Бърза и компетентна, незабавна помощ в почти всеки случай

Хубаво е, че намерихте пътя към мен.

Вие попаднахте на моята интернет страница, защото не искате нищо повече от това да сте щастливи отново с любимия си партньор. 

Връзката ви е в криза и не знаете какво да правите. Възможна е раздяла, а вие не искате това.

Ако си оставен боли, боли много! Може би вашият партньор вече има друг човек до себе си?

Или сте напуснали партньора си и сега съжалявате?

Тук съм, за да ви помогна.

През последните 20 години реших много проблеми в живота си успешно и сега мога да черпя от този безценен опит. Всичките ми клиенти имаха различни проблеми, желания и цели. Всеки човек е различен, всяка ситуация е индивидуална.

Изключително съм щастлива, че досега в моята практика на семеен ментор и експерт по алтернативна медицина, съм помогнала на много двойки да се съберат след раздяла или ако са стигнали до последната фаза преди раздялата да запазят брака си и да си върнат любовта. Също така съм имала случаи, в които раздялата е необходима и помагам на хората по време и след развод да се възстановят от травмите и да намерят своя път в живота. Аз самата съм минала по този път и моят личен опит е безценен учител.

Какви ситуации обхваща моята работа?

 

  • Връзката с вашия партьор е в криза
  • Пред раздяла сте и не знаете какво да правите
  • Вече сте разделени и това не ви дава покой
  • В развод сте и преживявате тежко това
  • Вече сте разведени и трудно се адаптирате към новия живот
  • Децата ви трудно понасят раздялата.

Човек наистина прави добре, това, което му доставя удоволствие. В този ред на мисли качеството винаги има нещо общо с удоволствието, а на мен тази работа, да помагам в трудни, кризисни ситуации, човек да намира най-доброто решение и ИЗХОД в тежък момент, ми доствя истинско удоволствие.

Свържете се с мен!

bg_BG
de_DE bg_BG