“В живота на всеки от нас има трудни периоди и житейски ситуации,с които не можем да се справим сами и се нуждаем от помощ и подкрепа!
В такъв момент от живота ми,съдбата ме срещна с Ани.
Бях привлечена от нейните сияйни очи ,които излъчват много Любов и Светлина!
Сърцето ми подсказа ,че това е Човекът,който ще ми помогне да изляза от Лабиринта,в който се намирах.
Тя е Вълшебница !!!
С много Търпение и Любов те изслушва и ти посочва пътя по който да вървиш,за да намериш Изхода!
След всяка среща с нея се чувствам обогатена и обновена.
Със своето присъствие изпълва пространство с Любов, Хармония и Спокойствие!!!
Благодаря Ти мила Ани!
Бъди Благословена!
Да е Благословено Делото Ти!“!“

Нели Тодорова / Цюрих

“Срещите ми с Ани бяха едно невероятно преживяване ! Благодаря от сърце! Дарбата която има е от Бог!
Тя е един прекрасен човек и много образован специалист в работата си.

Аз съм нейна клиентка от почти година, в последствие и мъжът ми и сме изключително доволни от резултатите, които постигнахме в личен и професионален план след нейната помощ. Нашият живот се промени много в положителна насока след срещата ни с нея.

Ани е едно злато, един наистина достоен човек и аз съм изключително щастлива, че я познавам!”

Ани Каргова / Мюнхен

Ани, безкрайно ти благодаря, за начина по който се чуствам след толкова лутане и търсене на това, което ти „сътвори“ за мен вчера. Някои неща и емоции не могат да се обяснят и затова горещо Ви препоръчвам да го изживеете и Вие с Ани!

Билгехан Мехмед / Нюрнберг

Ани Пондева е един невероятен човек, който преобразява всеки, който се докосне до нея! Огромно БЛАГОДАРЯ!

Божидар Бончев / Куфщайн

“Когато ученикът е готов, учителят се появява…..понякога на човек му е нужна дори само една консултация, за да започне пътя към себе си! Ани, ти имаш точно този талант, с който успяваш да помогнеш на всеки, независимо дали вярва или не в ефективността на тази терапия.
Благодаря ти, че от разстояние ми помогна и на майка ми също. Сега се чувстваме много по-добре.
Бъди благословена, все така искрена и позитивна, за да даряваш на всички надежда за здраве и нов живот!”

 
Светла Балева / Нюрнберг

“Идваме при Ани помрачени – тръгваме си ОЗАРЕНИ!

Благодаря ти мила Ани за огромния труд и всеотдайност, да направиш светът ни едно по-добро място!”

Милена Ботева / Пловдив

“Прекрасна, слънчева и усмихната Ани, благодаря ти за всичко, което направи по време на моята бременност, за съветите, за отношението, за спокойствието, за вярата и затова, че ми помогна да вярвам в себе си и да следвам интуицията си!”

Таня Иванова / Пловдив

„Скъпа Ани, благодаря на Господ, че те има и на съдбата, че ме срещна с теб. След години лутане по лекари и изследвания, именно ти излекува проблема ми. След срещата ми с теб започнаха да се случват чудеса с моя живот.

Бъди благословена! ❤️

9 месеца след първата терапия

„Много и дълбоко от душа ти благодаря Ани, задето Господ ме срещна с теб и благодарение на твоята помощ се случи нашето чудо ???? нашият син се появи на бял свят. Много добре се чувствам. Родих нормално, а имах на 30.10 дата за секцио. Всичко стана толкова естествено, раждането продължи 2 часа.“

Силвия Василева / Инсбрук

“След повече от 3 години ходене по лекари и изследвания, чудото се случи!Запознах се с Ани, която върна мира и спокойствието в тялото и душата ми.Благодаря ти от все сърце и душа, за това, което направи за мен, скъпа Ани!

Ти си дар от Бога!”

Силвия Йорданова / Залцбург

“Приятели, преди няколко години докторите ми казаха, че имам Хашимото. “Личния лекар ти казва „няма оздравяване, това е“! Ако искате да се излекувате се свържете с Ани, тя ще ви помогне. Спрете да взимате хапчета и работете с Ани. Древните /българи първо са лекували душата, а после тялото. Това познание се е загубило във времето, но сега се връща.
Гърците са лекували само тялото, както прави сегашната медицина и почти ефект няма само забавят симптомите. АНИ ЛЕКУВА ДУШАТА и от там се оправя тялото. Когато заболее Душата се разболява и тялото.”

