Опитайте без риск – ако в рамките на една седмица програмата не отговори на очакванията ви, ще ви върнем пълната сума.

 9 модула, 100 учебна часа видео обучение, месечени онлайн лекции, и достъп до група с доживотен достъп за подкрепа и израстване.

С това обучение ще ти помогна да:

Научиш какви дарби притежаваш по рождение

Имаш здравословно самочувствие, да бъдеш по-осъзнат/а и по-уверен/а в себе си

Усвоиш методи и техники за преобразуване на емоционалните товари: страх, мъка, ярост, болка, разочарование в радост, благодарност, лекота, мир и любов.

Научиш как да защитиш себе си и семейството си от увреждащи външни въздействия.

Имаш по-щастлив и успешен живот

Се превърнеш в най-добрата версия на себе си, като станеш Ментор-треньор на самия себе си

Сбъднеш най-съкровените си мечти

Се оттърсиш от старите семейни модели и емоционални травми, да се завърнеш към собствената си автентичност и да се заобичаш още повече

… и още много

Чрез 9 светлинни модула ще отключиш твоя пълен потенциал:

МОДУЛ 1: Земна и Божествена матрица

1.Земна и Божествена матрица

Основополагащият курс „Земна и Божествена Матрица“ изгражда правилния светоглед и полага основата за правилния начин на живот от гледната точка на Свещеното лечебно изкуство и Шестте Велики Духовни български школи. С голямо вдъхновение и любов Ани споделя безценни знания и инструменти за духовна работа, проверени и доказани в собствения й живот и лечителска практика.

Съдържание:

Какво включва курсът:

 5 Светлинни видео семинара с Ани, всеки с продължителност 120 минути.

 допълнителни текстови и видео материали:

 авторско видео обучение „Техника за Емоционална Свобода“ за физическо и духовно здраве

 молитви и формули за енергийна защита,

 авторски видео курс „Танци за душата“.

С този курс ще намерите отговори на вашите наболели въпроси и търсения, ще се почувствате на вашия собствен път, енергийно заредени, центрирани, духовно окрилени и подкрепени. Ще усетите лечебното въздействие на пространството на безусловната любов в магнетичното присъствие на Ани, ще намерите нови съмишленици и нов стимул за вашето движение напред. 

Какво ще научите:

 ключова информация и знания от древните мистериини учения за строежа на човека и света от духовна и енергийна гледна точка,

практични съвети и насоки за изграждане на правилен, здравословен и чист начин на живот –  първото условие за всеки, който иска да върви по пътя на лечителството,

методи на работа върху себе си за развиване на чувствознанието, основните добродетели, енергиен баланс, духовните способности и уменията за реализиране на желанията и намеренията,

знание как да откриете и следвате уникалния път на своята Душа,

вдъхновение и мотивация да преоткриете българското си самосъзнание и да станете радетел на Възраждането на Българския Дух.

Купи само този модул (99лв)
МОДУЛ 2: Триединство и Силата на ЧувствоЗнанието

2. Триединство и Силата на ЧувствоЗнанието

„Господ гледа през очите на нашето вътрешно дете.“

За да опознаем себе си е нужно да пробудим детето в нас, да го обгрижим, изцелим от травмите на миналото и да го дарим с любов и жизнерадост. Едва тогава можем да подновим връзката между душата и тялото и да заздравим връзката с Духа Свети.

Триединство настъпва, когато чувства, мисли и действия са в пълен синхрон. Само тогава можем да задействаме нашата ДУХОВНА СИЛА – това е силата да сбъдваме себе си с лекота и в синхрон с Божествения план.

Съдържание

Открийте Триединството на Дух, Душа и Тяло и синхронизирайте мислите, чувствата и действията си с Божествения план на душата.

Как да знаем дали сме на правилния път за нашата душа?

Как да отворим третото си око и да развием ЧувствоЗнанието?

Защо на добрите хора се случват лоши неща?

Каква е силата на Завета на Цветните лъчи на Светлината?

