подмладяваща програма за 24 часа в резиденция орфей

Често губим себе си в ежедневните задачи и множество задължения. Понякога се заблуждаваме, че сме на правилното място въпреки, че не сме щастливи на него или просто не вярваме, че заслужаваме много повече. Завъртяни в заблудата на матрицата на ежедневието, отегчени от работата и ежедневните задачи, се отдалечаваме от истинските си трепети и желанията. Поставяме всичко друго и всички други преди себе си и така, изгубили посоката, оставаме „слепи“ за магията на живота

Точно за това създадохме за вас това неповторимо преживяване, като целта е да ви помогнем да възстановите отново радостта и вдъхновението от живота и да се изпълните с нова жизнена сила.

Ако искате да излезете от матрицата на ежедневието и да рестартирате живота си, изцелени и презаредени с нова сила – в Резиденция „Орфей” ще преживеете точно това!  За няколко дни ще се потопите не само в магията и Възрожденския дух на стария Пловдив, но и в магията на живота.

Малката Резиденция се намира на един от хълмовете, в близост до Античния театър. Лечебната енергия, спокойствието и красотата на това вълшебно място ще ви помогнат да се отпуснете и да рестартирате себе си, наслаждавайки се на прекрасната гледка към Родопа планина. Изгревите и залезите, които ще преживеете тук, са неповторими, а песните на пойните птици ще ви пренесат в едно Райско измерение, в което само за броени часове ще се преобразите и ще откриете отново мир и хармония в себе си.

Нашата програма ще ви отведе отвъд представите ви за почивка, определено отвъд представите ви за възстановяваща терапия или престой в къща за гости. Гостоприемството на вашите домакини, Кулинарните вдъновения и Лечебната терапия с Ани, съчетани с Божествената красота и Сила на Трихълмието в древния град, ще ви впуснат в едно приключение на истинско ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Душата и Тялото.

При нас ще се насладите на тишина и спокойствие, чист въздух, прекрасни изгреви и залези, уют и кулинарни вълшебства. И не само! Тук ще можете да дадете на душата си това, което дори не знаете, че й липсва.

Можете да нощувате в Чалъковата къща – едно емблематично място за стария град Пловдив – къща музей с изключително приятна, тиха и спокойна атмосфера.

В програмата е включена и разходка до Свещените места в древния град, след която не просто ще се почувствате прекрасно, но и ще съберeтe себе си в една нова цялост, която ще ви помогне да се върнете на пътя на своята душа и да заживеете автентичния си живот, презаредени с нова жизнена сила.

Двудневната програма включва:

1-ви ден:

14.00 – 17.00 ч. – интензивна терапия, която включва:

Изчистване на енергийни блокажи на
ментално, емоционално, психическо,
физическо и духовно ниво.
Енергийна психология,

Алфа тренинг и Рефлексна терапия,
Звукотерапия и Медитация.

17.30 – 19.00 ч. посещение на Трихълмието в стария град Пловдив
19.00 ч. – вечеря
20.00 ч. – киновечер или посещение на културно събитие (билетите се заплащат допълнително).

2-ри ден:

9.00 ч. – закуска
10.00 – 12.30 – интензивна терапия, която включва:

Кристалотерапия
Родова терапия 

Медитация

12.30 – обедна почивка
13.30 – 15.00 ч. – разходка с възрожденски Дух и посещение на свещени места в Стария град, които имат емблематична стойност за Възрожденския процес през 19-ти век.

За запитвания и резервации, свържете се с нас на телефон: 0877 5 444 07

или изпратите вашето запитване от тук

Последни публикации