БЛАГОДАРЯ ТИ АНИ!

БОГ С ВАС!“

Момчил Жеков / София

“БлагоДаря ти Ани за всичко, което правиш за нас! Ти си невероятно Добър Човек, с Голямо обично Сърце и с много Красива Душа! Много мъдра и просветена личност. Ти си като диамант, който свети и ни показва верния път към Добруване и Благоденствие! Ани, благодаря за енергията, която ни даряваш и за вълшебството на твоята уникална Дарба, да ни караш да се чувстваме част от един невероятно красив и съвършен свят!)”

Виолета Стояновска / Ландсхуд

“Прекрасна, Ани! Благодаря ти за нежната всеотдайност с която лекуваш душата и тялото. С всеки изминал ден, след работата с теб, усещам не само прилив на енергия и сила, ведрост и любов, а мога спокойно да кажа, че: ако на физическо ниво имам скала за болка от 1÷10, при теб (след 1 год интензивно лекарско лечение от официалната медицина) дойдох с 8-ца. Сега, само седмица след срещата ми с теб, най-отговорно мога да твърдя, че оценям болката на 4÷3, тенденция надолу. Усещането да не изпитвам никаква болка е колкото странно, толкова и екзалтиращо. А отговорите в сърцето идват постоянно и даже имам чувство,че търпеливо си чакат реда! Бъди благословена! Благодаря ти!”

Иванка Симпсън / Аугсбург

“И аз получих помощ от Ани. Бях прекарала тежък грип и почти 2 месеца след това имах кашлица, която ме мъчеше през нощта. Не отидох за нея при Ани.Срещнах се с нея,защото исках да се докосна отблизо с излъчването на това слънчево момиче. Бях чела и историята и за духовното и израстване. Но след сеанса няколко дни по-късно, разбрах, че спя спокойно и няма следа от кашлицата ми.
Благодаря ти Ани!”

 
Маргарита Николова

“Благодаря ти, мила Ани за това, че те има. Ти си, като Ангел, малък лъч светлина, който успява да пробие тъмнината, обхванала душите ни в този забързан свят. Лъч светлина, който ни помага да си спомним кои сме и защо сме тук? Бъди здрава и благословенна по пътя си да помогаш и да даряваш светлина на хората около теб!”

Сабина Серафимова / София

“През живота на човека се случват безброй събития и срещи. Срещи със специални хора – ТЯ е Бялата жена – Ани! Благодаря за мира, който внесе в живота ми!Благодаря за всички ценни уроци и вярата, с която ме захранваш всеки път.

И да, да, дааа…аз дишам и усещам ОТНОВО с наслада всяко благоуханно цветенце благодарение на ТЕБ!

УРА! Имам си нос!!!”

Магдалена Георгиева / Хасково

Ани, сърдечни благодарности за уютната обстановка, за отдадеността ти за това , че ни води така финно и придружи в едно дълбоко за нас пътуване ! Благодаря за ентусиазма ти и за потребността да споделяш опитности и да помагаш! Прегръщам те !

Виолета Атанасова / Мюнхен

“Ани, ДНЕС се случи ПРЕЛОМ в самочувствието и усещането за ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН в личността на ДЕНИС – нещото, за което съм се молила на Исус и мечтала с години!!!
Благодаря НА ТЕБ, след Исус Христос, ЗА ПОДКРЕПАТА и ходатайството пред всемира за мен и детето ми!”

Цвета Попова / Пловдив

Мила Ани, от името на FrauenCafe и лично аз искам да ти Благодаря за професионализма, любовта и приятелството!!! Респект!

Маруся Дилкова / Мюнхен
“Ани е прекрасен човек и прекрасен лечител! Сърдечни благодарности към теб мила Ани! Ти ми помогна да намеря себе си! Ти ми показа божествения път по който да тръгна! Пожелавам на всички да изживеят този момент! Вие го заслужавате! БлагоДаря ти ,БлагоДаря ти ,мила моя Ани!
                 Бъди Благословена!”
Иванка Радева / Балчик

“Скъпа Ани, да ти БлагоДаря за всичко, което направи за нас е малко да се каже. Да се докосна до толкова красив Ангел, може би и вълшебна фея е Божия благодат! Ти ни пренесе в страната на чудесата с твоята енергия вълшебна! Бог да те дари с благодатта си и да ти даде сили да осъществиш мисията си на Земята!”

