Въведение в работата

floral-decor

Често хората, които се обръщат към мен за помощ и лечение, са имали богат опит зад гърба си с традиционната медицина, но напълно безуспешно. В нея е заложен принципът, че всяка част на тялото се лекува по отделно. 

Ежедневният стрес, напрежението, липсата на редовен контакт с природата, страховете, емоционалните травми, конфликтите и др. обезобразяват естествените хармонични процеси в Душата и блокират регулярните процеси в тялото. Това се отразява първо на Енергийно поле и  Енергийните центрове, а по-късно се проявява и на физическо ниво под формата на физически заболявания и неразположения. С други думи, когато Душата страда, започва да страда и Тялото, но за да настъпи истинска и трайна промяна е необходимо човек да я пожелае със сърцето си и тя да дойде от вътре.


Зад всяко душевно или физическо неразположение стои един конкретен психосоматичен проблем. Този психосоматичен проблем е „корена“ на болката. Целта е да обхванем корена на болката и с помоща на методите на Енергийната психология и инструментите на Енергийната хирургия, се хваща „нишката“ и се издърпва много внимателно, докато се разплете „кълбото“ от тежка и ненужна енергия докато се разствори напълно. Накрая на човек му олеква и му просветва, много често се чуства разтърсен , освободен и чуства прилив на енергия.

Какви са начините да работиш с мен?

  • Лечебна сесия – лична среща
  • Лечебна сесия Онлайн или по телефона
  • Групова лечебна сесия
  • Групови обучения в Академията

Какво правя аз?

 

Това, което правя аз не е нещо ново, то е Древно и всеобхватно, а именно, изчистване на енергийни блокажи и стереотипи, преместване на Фокуса на съзнанието в посока самоосъществяване на човешкия и божествен потенциал и предаване на ценна информация за енергийте, които протичат в нас или казано на български език – познание за жизнената Сила и магията да я владеем във всеки един момент ТУК И СЕГА.
Свържете се с мен, за да проведем една телефонна консултация и да изберем най-добрия начин за работа.

bg_BG