[/row] [/section]

Най-новия онлайн курс на академия за душата

Време Е да израстнеш

Обученията от ново поколение, са вдъхновени от безкрайния потенциал, който притежава всеки човек, да се самовъзстановява и да бъде независим от поддържащи терапии и медикаменти, както и да развие Христовото съзнание до степен, да отключи своите Божествени дарби и да привлича и манифестира желаните от него събития в живота си.

Обединеното познание от седемте български Духовни школи ще ви накарат не само да преоткриете Силата на българските си  корени, но и да черпите мъдрост и вдъхновение до края на живота си! Ще се разгърне съзнанието ви на едно различно ниво, за да се натроите на честотите на петото измерение.

оПознай себе си!

Академия

за душата

Обучения

от ново поколение

Календар

с предстоящи събития
Програма за обучение на ментори-треньори

“Множество са случаите в моята практика с дълготраен оздравителен ефект, в следствие на задействане на силата на душата и тялото за САМОВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.

Тази Духовна терапия не е за всеки. Тя изисква решителност, самодисциплина и следване на Път за самоусъвършенстване, но едно мога да ГАРАНТИРАМ, Тя действа БЕЗОТКАЗНО!

Ще ви преподам в три нива на посвещение дяловете на Свещеното лечебно изкуство. То е ФУНДАМЕНТАЛЕН ПЪТ на Любовта, Истината и Светлината, известен още от древността.

Когато човек е в Христовото съзнание, призван е да лекува и е изпълнен с Интуитивното – безмълвно познание, това лечебно изкуство дава всички необходими способи и инструменти за изцеление на всяка болест. То лежи в основата на Духовния шаманизъм, познат по целия свят, и е практикувано от Старобългарските лечители – нашите предци.

Когато се злоупотребява с това Свещено познание, се ражда злото на земята.

Когато Свещеното познание се използва за ДОБРО, всяко зло може да бъде претопено и преобразено!

Това е историята на Светлинните обученията за любовта към себе си и към ближния, които създадох с вложени от мен многогодишен изследователски труд, ентусиазъм, любов и вдъхновение!”

Академия за душата

Ани обявява създаването на Духовна Академия Оренда – ДАО, наречена още Академия за душата на 7.01.2018 год. в град Розенхайм, южна Бавария, със стартиране на Първото групово обучение. От тогава тя има стотици обучения и беседи за холистични методи на лечение и личностно развитие, изнесени в Розенхайм, Мюнхен, Нюрнберг, Пловдив и София. През 2022 година, след едно невероятно тридневно пътешествие по светите български земи, Ани променя името й на Академия за душата.

Обученията в Академията са тематични и са предназначени само за българи, тъй като в тях се вплитат дълбоко темите за нашата национална идентичност, древните ни корени, народната ни памет, автентичните български народни танци, песни и музика, обреди и обичаи, история на нашето Християнско Духовенство, Орфеизъм, Нестинарство, Богомилство, изучаване на житията на българските Светци и Учението на Беинса Дуно.

След 3 години усилена и задълбочена работа, тя създаде 9-модулното обучение за усвояване и практикуване на Свещеното лечебно изкуство.

Това са 9 модула в три степени на посвещение, които са създадени по уникален начин, независими един от друг и едновременно даващи надграждане на познанията и развитие на нови, изумителни умения. Препоръчително е да се вземат последователно, но може и избирателно, според темата, която ви вълнува.

Общо в цялото обучение се прeподават множество теми с практическо-приложен характер и Задачи за самостоятелна работа. Ще можете да упражнявате лечебните техники и похвати, както върху себе си, така и върху вашите близки.

За всеки издържан модул получавате съответното удостоверение, издадено от Академията.

Всеки, който завърши 9-модулното обучение ще получи СЕРТИФИКАТ за завършено обучение и посвещение в Свещеното лечебно изкуство – категория „Сребърен Елен“, издаден от Духовна Академия Оренда.

