Освобождаване от травми и енергийни блокажи

Масово хората са пълни с енергийни блокажи породени от травми, страхове и изградени очаквания, които са пуснали дълбоко корени вътре в нас. Някои от тези корени са толкова надълбоко вкоренени, че са се вплели в нашата душа. Това са всички енергийни товари, които душата е пренесла от минали свои животи в настоящия си живот. Всички страхове, емоционална и физическа болка, разочарования и силен дискомфорт, които душата не е успяла да се освободи в миналите си животи, са оставили енергиен отпечатък върху нея, който тя взема със себе си в следващите си животи, за да може да се освободи от тях. Повече за това как се образуват енергийните отпечатъци може да прочетете тук:

Образуване на енергиен товар

Всички енергийни блокажи, които хората носят в себе си, им оказват голямо влияние в живота. Когато човек е енергийно силен, е способен да овладее своите слабости (енергийни товари), но когато е изтощен и събитийноста го сблъска с редица изпитания и провокации, тогава слабостите могат да надделеят и да започнат да го контролират. Често след това човек съжалява за действията си, защото осъзнава, че те не са били породени от сърцето му (душата му). Случвало ли ви се е и на вас да изпаднете в ситуация, в която ви е трудно да се владеете и изричате или извършвате действия, които нараняват хората около вас, а понякога и самите вас? Ако отговорът е “да”, не се притеснявайте, на всички хора им се е случвало, защото няма душа на земята, която да е слязла чиста и неопетнена. Всяка слиза с енергиен товар, който тя целенасочено е взела със себе си, за да го разтовари в настоящия си живот. Душата добре знае в какви условия за живот ще слезе и съобразява товарите, които взема със себе си, с условията и план програмата живот, която си е създала.

Никоя душа не би взела енергиен товар със себе си в живот, който няма да й предостави нужните условия, за да се освободи от него. Затова знайте, че всички слабости и нечистотии, които носите в себе си на енергийно ниво, могат да бъдат трансформирани и изцелени. Имате всички необходими условия и ресурси, за да се освободите от тях. В следващите редове ще споделя с вас няколко основни техники, с които да откривате, разпознавате и изцелявате раните, които носите в себе си на енергийно ниво. Колкото по-дълбока(стара) е една рана, от толкова повече енергия се нуждае тя, за да бъде изцелена. Затова е нужно да обърнете сериозно внимание върху източниците на енергия, с които ще се захранвате, за да можете да разполагате с нужното количество енергия, от която ще се нуждаете, за да трансформирате негативния заряд, който е изтъкал товарите ви, за да може раната вътре във вас да заздравее.

Откриване на енергийни блокажи

Това става чрез самонаблюдение и анализ. Знайте, че всички енергийни товари, които носите в себе си, са енергийни излъчватели, които привличат в живота ви сходни събития, които са ги причинили. Подобното привлича подобното. Не е нужно да осъзнавате, че носите енергиен товар в себе си, за да оказва той влияние в живота ви. Той го прави всеки ден, защото е вътре във вас и оказва влияние на енергията, която ежедневно излъчвате. Тази енергия сътворява вашето ежедневие ден след ден. С прости думи казано, вашият живот и ежедневие е отражение на вашето вътрешно енергийно състояние. Енергийното ви поле сътворява материалния ви живот, ден след ден. Не случайно вечната мъдрост ни учи, че за да променим света около себе си е нужно да променим света вътре в нас. Ако се опитате да промените света около себе си и в същото време пренебрегнете света вътре във вас, това е все едно да плувате срещу течението. В някой момент може да успеете да се нагодите в материалния свят, така че да ви е добре, но вашият вътрешен свят ще претвори външния в свят по свой образ и подобие, и ако той не отговаря на това, което излъчвате ден след ден, тогава вашето щастие ще е кратко и ще ви сполети събитие, което да разруши това, което сте постигнали с много усилия в материалния свят.

Истината е, че всички изпитания в живота не идват от никъде другаде, а от самите нас. Много е важно това да бъде осъзнато, за да може човек да осъзнае каква голяма отговорност носи за собствения си живот и за живота на останалите. Ние сме Божествени създания, които носят в себе си искрата на Бог и имаме силата да творим и претворяваме. На земята сме, за да се научим да носим отговорност за всички наши творения. Няма как да се научим, ако преди това не ги преживеем на собствен гръб и почувстваме силата, която носим в себе си. Ако сте от хората, които си задават въпроса “Защо все на мен?” или “С какво заслужих всичко това?” Отговорът винаги е един и същ, а именно, вие преживявате това, което самите вие сте сътворили. Всяко нещастие е материално проявление на енергията, която сте излъчвали в своето минало (настоящ и минали животи). Няма как да се научите да използвате осъзнато и целенасочено енергията, ако не усетите нейната сила и въздействие върху самите себе си.