Таня Велева / 3 дневен семинар в Обзор

Мила Ани, ти си едно прекрасно цвете, с много прекрасна енергия. Ти носиш светлина и любов, които ни предаваш на нас. Благодаря ти, че те срещнах, че ме зареждаш всеки път, когато те срещна с твоята кристално чиста енергия.

Еми Иванова / Нюрнберг

Благодаря, мила Ани за безусловната любов и подкрепа, с която ни даряваш, за отдадеността да помагаш на всеки, който е пожелал да се превърне в съзнателен творец на своята реалност и да твори чудеса за себе си и другите!!!  Бъдете благословени ти и твоите обични и твоето дело! Да бъде!

Магбюле Папазова / Розенхайм

Мила Ани, впечатлена съм как обединяваш душа, знания, опит и усет. С теб човек открива неочаквани аспекти на житейската ситуация, в която се намира, което на свой ред помага да я отработи. Научава винаги по нещо ново, конкретно, лесно приложимо в ежедневието, но с изключителен ефект. Сърдечно благодаря!

Рая Дачева / София

Чувствам се пречистен и отблокиран и успявам все по-умело, да се пазя от негативното излъчване…! Сърдечни благодарности!

Александър Каргов / Ландсхуд

“МИР, Благодаря ти, че ме срещна… Благодаря ти, че ме изслуша… Благодаря ти, че Те има…”

Павлина Желева / Нюрнберг

“Първи ден след контакта ми с теб! Чувствам се страхотно!

Огромно „Благодаря“”

Гергана Славова / Мюнхен

Мила Ани, от името на FrauenCafe и лично аз искам да ти Благодаря за професионализма, любовта и приятелството!!! Респект!

Маруся Дилкова / Фрауенкафе Мюнхен

„Когато освободиш душата, тялото започва да ликува.

Срещите ми с Ани са едно пътуване в освободеността на душата ми, носещи ми здраве, енергия и свобода. Когато за първи път се срещнахме имах проблеми с носа и коленете, а днес след операция на осалокс на двата крака и след работата й с мене за изчистване на блокажите, почувствах лекота в движението на големите пръсти на краката. Благодаря на съдбата, че ме срещна с Нея и ми носи топлина далече от родината!“

Пенка Радева / Ландсхуд

Благодаря ти, мила Ани, за прекрасните часове, които ми подари! Благодаря ти, за всеотдайността, с която ме обгради. Ти си ми като слънцето и възраждаща,като пролетта. Зареждаш ме с любов и с желание за живот. И физически и психически се чувствам по-добре. Докосването до теб е едно вълшебство. Благодаря ти от цялото си сърце, прекрасна чуродейке!

Маргарита Атанасова / Тегернзее

“Здравейте, казвам се Петър Петров на 48г. от град Добрич. Срещнах се с Ани за втори път в рамките на два месеца, като направихме двойни лечителски сесии. Вече знаех какво да очаквам от нашата трета среща, но въпреки това бях много развълнуван, защото Ани ме въведе в едно прекрасно пътуване. Беше много интересно и вълнуващо. Много хора не вярват, защото животът не е толкова лесен, и всеки сам избира своя път. Няма нужда да правя реклама на Ани, защото тя е толкова слънчев човек и времето прекарано с нея те кара да се чувстваш, че се намираш в друго измерение.Най-важното е, че Ани няма такса, тя приема средствата като дарение. Благодаря на Ани от сърце 💓 и душа за вълнуващите и ползотворни срещи!”

Петър Петров / Добрич

“Има много лечители, но това, което прави Ани специална, са не само способностите й, но и искрената й емоционална ангажираност с проблемите на сънародниците й! Тя е олицетворение на емпатия, тя чувства и съпреживява болката ви! Тя отваря канал между вашето и нейното сърце в процеса на лечение и само при толкова близка емоционална връзка е възможно чудото на изцелението!
Като човек с доста проблеми от всякакво естество, включително и от окултно, съм посетил много лечители от всякакви школи и течения, но Ани има специално място в сърцето ми!
Тя е всеотдайна и наистина се грижи за вас! Винаги съм имал силна интуиция и през повечето време се опитвам да се вслушвам в нея и още първия път, когато се чухме по телефона с Ани, чувайки гласа й, знаех че мога да й доверя живота си!
И не сбърках!

Бъди БЛАГО-словена, Ани!”

Стефан Гълъбов / Дупница

“Искам да благодаря на Ани за това, че ми помогна в много труден момент от живота ми, да открия моя път към духовно пробуждане. Благодарение на Ани, която за мен е една много ярка светлина, която може да съществува на тези земя, аз дойдох на себе си и заживях моя нов живот, изпълнена с вяра в Духовния свят и в Христос!

