Пари спечелени с любов и благодарност

Искате ли да научите повече за Алхимията на парите?

Ще започна от моя личен опит с лечебната практика и как бяха формирани символичните цени в нея.

В самото начало обявявайки с какво се занимавам, написах, че не работя срещу такси, а срещу дарение. Така след 3 месеца интензивна работа хората започнаха да искат от мен, аз да определям цена.

Казах си „Защо не? Така ще бъде по-лесно за хората да изразяват своята благодарност“. Все пак един личен хороскоп струва 50 евро, а това, което ви дава лечебната сесия с мен е повече здраве, сила, увереност, спокойствие – безценни неща, които човек най-много цени, когато ги е загубил.

До тогава се беше образувала средна стойност на даренията – 50 евро. Започнах да казвам „Може да оставите дарение символично от 50 евро или колкото имате възможност, но да е от сърце.“

Практиката учи най-добре.

Имала съм случаи, в които ДобреДошлите оставят 30 евро или оставят 100, всеки според възможностите си. За мен най-важното е хората да бъдат доволни от моята работа и да им бъде помогнато. Енергията на парите е важна, но Енергията на благодарността е още по-важна, защото двете енергийй са взаимосвързани.

Ето защо цените са определени на базата на вашата оценка.

Цените са символични и под формата на дарение, защото остава в сила принципът на ДАРЕНИЕ, кой колкото желае и има възможност да дари.

Дарението като отключваща сила.

Дарението е отключваща сила за Енергията на парите. Парите е необходимо да се движат, да има оборотен поток.

Често самата аз правя дарения под различна форма. Винаги ми е доставяло удоволствие. Случва се да правя дарения с лечителски сесии на хора, които нямат финансови възможности и които са се обърнали към мен за помощ. Те ми се отблагодаряваха, когато могат и както могат, под формата на услуга, информация или с по-късно дарение..

За силата на благодарността.

Когато дадеш най-доброто от себе си и го направиш от сърце за някой, който те е потърсил за помощ, Енергията на благодарността не се губи, дори той да няма пари да плати. Този човек сле лечебната сесия е наясно, че Енергийният кръг е необходимо да бъде затворен, за да бъде резултатът от лечението траен.

Помощ-благодарност-дарение- –благодарност-помощ

Това е Енергийният кръг, който задвижва една Сила и тази Сила е решаваща за финансовия просперит и материалното благополучие на всички участници. С две думи тук в сила е един от Херметическите закони.

К О Л К О Т О П О В Е Ч Е Д А В А Ш,

Т О Л К О В А П О В Е Ч Е П О Л У Ч А В А Ш

Това не важи за разходите обаче: ) Необходимо е, човек добре да си знае възможностите и да бъде гъвкав в разходите и постоянен в работата си. Гъвкавост и постоянство. Придържайте се към правилото да спестявате 20 % от това, което получавате месечно. Човек знае и 2 и 200, а разумните решения дават спокойствие!

Ако искаш да имаш успешно предприятие, тайната е да нямаш очаквания.

Когато един клиент си уговори час при мен, аз никога не изисквам от него да ми бъде платено предварително. Плаща се след извършване на Лечителската сесия. Важно е човекът насреща да не се чувства притиснат и сам да оцени получената услуга. Така, когато услугата или продуктът, който предлагате е качествен, със сигурност успехът ще надмине и най-смелите ви представи! Разбра се важно е търпението, без което няма как да сте успешни в света на ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО.

Не работете САМО за пари, работете за удоволствие.

Ако се придържате към това правило, успехът ви е гарантиран.

За щастие срещам все повече хора, които като мен са живо доказателство, за това Златно правило!

В едан от груповите лечителски сесии „Красота и сила в Равновесие“ е включен Ритуала за изчистване на блокажите на връзката на Душата с Духа (енергията) на парите. По време на този ритуал участниците не е нужно да говорят за себе си. Пази се пълно мълчание. Чрез този ритуал се изчистват лични драми, деструктивни утвърждаващи убеждения, негативни емоции свързани с парите. Внедрява се енергия, за самоувереност, спокойствие, търпение, градивност, любов, благодарност, правилна личностна самооценка, спестовност или щедрост, това се определя строго индивидуално според конкретния случй.

