Равновесие на мъжката и женската сила

трети образователен онлайн модул от Свещеното лечебно изкуство

+ 12

Записвам се

Духовна Академия Оренда

New collections

Законът на „Пеперудата“

Древното познание за равновесието на мъжката и женската сила, което ще задейства Кода на българите!

Включвам се

За кого е предназначено това обучение?

Това видео обучение е създадено да пробуди вашата душа и да ви накара да видите Божествената истина отвъд фалша на Земната матрица. То е предназначено за всички будни българи с изследователски дух, които искат да опознаят собствената си Сила и да опазят и съхранят българския си корен. Това е възможно само, когато задействаме Кода на българите. Законът на Пеперудата е част от Кода на българите и ние ще го задействаме с пълна сила!

практическо-приложното познание

Равновесие на мъжката и женската сила в мен

Мъжката и женската сила са едно преливащо се цяло в нас и се проявяват чрез вълненията в душата, породени от събитията около нас. Вълненията на душата – това са емоциите. Те са един инструмент, с който ще се научите да боравите и ще се упражнявате да го владеете осъзнато. В този курс ще научите как става това.

Равнопоставеност на мъжкото и женското начало

Равновесието в една връзка между мъжа и жената се постига само и единствено, ако всеки е заел естествената си роля в това партньорство, а именно, жената е в нейната женска роля и развива женската си сила, без да пречи на мъжа сам да взима решения. Мъжът от своя страна се вслушва внимателно в съветите на любимата жена, защото се доверява на нейната женска интуиция и целомъдрие. Този курс ще възстанови вярата ви в съпружеските отношения и ще ви разкрие стъпка по стъпка как се изгражда стабилна и пълноценна връзка между мъжа и жената.

Равновесие на мъжката и женската сила в общността

Ние сме не само наследници на хилядолетния Богарски род, но и сме живи златни пламъчета на Орфеевото Богатство – автентичния български фолклор, песни, танци, обреди и обичаи. Именно в хилядолетния български фолклор е вплетено древното познание за Равновесие на мъжката и женската сила в общността. Тема, изключително любопитна и жизнено необходима за възприемане и прилагане на практика в ежедневието ни. Този курс ще ви обогати и ще ви припомни за Порядките на древните българи, съхранени и възстановени от българите през Възрожденския период. Така България възкръсва от пепелта…

Какво ви дава този курс?

Този образователен модул ще ви разкрие древното познание за Свещената връзка между мъжа и жената, Божествения закон за Равновесието „Пеперуда“ и тайните на Орфеевото Богатство, съхранени от хилядолетния Богарски род, за да стигне днес до нас – НАСЛЕДНИЦИТЕ и да ни помогне да задействаме Кода на българите и да възкръстнем за пореден път от пепелищата на духовна и материална разруха. Той ще ви обогати значително и ще преминете в едно по-дълбоко ниво на самоосъзнаване и състояние на духовна пробуда.

В първата, въвеждаща учебна сесия ще бъдете запознати с АРКАНУМ – тайната на тайните, разкрита в различните религии по света. Ще научите каква е разликата между мъжката и женската Сила, в какво се изразяват те и как си взаимодействат и според учението на Древните българи.

Във втора част ще се запознаем с фундаменталния проблем на днешното общество, а именно размяната на ролите мъж-жена. Ще направим ретроспекция на това как се е променил стилът на българката през последното столетие и ще разгледаме процесите на промяна на съзнанието на нашия народ през последните 30 години.

В третата част ще ви запозная с Божествения закон на Пеперудата, който дойде при мен свисше и ще споделя за първи път именно с вас в този курс неговото земно проявление. Той изразява Божествената връзка между мъжкото и женското начало, тяхната равнопоставеност и божествено съзвучие на ролите мъж-жена. Действието на Закона ще бъде разгледано в три основни аспекта: проявление в човека, проявление в съпружеските отношения и проявление в общността. Ще останете удивени от гениалната простота на този ЗАКОН, който е сърцевината на древното българско познание за взаимоотношенията между мъжа и жената, и е дълбоко свързан със задействането на Кода на българите.

В четвърта учебна сесия ще ви запозная с практическо-приложната част на Закона на „Пеперудата“ и ще се потопим в Ранното християнство, чиито носители сме ние българите. Ще научите как в Ранното Христово учение са кодирани най-важните ценности за отношенията между мъжа и жената и как цялото това безценно познание е било криено старателно от нас в продължение на хилядолетия.

В петата част ще обединим всичко до тук и ще надградим с още артефакти и доказателства, че най-укриваната тайна на всички времена е тайната за Закона на „Пеперудата“. Тук ще обърнем внимание на два основни въпроса, а именно: непорочността на българката през хилядолетията и какво представлява Непорочното Зачатие. Фундаментални въпроси, които ще преобърнат представите ви за света, в който живеем днес и ще изградят здрави Духовни основи, върху които ще можете да градите хармонични и стабилни взаимоотношения с любимата жена или любимия мъж и с всяка душа, която се появи на пътя ви.

Заяви курса сега

ОПИСАНИЕ

Кога?

Можете да гледате видео записите в удобно за вас време.

Къде?

Във виртуалната Учебна папка на Академията

Колко?

Заявтете Светлинния курс за само за

69 лева СЕГА!

Бонус!

Въвеждащата учебна сесия + три безценни книги

Този видео запис представлява въвеждаща учебна сесия към курса.

запиши се сега

Учебни материали и допълнителни видео – сесии

Ще разполагате с виртуална Учебна папка, в която ще имате на разположение богат учебен материал. Той се състои от избрани статии, филми и допълнително заснети видео курсове с практическо-приложни задачи:

„Развий женската си Сила, като отделиш 10 минути на ден“ е специално учебно видео за дамите.

„Каляване на мъжката Сила с упражнения за яснота, решителност и смелост“ e един прекрасен курс за мъжката аудитория.

„Синхроничност между мъжа и жената“ e третото учебно видео. 

„Благословия за самотните сърца“ ще бъде истински балсам за душата, за онези от вас, които резонират на тези честоти.

включи се сега