ВЪВЕДЕНИЕ

Как да пробудим лечителя в себе си

Включете се в Шест Светлинни курса за изучаване на свещеното лечебно изкуство

Свещеното лечебно изкуство

След измналите 41 години от жизнения ми път тук на Земята и опита, който натрупах, като приРодна лечителка, а именно да връщам Силата в Рода БЪЛГАРСКИ, този, от който произхождам, съм готова да споделя с теб наученото от моя ЛИЧЕН ОПИТ.

След моите дългогодишни проучвания, осъзнавайки каква роля играят думите в човешкото общуване, проумях, че през последните 30 години, са навлезнали огромен брой чуждици в нашия език и това буквално е променило Смисловата КОДИРОВКА на нашето словестно общуване.

Ето защо преводът на първоначалното име „Биоенергийно лечение и Енергийна психология“ е от съществено значение за работата ми с теб, за да проумееш какво точно правя по време на пробуждащата терапия. Също така създадох Речник на чуждиците и връщане на автентичната кодировка на българското слово, за да изградиш сам Духовен защитен механизъм (имунна система), с помоща на който да отсяваш истината от фалша.

Превода на „Биоенергийно лечение и Енергийна психология“, както се казваше първоначално моята страница гласи:

Свещенодействие с лечебното силово – честотно поле на посветения и Естествознание за живота и смъртта, приложено на практика чрез силата на ЛЕЧЕБНОТО СЛОВО, за пробуждане на човешката душа и тяло и възстановяване на връзката с Духа и Христовото съзнание.

Христовото съзнание е Универсален Закон за Истината, Любовта и Светлината, който съществъва много по-отдавна от слизането на Исус на Земята. Той съществува от преди сътворението на света.

Христовото съзнание е неизменна част от Свещеното лечебно изкуство, използвано от древността не само от Тракийските лечители, а и от шаманите и лечителите по цял свят. То е наследено от цивилизацията на Атлантите и е запазено и съхранено в автентичните духовни и мистични практики на много народи, които се основават на Свещеното правило: Първо се лекува душата, за да се излекува и тялото.

Всеки призван да тръгне по Пътя на лечителите е нужно да постигне определено ниво на ЧИСТОТА на душата и тялото и силна, постоянна връзка със Светия Дух именно в Христовото съзнание, за да може да общува с Духовния свят пълноценно.

Това от гледна точка на Квантовата физика представлява развиване на силово-честотно поле (аурa) с много висока честота на трептене. Това поле заснето от Аура камера изглежда наситено бяло (на снимка 2 е заснето моето енергийно честотно поле по време на работа, а на снимка 3 след работа ). В много редки случаи може да се види с просто око на определено място сред природата и да се заснеме с дигитална камера. Имах късмет преди 1 година, моето силово честотно поле да бъде заснето под едно много старо вековно дърво (снимка 1).

Снимка 1

Снимка 1Снимка 2Снимка 3

Постигането на това високо – честотно поле на излъчване на човека показва, че той е в ХРИСТОВОТО СЪЗНАНИЕ и може да борави свободно със Силата на Безусловната любов и е развил ценни ДОБРОДЕТЕЛИ.

Това също така е ясен показател за овладяната Жизнена сила и степента на Духовна посветеност. Човек с развити лечебни качества СВЕТИ с особено силна и въздействаща светлина и гласът му въздейства лечебно върху живата природа. Ето защо бъдете много внимателни, когато доверявате душата и тялото ли си в ръцете на енергийни лечители. Бъдете будни и нащрек, дали те излъчват Светлина и благост или привидно ви привличат с фалшиви обещания за да печелят пари.

Личният ми опит доказва, че да се развият истински Лечебни качества, изисква години усилена работа върху нравствените добродетели и полезните хранителни и хигиенни навици на човека, за да достигне това ниво на Духовно и енергийно развитие. Дали човек, който пуши, пие алкохол или има пристрастия може да развие такива умения. Това може да има само временен и нетраен характер и освен това, такъв човек лесно може да ти навреди, защото той не е осъзнат в безусловната любов към самия себе си.

