Станете част от

академия ЗА ДУШАТА

Нашите предложения за
Вашето успешно бъдещо развитие

Академия за Душата е символ на ПолзоТворното обучение по ПриРодна медицина.

Обучения на живо

Пречистващи, зареждащи, вълнуващи, обогатяващи Биоенергийни срещи с Ани. Срещата с нея е винаги едно вълшебно преживяване, което ще развълнува душата ви по особено приятен начин и ще помните цял живот. Обученията имат лечебно – обогатяващ ефект с особена стойност и с практико-приложно проявление.

научи повече

Онлайн обучения

Едновременно динамични и с успокоявящ и омиротворяващ ефект. Онлайн събитията, водени от Ани, предоставят уникално подбран ресурс от познания с особен интуитивен усет и подход. Те ви дават импулс за следващ пробив към по-високи нива на духовно просветление и освобождаване от илюзиите на Земната матрица.

научи повече
Кратко описание на Академията

Академия за Душата

Ани обявява създаването на Академията на 7.01.2018 год. в град Розенхайм, южна Бавария със стартиране на Първото групово обучение.

Обученията в Академията са тематични и са предназначени само за българи, тъй като в тях се вплитат дълбоко темите за нашата национална идентичност, хилядолетните ни български корени, народната ни памет, автентичните български народни танци, песни и музика, обреди и обичаи, историята на нашата Духовна съкровищница – Орфеизма, Ранното Християнство, Богомилите, Учението на Беинса Дуно.

Първоначално Академията се нарича Духовна Академия Оренда – ДАО и означава Свещен Път към себепознание и извисяване на душата, което неминуемо включва в себе си изцеление на душата и тялото и каляване на Духа.

Всичко това може да бъде постигнато чрез практико-приложни техники и методи за работа, познати от древността и наричани Свещено лечебно изкуство.

Прочети повече

Благодарности

„Огромно БлагоДаря, че ме включи в групата. Преживях нещо, което бях забравила. Даде ми Огромна надежда. И това спокойствие, което цари в мен сега, е уникално. На всяка минута ми се дават проверки. Аз стоя във вътрешно спокойствие. За мен това е дългомечтано и безценно. Надявам се да го задържа вечно!“

Елена Демирева

„БлагоДаря ти, Ани, за чудесния курс „Земна и Божествена матрица“ и възможността да бъда част от него. Научих много полезни съвети, практики и методи, които са ми от полза, за да балансирам себе си, да се чувствам цялостна, щастлива и спокойна. Ще се радвам скоро да се видим и на живо.“

Анжела Каменова

„Искам да изкажа моите благодарности за курса. Благодаря от сърце за голямата ти любов, която ни даваш, за добротата, за искреността и човешкото отношение към всички нас. Благодаря на Господ, че бях част от този курс „Триединство на дух, душа и тяло“, въпреки че повечето сесии ги гледах на запис. Ти си едно голямо съкровище и вяра за утрешния ден. Аз се зареждам с енергия, само докато слушам гласа ти. Благодаря, че те има!
Да пребъде рода ни български!!!“

Мария Николова
По -дарявам

Безплатен достъп до Златния ресурс на Академията

В раздел „ПОЛЕЗНО“ можете да намерите безплатни видео лекции, интервюта, курсове, маратони, авторски статии, упражнения за здравето, колекция с подбрани филми и древна практика за култивиране на жизнената енергия и възстановяване на равновесието на душата и тялото.

Научи повече

Публикации

Галерия на академията