкуство.

Това са 9 модула в три степени на посвещение, които са създадени по уникален начин, независими един от друг и едновременно даващи надграждане на познанията и развитие на нови, изумителни умения. Препоръчително е да се вземат последователно, но може и избирателно, според темата, която ви вълнува.

Общо в цялото обучение се прeподават множество теми с практическо-приложен характер и Задачи за самостоятелна работа. Ще можете да упражнявате лечебните техники и похвати, както върху себе си, така и върху вашите близки.

За всеки издържан модул получавате съответното удостоверение, издадено от Академията.

Всеки, който завърши 9-модулното обучение ще получи СЕРТИФИКАТ за завършено обучение и посвещение в Свещеното лечебно изкуство – категория „Сребърен Елен“, издаден от Духовна Академия Оренда.

За първия образователен модул „Земна и Божествена матрица“ можете да научите повече и да се запишете тук.

Свещеното лечебно изкуство

Първо ниво на посвещение

Земна и Божествена матрица - видео обучение

Фундаментален курс, който съдържа в себе си всички изброени 9 теми с много богата палитра от Учебни материали и задачи за самостоятелна работа, един уникален бонус курс за „Танца на душата“, както и видео записи с Техника за Емоционална Свобода от ново поколение, които ще променят живота ви за винаги!

Естествознание на дух, душа и тяло - видео обучение

Във втория образователен модул „Триединство на дух, душа и тяло“ ще научите как да постигнете пълен синхрон на чувства, мисли и действия и да въздействате съзнанателно на света около вас, като създавате желаната от вас действителност с лекота. Ще опознаете своята ОРЕНДА – силата ДА БЪДЕШ, и ще продължите да надграждате нови, по-задълбочени познания за Земната и Божествена матрица. Това ще ви помогне да развивате майсторски умения за боравене с вашите БОЖЕСТВЕНИ СИЛИ.

Равновесие на мъжката и женската сила - видео обучние

Това видео обучение е създадено да пробуди вашата душа и да ви накара да видите Божествената истина отвъд фалша на Земната матрица. То е предназначено за всички будни българи с изследователски дух, които искат да опознаят собствената си Сила и да опазят и съхранят българския си корен. Това е възможно само, когато задействаме Кода на българите. Законът на Пеперудата е част от Кода на българите и ние ще го задействаме с пълна сила!

Второ ниво на посвещение

Естествознание на Вътрешния авторитет - видео обучение

Ще ви представим един изключително интересен и обогатяващ онлайн курс, който има за цел да ви освободи от погрешни представи за това как е устроена действителността тук и сега и да ви помогне да бъдете независими от външни рискови и зловредни енергийно–информационни въздействия, целящи да ви обезсърчат и обезсилят по пътя на вашето интелектуално и творческо самоосъществяване. Опознаване на вътрешния свят и изграждане на Вътрешен авторитет, засилване и съзнателно развитие на интуицията – ЧувствоЗнанието са само част от безценната палитра от познание, на която ще се насладите в три незабравими, Биоенергийни онлайн срещи на Духовна Академия Оренда.

В поТока на Божествената любов - предстои
💖 Този курс ще ви помогне да привлечете дълготрайно ПоТока на Божествена любов и да го задържите съзнателно в живота си завинаги.
Този поТок е жизнено необходим за всеки в днешно време, защото Той ще ви даде всичко, от което имате нужда – любов, работа, хармония, подкрепа, стабилни сътрудничества с близки и приятели, изобилие от здраве, късмет, мъдрост и благоденствие.
Всичко това е постижимо и, при екстремните условия, в които живеем днес, е част от големия Урок тук на земята, който спешно е нужно да усвоим и затвърдим в ежедневието си.
Отключване и тренировка на Божествените сили - предстои

Божествените сили на човека или неговите свръхспособности могат да се отключат от Духовния свят, когато развием нашите добродетели. По този начин едновременно ни награждават и изпитват, дали сме способни да отстоим и затвърдим, както добродетелите, така и дарбите си.

Трето ниво на посвещение

Манифестор на Чудесата - предстои

Манифестор на Чудесата може да стане всеки, който владее Природните закони и е развил основните добродетели. В този курс ще има множество практическо-приложни задачи и ще се научите да сбъдвате осъзнато своите идеи, като им вдъхвате живот и ги разгърнете с упражнения за прецизност и точност. Ще развиете яснота в решенията.

Силата на живото слово - старобългарско лечебно изкуство - предстои

Силата на Живото слово и как да задействаме кода на българите ще бъде темата в този курс, който ще бъде за вас истинско приключение на Духа и ще доведе до трайно и дълбоко пробуждане на Душата. Ще научите основни похвати в Старобългарското лечебно изкуство и ще разгърнете мощно съзнанието, пробуждайки Лечителя в себе си.

Изкуството да бъдеш Майстор - лечител - предстои

Този образователен модул ще ви даде мощен лъч Светлина върху множество въпроси, касаещи Вярата, Надеждата и Любовта в живота на човека и разгръщане на Христовото съзнание. Основна част от курса е посветена на Духовния свят – Ангели, Архангели, Светии, Херувими, Престоли, Серафими, с които ще се научим да работим в сътрудничество.

очаквайте най-новия образователен модул

В поТока на Божествената любов

Каним ви на едно необикновено приключение, което ще ви отведе отвъд пределите на вашите представи и усещания и ще ви помогне да преоткриете неочаквано интересни страни на вашата душевност.

Лектор и водещ е Ани Пондева – сертифициран Ментор и Майстор лечител в Австрийската Академия за холистична медицина, посветена в Свещеното лечебно изкуство.

Научете повече и се абонирайте!

Най-новите публикации