Равновесие на мъжката и женската сила

трети образователен онлайн модул от Свещеното лечебно изкуство

+ 12

Записвам се

Духовна Академия Оренда – Бавария

и Академия за душата – България

New collections

Законът на “Пеперудата”

Древното познание за равновесието на мъжката и женската сила, което ще задейства Кода на българите!

Включвам се

Светлинно-образователна програма

СРЕБЪРЕН ЕЛЕН

международно сертифицирно обучение

от Akademie für Mentaltraining und Еnergiearbeit ORENDA- Bayern

за изучаване на Свещеното лечебно изкуство

и задействане на Родовата сила

За кого е предназначено това обучение?

Това видео обучение е създадено да пробуди вашата душа и да ви накара да видите Божествената истина отвъд фалша на Земната матрица. То е предназначено за всички будни българи с изследователски дух, които искат да опознаят собствената си Сила и да опазят и съхранят българския си корен. Това е възможно само, когато задействаме Кода на българите. Законът на Пеперудата е част от Кода на българите и ние ще го задействаме с пълна сила!

практическо-приложното познание

Равновесие на мъжката и женската сила в мен

Мъжката и женската сила са едно преливащо се цяло в нас и се проявяват чрез вълненията в душата, породени от събитията около нас. Вълненията на душата – това са емоциите. Те са един инструмент, с който ще се научите да боравите и ще се упражнявате да го владеете осъзнато. В този курс ще научите как става това.

Равнопоставеност на мъжкото и женското начало

Равновесието в една връзка между мъжа и жената се постига само и единствено, ако всеки е заел естествената си роля в това партньорство, а именно, жената е в нейната женска роля и развива женската си сила, без да пречи на мъжа сам да взима решения. Мъжът от своя страна се вслушва внимателно в съветите на любимата жена, защото се доверява на нейната женска интуиция и целомъдрие. Този курс ще възстанови вярата ви в съпружеските отношения и ще ви разкрие стъпка по стъпка как се изгражда стабилна и пълноценна връзка между мъжа и жената.

Равновесие на мъжката и женската сила в общността

Ние сме не само наследници на хилядолетния Богарски род, но и сме живи златни пламъчета на Орфеевото Богатство – автентичния български фолклор, песни, танци, обреди и обичаи. Именно в хилядолетния български фолклор е вплетено древното познание за Равновесие на мъжката и женската сила в общността. Тема, изключително любопитна и жизнено необходима за възприемане и прилагане на практика в ежедневието ни. Този курс ще ви обогати и ще ви припомни за Порядките на древните българи, съхранени и възстановени от българите през Възрожденския период. Така България възкръсва от пепелта…

Включвам се

Какво ви дава този курс?

Този образователен модул ще ви разкрие древното познание за Свещената връзка между мъжа и жената, Божествения закон за Равновесието “Пеперуда” и тайните на Орфеевото Богатство, съхранени от хилядолетния Богарски род, за да стигне днес до нас – НАСЛЕДНИЦИТЕ и да ни помогне да задействаме Кода на българите и да възкръстнем за пореден път от пепелищата на духовна и материална разруха. Той ще ви обогати значително и ще преминете в едно по-дълбоко ниво на самоосъзнаване и състояние на духовна пробуда.

В първата, въвеждаща учебна сесия ще бъдете запознати с АРКАНУМ – тайната на тайните, разкрита в различните религии по света. Ще научите каква е разликата между мъжката и женската Сила, в какво се изразяват те и как си взаимодействат и според учението на Древните българи.

Във втора част ще се запознаем с фундаменталния проблем на днешното общество, а именно размяната на ролите мъж-жена. Ще направим ретроспекция на това как се е променил стилът на българката през последното столетие и ще разгледаме процесите на промяна на съзнанието на нашия народ през последните 30 години.

В третата част ще ви запозная с Божествения закон на Пеперудата, който дойде при мен свисше и ще споделя за първи път именно с вас в този курс неговото земно проявление. Той изразява Божествената връзка между мъжкото и женското начало, тяхната равнопоставеност и божествено съзвучие на ролите мъж-жена. Действието на Закона ще бъде разгледано в три основни аспекта: проявление в човека, проявление в съпружеските отношения и проявление в общността. Ще останете удивени от гениалната простота на този ЗАКОН, който е сърцевината на древното българско познание за взаимоотношенията между мъжа и жената, и е дълбоко свързан със задействането на Кода на българите.

В четвърта учебна сесия ще ви запозная с практическо-приложната част на Закона на “Пеперудата” и ще се потопим в Ранното християнство, чиито носители сме ние българите. Ще научите как в Ранното Христово учение са кодирани най-важните ценности за отношенията между мъжа и жената и как цялото това безценно познание е било криено старателно от нас в продължение на хилядолетия.

В петата част ще обединим всичко до тук и ще надградим с още артефакти и доказателства, че най-укриваната тайна на всички времена е тайната за Закона на “Пеперудата”. Тук ще обърнем внимание на два основни въпроса, а именно: непорочността на българката през хилядолетията и какво представлява Непорочното Зачатие. Фундаментални въпроси, които ще преобърнат представите ви за света, в който живеем днес и ще изградят здрави Духовни основи, върху които ще можете да градите хармонични и стабилни взаимоотношения с любимата жена или любимия мъж и с всяка душа, която се появи на пътя ви.

Заяви курса сега

ОПИСАНИЕ

Кога?

Можете да гледате видео записите в удобно за вас време.

Къде?

Във виртуалната Учебна папка на Академията

Колко?

Вземи този Светлинен курс

* с още 2 курса по избор от Светлинната програма само за 210 лева.

* с още 5 курса по избор от Светлинната програма само за 399 лева.

* с останалите 8 курса от Светлинната програма само за 499 лева.

Бонуси!

+ Светлинен видеокурс за самотни сърца

+ три безценни книги

Гледайте напълно безплатно

първи Светлинен семинар на видеокурса!

запиши се сега

Учебни материали и допълнителни видео – сесии

Ще разполагате с виртуална Учебна папка, в която ще имате на разположение богат учебен материал. Той се състои от избрани статии, филми и допълнително заснети видео курсове с практическо-приложни задачи:

“Развий женската си Сила, като отделиш 10 минути на ден” е специално учебно видео за дамите.

“Каляване на мъжката Сила с упражнения за яснота, решителност и смелост” e един прекрасен курс за мъжката аудитория.

“Синхроничност между мъжа и жената” e третото учебно видео. 

“Благословия за самотните сърца” ще бъде истински балсам за душата, за онези от вас, които резонират на тези честоти.

включвам се