За първия образователен модул „Земна и Божествена матрица“ можете да научите повече и да се запишете тук.

Академия за Душата

обединява наследството на Българските духовни школи

Школата на Атлантида

Естествознание за природата на човека и устройството на Вселената

Орфеическата школа

Учителят Орфей за музикалното изкуство и Силата на живото слово

Ранно-християнската школа

по българските земи датира от 50-52 г.сл. Хр. в Родопите

Магнаурската школа

велики български царе и духовници са били нейни възпитаници

Богомилската школа

Духовното учение на Съвършените и епохата на Ренесанса в Европа

Великотърновската духовна школа

Книжовната реформа на Патриарх Евтимий и Духовната школа на Теодосий Търновски

Школата на Беинса Дуно

Учителят Петър Дънов ни дава Третия завет и богата Духовна просвета за новото време

Изберете своя светлинен пакет от видео курсове

 

[/row_inner]

Свещеното лечебно изкуство

[/col] [/row]

Първо ниво на посвещение

Земна и Божествена матрица - видео обучение

Фундаментален курс, който съдържа в себе си всички изброени 9 теми с много богата палитра от Учебни материали и задачи за самостоятелна работа, един уникален бонус курс за “Танца на душата”, както и видео записи с Техника за Емоционална Свобода от ново поколение, които ще променят живота ви за винаги!

Естествознание на дух, душа и тяло - видео обучение

Във втория образователен модул „Триединство на дух, душа и тяло“ ще научите как да постигнете пълен синхрон на чувства, мисли и действия и да въздействате съзнанателно на света около вас, като създавате желаната от вас действителност с лекота. Ще опознаете своята ОРЕНДА – силата ДА БЪДЕШ, и ще продължите да надграждате нови, по-задълбочени познания за Земната и Божествена матрица. Това ще ви помогне да развивате майсторски умения за боравене с вашите БОЖЕСТВЕНИ СИЛИ.

Равновесие на мъжката и женската сила - видео обучние

Това видео обучение е създадено да пробуди вашата душа и да ви накара да видите Божествената истина отвъд фалша на Земната матрица. То е предназначено за всички будни българи с изследователски дух, които искат да опознаят собствената си Сила и да опазят и съхранят българския си корен. Това е възможно само, когато задействаме Кода на българите. Законът на Пеперудата е част от Кода на българите и ние ще го задействаме с пълна сила!

Второ ниво на посвещение

Естествознание на Вътрешния авторитет - видео обучение

Ще ви представим един изключително интересен и обогатяващ онлайн курс, който има за цел да ви освободи от погрешни представи за това как е устроена действителността тук и сега и да ви помогне да бъдете независими от външни рискови и зловредни енергийно–информационни въздействия, целящи да ви обезсърчат и обезсилят по пътя на вашето интелектуално и творческо самоосъществяване. Опознаване на вътрешния свят и изграждане на Вътрешен авторитет, засилване и съзнателно развитие на интуицията – ЧувствоЗнанието са само част от безценната палитра от познание, на която ще се насладите в три незабравими, Биоенергийни онлайн срещи на Духовна Академия Оренда.

В поТока на Божествената любов - предстои
? Този курс ще ви помогне да привлечете дълготрайно ПоТока на Божествена любов и да го задържите съзнателно в живота си завинаги.
Този поТок е жизнено необходим за всеки в днешно време, защото Той ще ви даде всичко, от което имате нужда – любов, работа, хармония, подкрепа, стабилни сътрудничества с близки и приятели, изобилие от здраве, късмет, мъдрост и благоденствие.
Всичко това е постижимо и, при екстремните условия, в които живеем днес, е част от големия Урок тук на земята, който спешно е нужно да усвоим и затвърдим в ежедневието си.
Отключване и тренировка на Божествените сили - предстои

Божествените сили на човека или неговите свръхспособности могат да се отключат от Духовния свят, когато развием нашите добродетели. По този начин едновременно ни награждават и изпитват, дали сме способни да отстоим и затвърдим, както добродетелите, така и дарбите си.

