Ще ви води напред вярващ в Бога човек,

с праведно съзнание и здрава връзка

с Духовния свят!

“ВДЪХВАМ ЖИВОТ

в духовния свят и проБуждам с любов българския Дух на всеки, който желае да се освободи от тежестите на миналото и да се развива УСПЕШНО и с лекота по своя духовен и професионален път. Свещеното лечебно изкуство на древните българи, което е дълбоко свързано с Ранно-християнската вяра и в което съм посветена, ще ви възвърне вярата в Духовния свят, ще ви накара да повярвате в себе си, да опознаете Манифестора в себе си, да преоткриете вътрешната си сила за самолечение и самовъзстановяване в критични ситуации и да задействате процеса за отключване на вашите дарби и заложби по един естествен начин, който е познат и близък до българската душа от хилядолетия. Това е Пътят да заживееш още по-осъзнато в Христовото съзнание. Пътят, по който ще опознаете и преобразите не само вселената във вас, но и света около себе си!”

от ефективно лечение към успешно обучение

Лечението се извършва срещу ДАРЕНИЕ, а Обучението си има съответната стойност. Терапиите са лечебно – образователни, защото едновременно се осъществява енергийно и духовно лечение и получавате богат ресурс от познание и полезни практическо-приложни задачи.

заяви безплатна консултация

Онлайн лечебно-образователни терапии и курсове

индивидуална и групова форма

9-модулно специализирано обучение

Поредица “Пробуди се с Ани”

Семинари на живо

в България и Германия

Ефективна тренировка на съзнанието

Индивидуална и групова форма

развии своите добродетели и божествени дарби

01.

Повишаване на квалификацията

Курсовете и обученията са подходящи както за хора, които правят първите стъпки към себе си, така и за психолози, педагози, здравни терапевти.

02.

Безкрайни възможности за развитие

Умелото трениране на съзнанието на човека и каляването на Духа ни позволяват да разгърнем нашия безграничен Божествен потенциал.

03.

Осезаема разлика преди и след

Ще усетите осезаема разлика “преди и след”, която ще ви даде повече увереност в собствените сили и ще подхрани вярата ви в Духовния свят.

полезно