добре дошли в

духовна академия оренда – дао

Пловдив – древен и вечен

Нашите предложения за
Вашето успешно, бъдещо развитие

Духовна Академия Оренда е символ на ПолзоТворното  обучение по ПриРодна медицина.

обучения на живо
онлайн обучения
видео обучения

Духовна Академия Оренда

Ани обявява създаването на Академията на 7.01.2018 год. в град Розенхайм, южна Бавария със стартиране на Първото групово обучение.

Обученията в Академията са тематични и са предназначени само за българи, тъй като в тях се вплитат дълбоко темите за нашата национална идентичност, хилядолетните ни български корени, народната ни памет, автентичните български народни танци, песни и музика, обреди и обичаи, история на нашата Духовна съкровищница – Орфеизмът, Ранното Християнство, Богомилите, Учението на Беинса Дуно.

Прочети повече

“Опознай и овладей себе си и ще опознаеш Вселената и Боговете.”

Орфей

професионално обучение

От успешно лечение към ефективно обучение

С времето и натрупания богат опит, Ани създава 9 модулно онлайн обучение, като първите 2 модула са налични под формата на видео обучения.

Научете повече!

Описание на образователения модул

Земна и божествена матрица

Описание на образователения модул

Триединство на дух, душа и тяло

Тайната на минералното царство

Безплатен учебен ресурс

Предстоящи образователни модули

Образователен модул

Равновесие на мъжката и женската сила

Този образователен модул е основополагащ за всяка връзка, приятелска, съпружеска, партньорска, мъж – жена. Древното познание, залегнало в него ще може с лекота да се предаде във възпитанието и на децата, за да въздействаме градивни на бъдещите процеси в обществото като цяло.

Образователен модул

Естествознание за Вътрешния авторитет

Вътрешният Авторитет това е гласът на вашата душа. В този курс ще научиш как да развиеш твоята свещена интуиция или на български преведено – ЧувствоЗнание  и да работиш пълноценно с нея във всеки един момент, докато се превърне в твоя единствен Вътрешен Авторитет.

Образователен модул

Отключване на Божествените сили

Божествените сили на човека или неговите свръхспособности могат да се отключат от Духовния свят, когато развием нашите добродетели. По този начин едновременно ни награждават и изпитват, дали сме способни да отстоим и затвърдим, както добродетелите, така и дарбите си.

Образователен модул

Манифестор на Чудесата

Манифестор на Чудесата може да стане всеки, който владее Природните закони и е развил основните добродетели. В този курс ще има множество практическо-приложни задачи и ще се научите да сбъдвате осъзнато своите идеи, като им вдъхвате живот и ги разгърнете с упражнения за прецизност и точност. Ще развиете яснота в решенията.

Безплатен модул

Старобългарското лечебно изкуство

Силата на Живото слово и как да задействаме кода на българите ще бъде темата в този курс, който ще бъде за вас истинско приключение на Духа и ще доведе до трайно и дълбоко пробуждане на Душата. Ще научите основни похвате в Старобългарското лечебно изкуство и ще разгърнете мощно съзнанието, пробуждайки Лечителя в себе си.

Безплатен модул

Свещеното лечебно изкуство

Този образователен модул ще ви даде мощен лъч Светлина върху множество въпроси, касаещи Вярата, Надеждата и Любовта в живота на човека и разгръщане на Христовото съзнание. Основна част от курса е посветена на Духовния свят – ангели, Архангели, Светии, Херувими, Престоли, Серафими, с които ще се научим да рабитим в сътрудничество.

Безплатен модул

Всичко е любов

Последният образователен модул е посветен на пътя на Христос, пътя на Светците и пътя на развиване на Христовото съзнание. Този път е осеян с безброй Чудеса, когато човек е себеотдаден и с чисто сърце. По време на сесиите ще усетите, проммените, които ще настъпят във вас, а именно ще проумеете, че всичко, което е част от действителността тук и сега е изтъкано от любов.

Безплатен модул

Танцът на душата

Танцувай с мен свободно и в ритъм е един вдъхновен видео курс, който представлява свързване с нашата душа по време на танца и потапяне в потока на Божествената енергия. Това в действителност е автентичният и свободен танц на Душата, който помага на тялото по един естествен начин да се пробуди. Опитайте и вие! Насладете се на лекотата и се усмихнете: )

Безплатен учебен ресурс

В раздел „ПОЛЕЗНО“ можеш да намериш безплатни видео лекции, интервюта, курсове, маратони, авторски статии, упражнения за здравето, колекция с подбрани филми и древна практика за култивиране на жизнената енергия и възстановяване на равновесието на душата и тялото.

научи повече