Трето ниво на посвещение

Манифестор на Чудесата - предстои

Манифестор на Чудесата може да стане всеки, който владее Природните закони и е развил основните добродетели. В този курс ще има множество практическо-приложни задачи и ще се научите да сбъдвате осъзнато своите идеи, като им вдъхвате живот и ги разгърнете с упражнения за прецизност и точност. Ще развиете яснота в решенията.

Силата на живото слово - старобългарско лечебно изкуство - предстои

Силата на Живото слово и как да задействаме кода на българите ще бъде темата в този курс, който ще бъде за вас истинско приключение на Духа и ще доведе до трайно и дълбоко пробуждане на Душата. Ще научите основни похвати в Старобългарското лечебно изкуство и ще разгърнете мощно съзнанието, пробуждайки Лечителя в себе си.

Изкуството да бъдеш Майстор - лечител - предстои

Този образователен модул ще ви даде мощен лъч Светлина върху множество въпроси, касаещи Вярата, Надеждата и Любовта в живота на човека и разгръщане на Христовото съзнание. Основна част от курса е посветена на Духовния свят – Ангели, Архангели, Светии, Херувими, Престоли, Серафими, с които ще се научим да работим в сътрудничество.

Сертифицирано обучение на академия за душата

Всеки курсист на Академията, 

завършил успешно 9 модулното онлайн обучение за Свещеното лечебно изкуство, получава степен на Посвещение „Сребърен елен“а след завършено 4 модулно обучение с Практики на живо получава степен на Посвещение в Свещеното лечебно изкуство „Златен елен“ и титлата Ментор-майстор лечител“.

Вижте пакетните цени на Светлинните курсове

Седми Светлинен онлайн курс

Манифестор на чудесата

Преживейте едно необикновено Светлинно пътешествие, което ще ви разкрие неподозираните възможности на човешката душа. То ще преобърне представите ви за това как е устроен човекът и какво представлявт Божествената му същност и ЕГО-то.

Ще научите смисъла и значението на думата манифестор и ще се свържете с онази част от себе си, която е способна да твори чудеса – да привлича здраве на всички нива и благоденствие в живота ви.

Научете повече

Пакетна програма

Седем Светлинни видео курса за любовта

Изживейте едно вълнуващо Светлинно пътешествие заедно с мен, което ще ви отведе до древното познание за необятните простори на Вселената – вашата душа и ще изгради в 6 образователни модула един Светлинен мост между Земната и Божествената матрица. 

Ще научите какво представлява Свещената връзка между мъжа и жената и как можете да я изградите и съхраните в дълготрайно благоденствие.

Ще усвоите различни методи и похвати, изпитани многократно в практиката, за духовно и ментално усъвършенстване, себереализация и материално благополучие и ще си възвърнете достойнството и честта на осъзнати българи.

Научете повече и се абонирайте!

Пети Светлинен Видеокурс

В поТока на Божествената любов

Каним ви на едно необикновено приключение, което ще ви отведе отвъд пределите на вашите представи и усещания и ще ви помогне да преоткриете неочаквано интересни страни на вашата душевност.

Лектор и водещ е Ани Пондева – сертифициран Ментор и Майстор лечител в Австрийската Академия за холистична медицина, посветена в Свещеното лечебно изкуство.

Научете повече

Шести светлинен курс на академия за душата

Отключване и тренировка на Божествените сили

Каним ви на едно вълнуващо Светлинно онлайн приключение, което ще ви отведе до откриване и опознаване на вашия Божествен потенциал – Вашите дарби и заложби и ще провокира естествен процес на тяхното отключване.

Това незабравимо преживяване ще ви накара да повярвате в собствените си безгранични възможности и ще разгърне способността ви да тренирате съзнателно с Вашите Божествени дарби. Това непременно ще доведе до преобръщане на вътрешната ви парадигма и ще осъзнаете, че вие сътворявате всеки един миг действителност във вашия живот.

Научете повече

Най-новите публикации