Отговор на тези и още много въпроси ще получите във втория Светлинен курс от обучението за Свещеното лечебно изкуство. Както и ще откриете, че силата на интуицията в превод на български език означава

Силата на ЧувствоЗнанието

Българската дума за интуиция е ЧувствоЗнание. Това е гласът на нашата душа. Когато развиваме способността да работим пълноценно с този съвършен божествен инструмент, ние влизаме в общение с Бога. Когато чуваме гласа на нашата душа и следвайки насоките и напътствията й, ние отваряме един свещен канал за връзка със Светия Дух. Колкото по-често се доверяваме на гласа на нашата душа, толкова по-здрава става нашата връзка със Светия Дух.

Курсът систематично ще ви преведе по пътя за хармонизиране и влизане в единение на вашето тяло, вашата душа и вашия дух. Това триединство е условието за разкриване на вашите духовни способности, Светлинна работа с ЧувствоЗнанието и осъществяване на вашата Житейска задача.

Какво ще научите:

 постигане на чистота на тялото, мислите, словото и делата,

 разкриване корените на здравословните проблеми,

 разбиране и следване потребностите на душата,

 постигане на пълно приемане и безусловна любов към себе си,

 поддържане на енергийните центрове,

 овладяване на светлината и сянката в нас

 интензивна работа за развиване на интуицията

 и още много безценни знания, които Ани споделя от своя преживян опит и богата духовна лечителска практика.

Но най-важното, което ще преживеете с този курс, е засилването на Вярата ви, че път има, че Духовният свят ви подкрепя и поддържа винаги, стига вие да се обърнете към него и да имате волята да живеете според Божествените принципи и закони.

🎁 Бонуси към модула:

 Видео курс по кристалотерапия

 Видео курс по Техника за емоционална свобода за изчистване на емоционални блокажи

 Много полезни допълнителни материали за четене и просветление.

Купи само този модул (99лв)
МОДУЛ 3: Равновесие на мъжката и женската сила и завръщане към българските корени

3. Равновесие на мъжката и женската сила изавръщане към българските корени

Този Светлинен видео курс, включващ 5 Светлинни семинара и богата гама от Учебни практики и допълнителни материали ще ви просветли и обогати, както на вътрешен личен план, така на семеен и обществен.

Отново ще работим за развиване на интуицията. Българската дума за интуиция е ЧувствоЗнание. Това е гласът на нашата душа. Когато развиваме способността да работим пълноценно с този съвършен божествен инструмент, ние влизаме в общение с Бога. Когато чуваме гласа на нашата душа и следвайки насоките и напътствията й, ние отваряме един свещен канал за връзка със Светия Дух. Колкото по-често се доверяваме на гласа на нашата душа, толкова по-здрава става нашата връзка със Светия Дух.

Ще осъзнаете как излизате от своята присъща природна женска/мъжка енергия и как да се върнете в нея, за да живеете в силата си с възстановено РАВНОВЕСИЕ.

Ако сте жена, ще преоткриете своята женска красота и добродетели, ако сте мъж, ще си припомните за достойнството, честта и смелостта да отстоявате своите граници и за всеки мъж и всяка жена  – начина, по който отново да заемете вашето естествено място в семейството и обществото.

Какво ще научите:

Ще погледнете по нов начин и ще проумеете какво представлява Свещения съюз между мъжа и жената.

Ще разберете защо и как се размениха ролите на мъжете и жените през последните 30 години в България и как да разрешим това неестествено състояние на нашия народ.

Ще се научите как да разчитате характера и наклонностите на човека според чертите на лицето.

Ще се научите да тълкувате произхода и смисъла на телесните симптоми и неразположения, така че да лекувате тялото, изхождайки от знанието, че то е огледало на душата.

Ще разберете магичните символи в българските танци, народни носии и мартеницата и духовната сила на българския род, скрита в тях.

Ще осъзнаете Божествения Принцип на пеперудата за равнопоставеността на мъжа и жената.

Ще си върнете осъзнаването за изконните български ценности и тяхното ключово място във възраждането на българския род.