През 2013 год,, навлизайки в Христовата възраст, аз преминах през много сериозни предизвикателства, научих много важни житейски уроци и претопих егото в мен докато достигнах до чистата Безусловна любов към самата себе си. Едва тогава можех да я изпитам с пълната и сила върху целия свят около мен и това доведе до дълбоки и трайни промени в живота ми. За пръв път започнах да чета Свещеното слово и да осъзнавам какво означава молитва и общение с Бога. Тогава спрях да се храня с месо, дадох обед да не боядисвам косата си и да не лакирам ноктите си – суетни навици, които замърсяват драстично енергийното поле на човек, без той да го осъзнава. През същата година дадох Обед за ЦЕЛОМЪДРИЕ 3 години и си пожелах да преоткрия себе си и да науча за какво съм родена на тази Земя. След година и половина научих, че съм развила моите лечебни качества и че тази дарба ми е дадена, за да помагам на хората, които имат нужда от помощ. През 2017 година бях на веганска вълна, когато се отключи и пророческата ми дарба и дарбата да виждам в миналото на душата на човека. Тогава записах Академията за холистична медицина в Австрия и преминах през интензивно духовно, емоционално и ментално лечение, което повиши още повече интензитета на моите дарби. Работих 4 години, като Духовен съветник и лечител срещу дарение и това стана основната ми работа. Развиха се нови Божествени дарби, като тази, чрез гласа на човека да “виждам” и усещам какви процеси текът в неговата душа и в същото време получавах мигновено и решенията на неговите проблеми.

Връзката с Духа се постига, когато човек се откаже от старите си вредни навици, пречисти тялото си от отровите на вредните и тежки храни, когато се откажеокончателно от своите пристрастия и пороци, пребори се със своите страхове и съмнения – вътрешни демони и се освободи от контрола. Само тогава може да изпита истинска, чиста безусловна любов към самия себе си и да влезе в Христовото съзнание: Обичай ближния, както обичаш себе си.

Едва тогава ще може да открие Духовната сила и вяра вътре в себе си, да надмогне съпротивата, да смири душата си и да се довери наСъвършения божествен план.

Връзката с Духовния свят това е общуването с Бог – природната сила – Първоизточникът,както и с Ангели, Архангели, Светци и светлите същества от различните Духовни йерархии. Това се проявява като естествен процес и част от духовната еволюция на човека.

Моето призвание и работа е да използвам практическо – приложната част от това Свещено познание, аз го наричам Естествознание за живота и смъртта , което включва Естествознание за дух, душа и тяло, за родовата сила, за мъжката и женската сила, за семейните взаимоотношения, за Чувствознанието, за богатството и материалното благополучие, за растителния и животинския свят, за Всемирните закони и т.н. Всичко това ме вдъхнови да създам една пъстра и богата палитра от образователни терапии и курсове, които горещо препоръчвам на всеки българин.

Естествознание това означава, да познаеш естеството на нещата и тяхната взаимовръзка, като част от ЦЯЛОТО.

Със съвместната работа с Духовния свят и лечебната сила на силово-честотното поле или това е Силата на безусловната любов, която излъчвам към теб по време на образователните терапии от ново измерение, се постигат истинските чудеса, независимо къде се намирате, (т.е.достатъчна е гласова или видео връзка).

Но зад всяко реализирано малко или голямо чудо стои и дълбоко логическо – научно обяснение, което се разкрива пред Вас и Вие стъпвате едно стъпало нагоре по спиралата на вашата собствена Родово – интелектуално – творческа Еволюция.

Това е пътят към твоето себеусъвършенстване, а именно да разбереш какво ти пречи да БЪДЕШ себе си, как да го отстраниш и да научиш какви са твоите Божествени дарби и заложби и как да ги развиваш,

Да сБъднеш себе си, това означава да използваш пълноцнно твоето БОГаство дадено с висше, с което си благословен по рождение или си придобил, благодарение на развити в теб добродетели.

Какво представлява БОГА-ТСТВОТО?

Това е Свещения ЗАРОДИШ даден от Бога, за да се осъществи човешката душа в Земен план, с делата си или това е Духовното призванние на всеки дошъл на тази планета и Житейското му предназначение – това, за което е дошъл, да съТвори в земен план за благото на Единното Цяло.

Цялото това познание е наследено от древната цивилизация на Атлантида.

То обхваща Свещеното тракийско познание за живота и смъртта и Орфеизма, Тракийските и Египетските мистерии, преподавано е в много (известни или тайни) школи по света – една от тях е Магнаурската школа. То е пренесено в Богмилството и е предадено в Окултните класове и беседите на Учителя Петър Дънов. Част от него са Кабала и Херметизма, както и Алхимичната наука.

Злоупотребата с това Свещено познание, поражда всяко зло на земята.

Използването на това Свещено познание в Христовото съзнание, може да ни освободи и спаси от всяко зло на Планетата!

За мен е истинска чест и удоволствие, че го осъществявам вече няколко години успешно,за всеобщото благо на всички пробуждащи се българи и на цялото Човечество.

Бъдете здрави, мъдри и благословени и нека родът Ви да пребъде в Христовото съЗнание!

С любов и уважение:

Включете се в Шест Светлинни курса за изучаване на свещеното лечебно изкуство

Най-нови статии