ДУХОВНО И ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ

ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА КВАНТОВАТА ФИЗИКА

 

Първо, трябва да знаете, че Духовното лечение стои няколко октави по-високо от Енергийното лечение. Това е така, защото първо е нужно да се изцелят травмите от миналото, залегнали в неосъзнатата част на душата и едва след това може да се приложи и Енергийно лечение, което е един фин и същевременно мощен завършек на лечението, което извършвам. Така ефекта на изцеление на душата и тялото остава за цял живот. В обратния случай, когато първо се приложи Енергийно лечение, преди човека да си е научил житейския урок, тогава лечението често е временно и неефективно.

ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ

Болестта, както и задействането на Лечебния процес започват в най-малката „клетка“ на тялото в „квантовото“ пространство между атома и електрона. Това „квантово“ пространство е Информационно-енергийно поле, което е свързано (идентично) с всичко останало, съществуващо във Вселената.

Това квантово поле може да предава и да приема информация и да се променя в следствие на енергийната интервенция от други живи организми с високочестотно енергийно поле.

В тази област се състои работата ми на Енергийна лечителка.

 

ЕНЕРГИЙНОТО ЛЕЧЕНИЕ (това не е Рейки лечение) представлява изчистване на енергийни блокажи, като насочвам със силата на намерението Светлинна енергия с определена честота в енергийното тяло на човека, независимо къде се намира и тази Бяла Светлина има способността да изцелява и чисти.  Аз в същност не лекувам. Аз съм проводник за Лечебната Биоенергия. Истинските енергийни лечители не лекуват. Лекува Универсалната енергия, чийто проводник са те самите.

Всеки човек има потенциал да бъде Духовен и Енергиен лечител, след като изцели своите душевни травми, изчисти своето физическо тяло и енергийно поле и придобие нужните ЗНАНИЯ, за да го поддържа трайно в тази ЛъЧиста форма. На снимката по-горе може да видите ясно излъчено от мен Бяло енергийно-честотно поле – АУРА, което е лечебно. То се постига с изключителна самодисциплина и хигиена на мислите, чувствата, действията и вегетариански, понякога вегански начин на хранене, както и ежедневна духовна работа върху себе си.

След като бъдат изчистени  енергийните блокажи, жизнената енергия започва да тече във Вас с лекота и се активира Силата за самолечение, която всеки човек притежава. Това е напълно естествен процес, който възстановява Равновесието на Дух, Душа и Тяло.

Видимата и доказуема част на изцелението се дължи на създаване на енергийно взаимодействие между Духа, Душата и Тялото на човека, което в своята дълбока същност е Квантов скок в ново измерение на Духовно изцеление и служи за развитие на човечеството, като цяло.

bg_BG