Купи само този модул (99лв)
МОДУЛ 4: Естествознание на вътрешния Авторитет

4. Естествознание на вътрешния Авторитет

Този Светлинен курс разглежда строежа на енергийното тяло на човека и Свещената връзка с Божествения разум – Светия дух, от гледна точка на древнобългарските мистерийни учения и Богословската наука.

Изучавайки Божествените принципи, ще осъзнаете как да развиете своите центрове на силата и да постигнете състоянието на ЧувствоЗнанието, което ще ви води с лекота по вашия неповторим и единствен по рода си път на развитие.

Какво ще научите:

Какво представлява Вътрешният авторитет;

Как да се предпазваме от увреждащи външни авторитети;

 Кои са седемте центъра на силата в Светлинното (еергийното) тяло и как да ги освобождаваме, пречистваме и зареждаме;

Къде се намира Силовият център на равновесието и как да пребиваваме в него;

Кой е символът, даващ сила и мъдрост на древните българи;

Как да повишаваме честотата на трептене на нашето Светлинно тяло и да подобряваме емоционолнато си състояние

Как да овладеем силата на Живото слово и как да използваме Третия Завет;

Кои са 12-те Божествени дарби и кои са 12-те Посвещения на Елохимите;

🎁 Бонуси към модула: Светлинни молитви и формули за самостоятелна работа, както и древната система от енергийни упражнения Фалун Гонг.

Купи само този модул (99лв)
МОДУЛ 5: В поТока на Божествената любов

5. В поТока на Божествената любов

Потопете се в едно вълнуващо приключение, което ще ви отведе до непристъпните кътчета на съзнанието ви, където ще бликне поредица от прозрения и ще проумеете какво представлява поТокът от Божествена любов, ще научите как да го владеете и как да го задържите в живота си без усилия.

Това вълнуващо преживяване ще ви накара да повярвате, че всичко е възможно на този свят и Вселената е щедра към всеки от нас, стига да ПОЗНАВАМЕ собствените си възможности, да ЗНАЕМ точно какво искаме и да пребиваваме постоянно и осъзнато в поТока на Божествената любов с благоДарност.

Какво ще научите:

Какво представлява естеството на поТока на Божествената любов

Какви качества и свойства са характерни за Неговото проявление

Как да разпознаваме поТока на Божествената любов и да оставаме съзнателно в Него

Как се проявява поТока на Божествената любов в Земен план

Как да работим с Третия Завет

Как да станем съзнателни проводници на поТока на Божествена любов

Купи само този модул (99лв)
МОДУЛ 6: Отключване на Божествените дарби

6. Отключване на Божествените дарби

Преживейте едно вълнуващо Светлинно приключение, което ще ви отведе до откриване и опознаване на вашия Божествен потенциал – Вашите дарби и заложби и ще провокира естествен процес на тяхното отключване.  

Това незабравимо преживяване ще ви накара да повярвате в собствените си безгранични възможности и ще разгърне способността ви да тренирате съзнателно с Вашите Божествени дарби. Това непременно ще доведе до преобръщане на вътрешната ви парадигма и ще осъзнаете, че вие сътворявате всеки един миг действителност във вашия живот.

От този модул ще научиш за същността и проявлението на следните дарби:

Пречистване от зловредни външни въздействия

Благосляване и освещаване на хора, предмети и пространства

Лечителство и преобразуване на състоянието на човека

Ясно виждане отвъд земното измерение и Чувствознанието

Възкресяването на живота на цветя, животни и хора

Светлинна работа с Божието слово

Въздействие върху природните стихии

Преобразуване на астрономическото време

Купи само този модул (99лв)
МОДУЛ 7: Манифестор на чудесата
 

7. Манифестор на чудесата

Този  седми Светлинен курс е Перлата в Короната на Цялостното видео обучение на моята Авторска програма, като предстоящите шест курса са блестящи лечебни Планински кристали.

Тази Корона е едно Посвещаване в древното познание за човека и Вселената от гледна точка на нашите български Духовни школи.

Тя ще ви даде ДУХОВНА СИЛА да опознаете Вашата Душа и да откриете Вашата Божествена същност. Ще си припомните от къде извира Силата на българския Дух и ще заздравите жизненоважната връзка с корените си.

