Можете да разгледате съдържанието на всеки Светлинен видео курс на Академия за душата тук

Обмяна на блага за изграждане на нов,

духовен Дом на здравето и дълголетието

 

Обръщам се към вас любознателни момчета и момичета с едно Светлинно предложение, Вие сами да изберете каква сума да ДАРИТЕ за пакета от курсове, който изберете за себе си. Това означава, че цените, които са обявени по-долу са СИМВОЛИЧНИ и те справедливо дават информация за реалната стойност на вложените труд, време, усилия, натрупан професионален опит и безценно познание, което ще получите. 

Тъй като живеем в динамични времена на извънредно положение и това шест етапно обучение ще ви бъде от изключително голяма полза, аз много бих желала да ви подаря тези курсове. Но поради Закона за равновесие на силите, за да има бъдещ подем и напредък във вашата работа и в моята работа , чрез вашите ДАРЕНИЯ вие ще подпомогнете бъдещата работа на Академия за душата, както и издателската дейност на Фондация “Природозащитник”. Това ви прави доблестен БЛАГОДЕТЕЛ на едно благородно, просветно дело в полза на род и родина. Моята чиста, родолюбива, българска душа, гарантира това!

Един Светлинен курс ще бъде достатъчен да се потопите в  поТока на Божествената любов и да пожелаете да продължите напред и нагоре по Светлинния мост между Земната и Божествената матрица.

Горещо ви препоръчвам да започнете с първото Светлинно стъпало “Земна и Божествена матрица”, което съдържа в себе си всички 8 фундаментални теми за Свещеното лечебно изкуство! Много ще се радвам да разберете правилно моето послание!

За мен е ВАЖНО парите да не застават  между вас и вашето обучение в Академия за душата!

Моето Светлинно предложение ще ви помогне да запазите Вашето финансово равновесие и същевременно да станете роден Благодетел!

С любов и уважение: 

 

Тези Светлинни курсове изразяват

бунта на душата за СВОБОДА

от оковите на егото и дават СПАСЕНИЕ от духовната слепота!

210 лева

5 седмици

Можете да заявите участие, като посетите страницата на най-новия курс на Академия за душата и се включите, като попълните формата за регистрация.

Включете се сега
111 лева

В удобно за Вас време

Вие можете да заявите 1 Светлинен курс по ваш избор като впишете неговото име в регистрационната форма на заявлението и да му се насладите в удобно за вас време.

Заявете сега
169 лева

В удобно за Вас време

Вие можете да заявите 2 Светлинни курса по ваш избор като впишете техните имена в регистрационната форма на заявлението и да им се насладите в удобно за вас време.

Заявете сега
210 лева

на специална цена

Вие можете да заявите 3 Светлинни курса по ваш избор като впишете техните имена в регистрационната форма на заявлението и да им се насладите в удобно за вас време.

Заявете сега
279 лева

В удобно за Вас време

Вие можете да заявите 4 Светлинни курса по ваш избор като впишете техните имена в регистрационната форма на заявлението и да им се насладите в удобно за вас време.

Заявете сега
333 лева

В удобно за Вас време

Вие можете да заявите 5-те Светлинни курса на Академията, като попълните формата на заявлението и да им се насладите в удобно за вас време.

Заявете сега
410 лева

В удобно за Вас време

Вие можете да заявите 6-те Светлинни курса на Академията, като попълните формата на заявлението и да им се насладите в удобно за вас време.

Заявете сега

*** Можете да направите запитване на имейл info@ani-pondeva.com за плащане на 2 вноски от цената на съответния пакет.

Можете да разгледате съдържанието на всеки Светлинен видео курс на Академия за душата тук

Най-новите статии