Огледайте се добре в своето ежедневие, вижте къде е вашата сила и къде нещата все куцат и трудно се получават. Така много лесно може да определите къде се намират енергийните блокажи на енергийно ниво вътре във вас. Когато определите в коя сфера от живота ви нещата не са добре, тогава можете да я свържете с енергийния център, който отговаря за тази област от живота ви и така да насочите концентрирано енергия към него, за да можете да го пречистите и хармонизирате. Много информация за това, как можете да го направите, съм споделил в книгата „Пътеводител за духовно развитие“, откъс от нея по темата можете да прочетете тук, за да ви е по-лесно да свържете ежедневните ви проблеми с енергийните центрове, които отговарят за тях.

Енергийни центрове и тяхната роля в живота ни

Техника за енергийно изчистване на блокажи и балансиране на енергийните центрове
Когато определите в кой енергиен център се корени вашият енергиен блокаж (травма), сте готови да работите с него на енергийно ниво, за да го прочистите и хармонизирате. Дори да не можете да определите в кой енергиен център се корени вашата слабост, не се притеснявайте. Тогава насочете енергията към сърцето си. Ако товарът, който изцелявате, е пренесен от минал живот, дори е препоръчително енергията да бъде насочена към сърцето, защото той е вкоренен във вашата душа. Докато ако товарът е новообразуван, тогава той все още се намира в по-повърхностните слоеве на вашите енергийни тела и не е достигнал в дълбочина вашата душа. И в двата случая насочването на енергия към сърцето ще помогне, защото сърдечният център е контролният пулт, откъдето се контролира и разпределя енергията на всички нива и тела. Той е като сборен пункт, откъдето всичко тръгва и всичко се връща. Не случайно злото все се стреми към сърцата на хората, с цел да ги оплете с негативна енергия и да се вкорени в тях.

Важно е да знаете, че ако изберете да насочвате концентрирано енергия към четвърти енергиен център (сърцето ви), а в същото време вашият блокаж, който сте осъзнали и целенасочено искате да се освободите от него, се намира в първи енергиен център, тогава енергията ще премине през трети и втори енергиен център, които ако носят в себе си блокажи, те ще се обострят, докато енергията трансформира негативния заряд. Така може да е нужно да почакате повече време, докато енергията достигне концентрирано първи енергиен център и го изцели с любовта, която сте насочили към него. Затова ви съветвам да не си поставяте времеви рамки кога и как ще ви бъдат изцелени блокажите. Някои от тях може да ги носите от много животи и да са наслоявани живот след живот. Не очаквайте като с магическа пръчка да ги изцелите за ден два, като в същото време те са били подхранвани живот след живот.

От вас се изисква да осъзнаете, че носите енергийни блокажи в себе си и със сърцето си да пожелаете да се освободите от тях. След това е нужно да се научите целенасочено да се захранвате с положителна енергия, защото тя ще ви е необходима.Източник: https://shirinan.com/dusha/614-osvobozhdavane-ot-travmi-i-energiini-blokazhi

С терапията „Свещено равновесие“ Вие ще достигнете до желания резултат с лекота

  • изчистване и освобождаване от енергийните блокажи на емоционално, ментално, психическо, физическо и духовно ниво.
  • с професионална и задълбочена работа в продължение на 1 месец се изчистват емоционални и психически травми, както от сегашния живот, така и от минали прераждания.
  • ще се научите как да се разтоварвате навреме от нов енергиен товар и как да се предпазите от нови енергийни блокажи.

Накрая човек не само придобива безценна мъдрост, но се завръща към своето вътрешно равновесие и чуватва лекота, жизнерадост и прилив на енергия.

Научете повече за терапията тук

 

0 thoughts on “Освобождаване от травми и енергийни блокажи

  1. Таня Велева написа:

    Прекрасна Ани ,Благо даря ти за чудесната тема! Всичко е породено от това ,което пишеш.
    Бъди Благословена!

    До скоро във Вонеща вода. Аз съм щастлива, че пак ще бъдем заедно, Прекрасен Ангел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.