Какво ще научиш от този курс:

Същност и значение на Манифесторската сила

Условия за развитие на Манифесторската сила

Повишаване на честотата на трептена на Вашето Светлинно поле

Развиване на интуицията – ЧувствоЗнанието

Изчистване на зловредни програми на ЕГОто

Промяна на емоционалния заряд и работа с Асамблираща точка

Път за постигане на фокуса на Самурая

Отключване на работа с Кода на Манифестора

🎁 БОНУС към модула: 40-дневна програма за пренастройка на възприятията

 

Купи само този модул (99лв)
МОДУЛ 8: Силата на живото слово

8. Силата на живото слово или как да задействаме кода на българите

Този Светлинен курс ще те пренесе в различните епохи на древнобългарската цивилизация и ще те накара да проумееш в дълбочина Силата, която се крие в българското слово. Ще си припомниш за древнобългарските лечебни и преобразяващи похвати за наричането, заричането, обричането, както и за баянията, които помним от нашите баби. Ще научиш какво представлява Вълновата генетика и ще бъдеш посветени в техники за благоприятно програмиране на ДНК кода на българите. Ще откриеш кое животно е символа на твоята вътрешна Сила. Още много интересни и полезни дарове те очакват и ще ти разкрият магията на българското слово и чудесата, които се творят с него.

Какво ще научиш от този модул:

Какво представлява естеството на Божественото слово

Слово чрез звукоизвличане – лечебни свойства и техники

Слово чрез изписване – тайната на подписа и символите

Чистотата на словото определя честотата на трептене на околния свят

Значението на тембъра на гласа, интонацията и словореда

Лечебният код на руните и силата и значението на символите върху облеклото

 

Купи само този модул (99лв)
МОДУЛ 9: Изкуството да бъдеш майстор лечител

9. Изкуството да бъдеш майстор лечител

Преживейте магията на ЗАВЪРШВАЩИЯ Светлинен курс в реално време с Ани! Курсистите, които са вече част от Академията казват, че тези събития не могат да се опишат с думи, те трябва да се преживеят! Темата говори сама за себе си, а подробности можете да научите за курса в официалната му страница.

Какво ще научиш от този модул:

Какво представлява естеството на Кристалното тяло на човека

Как се пренастройват честотите на Кристалното тяло

Как работи Квантовото лечение

Пътят на Светците и Адептите – лечители в ранното православно Христянство

Пътят на Съвършените посветени в Богомилската духовна школа

Разкрити тайни за Магнаурската духовна школа и висшите посветени български царе

 

Купи само този модул (99лв)
записвам се

Опитайте без риск – ако в рамките на една седмица програмата не отговори на очакванията ви, ще ви върнем пълната сума.

За мен – Ани Пондева

Ани Пондева е дейна обществена личност с изявен Възрожденски Дух. Тя е човек на точните науки и е икономист по образование, като последните години е посветена и работи като Духовен лечител и преподавател в Академия за душата.
Ани произхожда от стар Копривщенски род. Тя е закърмена с революционни идеи още от малка. Като обществена личност в Бавария, където тя е живяла 13 години, е позната като изявена родолюбива българка със страст към българските народни танци и фолклор и обичана Духовна лечителка и преподавателка в Академия за Душата.
Повече от 10 години тя е организаторка и преподавателка на група за български народни танци „Нестинарка“ и настояща Председателка на българо-немско Сдружение „Златен Феникс“ – Бавария.

През 2018 година Ани завършва Австрийската Академия за енергийна психология и холистична медицина и е посветена в Свещеното лечебно изкуство. Същата година създава Академия за душата, където успешно преподава Рефлексна терапия, Родова терапия, Енергийна психология, Кристална терапия и Кристална хирургия, както и Слънчеви обреди за лечение  и пробуждане на душата.
Тя създава своя авторски сайт ani-pondeva.com и се усъвършенства в сферата на Уебдизайна.

През 2021 година тя се завръща окончателно на родна земя в стария град Пловдив, за да работи в полза на род и родина. Посещава курс по Богословие в Пловдивската Духовна Семинария и почита дълбоко Православно-християнските ценности на нашите предци.