Благодаря й за нейното разбиране и безусловна подкрепа. Тя ме научи как да ценя и обичам себе си, като всичко, което съм, да гледам на живота по – заземено, центрирано и благонадеждно. От както започнах да роботя с нея, аз си възвърнах вярата, че на земята има и добри хора, готови да ти помогнат за твое най-висше благо, БЕЗ УСЛОВИЯ. Чуствам се различно, по-уверена и знам, че вече вървя по правилния път и имам подкрепа до мен. Знам също, че Чудесата се случват и едно ЧУДО може да е и Човек със силна вяра и с прекрасна усмивка, който непреклонно вярва в теб и предизвиква чудни промени. След дълги години лутане и ходене по мъките, с неизлечими диагнози, според лекарите, сега се чувствам щаслива и уверена в свойте възможности. Заживях моя автентичен живот.

БлагоДаря ти от сърце, скъпа Ани!”

Валентина Димитрова / Пловдив/Лондон

“Благодаря ти от сърце, Ани, за подкрепата, вярата и твоята себеотдаденост в един така тежък процес за мен. Трябваше да минат 30 години в зависимост към алкохола и няколко неуспешни опити да го спра, за да стигна до този преломен момент от живота си. Вече 40 дни съм свободен от жаждата към алкохола и не изпитвам трудност в този процес, а все по-дълбоко осъзнавам, че Бог лекува душата ми, чрез теб Светло момиче! Пробуждането на душата ми в любовта към Бога ме изцели от нечовешка мъка и страдание. Осъзнах колко много съм се отдалечил от Пътя на вярата в Духовния свят и от себе си. Ти провокира този процес на ПРОБУЖДАНЕ в мен и благодаря на Господ, че ме срещна с теб – моята духовна сестра и благодетелка Ани.”

Васил Петров / Благоевград

„Знам,че в живота ни нищо не е случайно! Случайни неща няма! Когато имаме предизвикателство в живота си по пътя на решаването на това предизвикателство, ние срещаме различни възможности! Една такава възможност за мен беше срещата ми с Ани. Ани ми помогна да намеря по добро разбиране на себе си, на другите и да намеря път към прошката, да намеря силата в себе си, с която да Приема и Преодолея предизвикателството в този момент в живота си! Работата ми с нея засили вярата в моята уникалност и собствени сили! Благодаря ти слънчево момиче, Ани!„

Полина Йорданова / Франкфурт
„Много съм доволна от лечeниeто, безкрайно много ми помогна и скоро отново ще те посетя!
Уникална си!
100% професионализъм!!!“
Евелина Дукова / Испания

Мила Ани, ти си едно прекрасно цвете, с много прекрасна енергия. Ти носиш светлина и любов, които ни предаваш на нас. Благодаря ти, че те срещнах, че ме зареждаш всеки път, когато те срещна с твоята кристално чиста енергия.

Благодаря ти Ани!

Еми Иванова / Нюрнберг

Благодарение на процеса при коѝто, изхождаѝки от насочената балансираща и освобождаваща поредния блокаж на подсъзнателно ниво ,осъзната и овладяна енергия, промяната и уникалното състояние на душевен мир и пълнота ,напълно осмисля и придава истинска стоѝност на живота и оформя пълноценно битието на получилия тази първична и свръхестествена благодатна, изместена от центъра на съзнанието и доста добре позната на подсъзнанието естествено заложена в идеята за живота фреквенция !!!

P.S. Всички тези редове…..са в следствие на моята Благодарност към човека дал ми причината да ги напиша в този ред на мисли и задоволство ,….от промяната случила се в самия мен !!! Работата ти придаде допълнителна стоѝност и качество на живота ми Ани……така че до нови срещи. Благодаря!“
Живко Желев / Мюнхен

“Искам да ти благодаря за всичко, което правиш за мен. Много съм ти благодарна!…и съм благодарна на Светлите сили, които са с теб и с нас по време на терапията.
Напоследък мога да спя спокойно и пълноценно и да се наслаждавам на времето с моя внук! Това е истинско чудо!
Бъди благословена!!”

 
Н. Николова / Швейцария

„МИР, Благодаря ти, че ме срещна…

Благодаря ти, че ме изслуша…

Благодаря ти, че Те има…“

Павлина Желева / Нюрнберг

направи промяната сега

полезни статии