Изяснява се какво е породило блокажите в душата и се интегрира градивна ценностна система за парите на съзнателно и подсъзнателно ниво, така че да се уравновеси Енергията на парите според потребностите на Душата.

Резултатът е налице непосредствено след извършване на ритуала.

Пример от практиката мога да дам за 2 ярки случая на мъже, които бяха в една и съща група. Единят от тях беше прекалено спестовен и много стегнат по отношение на парите, той е от Южна корея. Другият беше в другата крайност, прекалено щедър, той е българин Той беше способен да изкарва много пари, но и бързо изтичаха между пръстите му.

По време на ритуала на първия участник-корееца, бяха интегрирани Енергиите на спокойствие, щедрост, радост и благодарност. При втория случай – българина, бяха интегрирани Енергиите на спестовност, градивност, самоувереност, търпение и доверие към самия себе си.

Така Енергията на парите беше уравновесена и при двамата и те почувстваха промяната, като разтърсващо самоосъзнаване на грешките и какво им е липсвало, за да имат емоционално и ментално равновесие и хармония по отношение на финансите и получиха цялостна енергийна пренастройка.

Още същата седмица аз се уверих лично в промяната и спокойствието, които бяха настъпили и у двама. Кореецът прояви за пръв път щедрост с лекота, като плати сметката на компанията след срещата за народни танци, а българинът беше намерил своята цел за инвестиция и с въодушевление беше изготвил ясен план за постигане на целта си. Благодармостта им към мен и моето дело беше истински балсам за душата ми.

Искате ли да научите повече за себе си и връзката на Вашата Душта с Енергията на парите? Искате ли да бъде балансирана тази енергия спрямо вашите потребности, така че да можете с лекота да постигате целите си?

Запазете час за Групова лечителска сесия „Красота и сила в равновесие“, за да преживеете Ритуала за изчистване на блокажите на връзката на Душата с Енергията на парите и ще решите много ваши проблеми наведнъж и за кратък период от време.

Човек е добре да бъде и щедър и спестовен, но в умерени граници. Освен това често човек си създава изкривена представа за парите, като например „Парите не носят нищо добро“ или „Аз не съм способен или кадърен да печеля достатъчно пари“ или човек е твърде разпилян в целите си и в следствие на това във финансовата сфера цари пълен хаос. Също така въппросът за дълговете и кредитите е от съществено значение. Често хората са блокирани и не знаят как да продължат напред.

С този Енергиен ритуал се изчиства цялата тежка, вредна и ненужна енергия, за да се освободи място на новата чиста енергия и на Душата и олеква и става ясно какъв е пътя напред. Така много по-лесно човек може да погледне в една нова преспектива, която отговаря напълно на неговите нужди и да се пренастрои на вълна „Финансов просперите“ по един естествен начин – чрез Силата на дълбокото самоосъзнаване на вътрешните потребности на Душата.

Заключение

Най-важният принцип в Алхимията на парите е свързан с Любовта.

Парите са НЕУТРАЛНА ЕНЕРГИЯ. Те могат да бъдат използвани за добри и лоши цели. Ето защо отговорността на всеки един от нас е сериозна и е необходимо да сме напълно наясно със себе си, каква Енергийна стойност ще придадем на парите.

Защото мили мой читателю,

Накрая всеки получава толкова любов, колкото е дал: )

Искате ли да научите повече за Алхимията на парите?

Предстоят обучения в Тракийска Академия, които могат да Ви бъдат полезни.

Тук можете да гледате това интервю с най-богатия българин в света – Игнат Канев – един ярък пример за постигнато пълно Равновесие между Спестовност, Щедрост и Съзидателна Мъдрост.

 

0 thoughts on “Пари спечелени с любов и благодарност

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.