Възстанови равновесието в себе си, за да възвърнеш щастието си!

Криза в личен план

Във всеки от нас протичат два вида енергий – мъжка и женска (ин и ян). Ако между тях няма установено равновесие и едната доминира, това несъмнено води до множествофизически неразположения, както и до недоразумения и проблеми в общуването и при взимане на важни решения. Ето защо създадох една от най-успешните лечебни терапии, носеща името „Свещено равновесие„. По време на тази терапия ще научиш много полезни неща за процесите, които протичат в теб и тяхното въздействие върху цялостното ти здравословно състояние.

Криза със семейния партньор

Най-честата причина за криза в интимната връзка с любимия човек, това е размяната на Ролите. За съжаление в днешо време това е много неприятна и тежка тенденция. В жената има силно развита мъжка енергия, която подтиска и дразни мъжа и проблемите, които произхождат от това са изключително разнообразни.

Най – важното нещо в семейството и най-вече в интимните отношения е да бъде постигнато трайно Равновесието на мъжката и женската сила и да се спазва Златното правило – те да са РАВНОПОСТАВЕНИ.

С изчистване на енергийните блокажи при двамата партньори се постига по-дълбоко осъзнаване на причината за проблемите, а това води до по-лесното им разрешаване, като много често това е един естествен и плавен процес.

Ако искате да си възвърнете хармонията и щастието с любимия човек е нужно да възтановите вътрешното равновесие във всеки един от вас, за да се възстанови Равновесието във вашата връзка и да се научите да го съхранявате дълготрайно.

Как можете да постигнете този безценен резултат?

Това безценно познание ще получиш по време на лечебната терапия

Семейно съзвучие„.

Онлайн или лична – резултатът е един –

Здрав дух в здраво тяло и хармонични взаимоотношения!

 

Не е случайно, че попадна на моята интернет страница.. и може би не искаш нищо повече от това да си щастлив отново с любимия си партньор. 

Връзката ви е в криза и не знаете какво да правите. Възможна е раздяла, а вие не искате това.

Ако си оставен боли, боли много! Може би вашият партньор вече има друг човек до себе си?

Или сте напуснали партньора си и сега съжалявате?

Тук съм, за да ти помогна.

През последните 20 години реших много проблеми в живота си успешно и сега мога да черпя от този безценен опит. От друга страна всичките ДобреДошли при мен имаха различни проблеми, желания и цели. Всеки човек е различен, всяка ситуация е индивидуална.

В моята лечебна практика съм помогнала да се разрешът множество семйни кризи – повечето двойки остават заедно или се събират след раздяла. Има и такива, в които раздялата е необходима и помагам на хората по време и след развод да се възстановят от травмите и да намерят своя път в живота. Аз самата съм минала през тежък брак и още по-тежък развод  и моят личен опит е безценен учител.

Какви ситуации обхваща моята работа?

 

  • Връзката с твоя партьор е в криза
  • Пред раздяла сте и не знаеш какво да правиш
  • Вече сте разделени и това не ти дава покой
  • В развод сте и преживявате тежко това
  • Вече сте разведени и трудно се адаптирате към новия живот
  • Децата ви трудно понасят раздялата.

Ако си отговорил поне на един от тези въпроси с „ДА“, това означава, че мога да ти помогна да възстановиш мира и равновесието в душата си, в отношенията с партньора си и да намериш най-доброто решение, за да излезнеш от кризата, в която се намираш.

bg_BG