 

Ако се запишеш сега, ще ти подаря бонуси на обща стойност над 900 лв:

🎁 БОНУС: Светлинен курс за „Самотни сърца“ стойност 99лв

🎁 БОНУС: Достъп до подбрана библиотека от Светлинни книги стойност 50лв

🎁 БОНУС: Светлинен видеокурс с древна техника за лечение ДАГАС стойност 99лв

🎁 БОНУС: Достъп до затворена Facebook група на Академията 

🎁 БОНУС: Запис от уебинара “Посока на обновление” стойност 80лв

🎁 БОНУС: Безплатна консултация с Ани (продължителност 60 минути) стойност 100лв

🎁 БОНУС: Светлинен курс по Кристалотерапия ) стойност 99лв

🎁 БОНУС: Светлинен курс за здраве и благоденствие стойност 99лв

🎁 БОНУС: Светлинен курс „Танцът на душата” стойност 99лв

🎁 БОНУС: Светлинен курс с древна техника за лечение стойност 99лв

 
Eдиничен модул
99лв
1 модул от програмата
✅ Достъп до един модул по избор?

За закупуване на индивидуален модул цъкнете върху него в съдържанието на програмата и натиснете “Купи” в края на описанието.

ИЗБЕРИ модул

Опитайте без риск – ако в рамките на една седмица програмата не отговори на очакванията ви, ще ви върнем пълната сума.

Връщане на парите

Ако не ти допадата съдържанието на обучението ще ти възстановя 100% от платената сума, ако направиш искане за това до 7 дни след получаване на достъп.

1000+ доволни курсисти

С присъединяването си към курса получаваш достъп до общество от осъзнати хора, стремящи се към постоянно усъвършестване и промяна към по-добро.

100 часа продължителност

Всички видео уроци в програмата са с времетраене 100+ часа. Можеш да гледаш по всяко време в рамките на 12-месечния достъп.

Онлайн срещи с мен

Всеки месец ще имаш възможност да задаваш своите въпроси към Ани наживо и да научиш още неща, които ще направят живота ти по-пълноценен.

Програмата е сертифицирана от престижната академия Akademie für Mentaltraining und Еnergiearbeit – Bayern, Germany

записване

Ефектът от програмата за моите курсисти:

✅ Синхронизиране на мислите, чувствата и действията
✅ Разгадаване на мистерията за обърнатите роли на мъжете и жените
✅ Осъзнаване на значението и ролята на родовата памет и нейното спасителна Духовна сила
✅ Научаване какво представлява твоя Вътрешен авторитет
✅ Научаване на множество практико-приложни духовни и ментални техники

“МИР, Благодаря ти, че ме срещна… Благодаря ти, че ме изслуша… Благодаря ти, че Те има…”

Павлина Желева / Нюрнберг

“Първи ден след контакта ми с теб! Чувствам се страхотно!

Огромно „Благодаря“”

Гергана Славова / Мюнхен

Мила Ани, от името на FrauenCafe и лично аз искам да ти Благодаря за професионализма, любовта и приятелството!!! Респект!

Маруся Дилкова / Фрауенкафе Мюнхен

Благодаря, мила Ани за безусловната любов и подкрепа, с която ни даряваш, за отдадеността да помагаш на всеки, който е пожелал да се превърне в съзнателен творец на своята реалност и да твори чудеса за себе си и другите!!!  Бъдете благословени ти и твоите обични и твоето дело! Да бъде!

Магбюле Папазова / Розенхайм

Мила Ани, впечатлена съм как обединяваш душа, знания, опит и усет. С теб човек открива неочаквани аспекти на житейската ситуация, в която се намира, което на свой ред помага да я отработи. Научава винаги по нещо ново, конкретно, лесно приложимо в ежедневието, но с изключителен ефект. Сърдечно благодаря!

Рая Дачева / София

Чувствам се пречистен и отблокиран и успявам все по-умело, да се пазя от негативното излъчване…! Сърдечни благодарности!

Александър Каргов / Ландсхуд

“Ани е прекрасен човек и прекрасен лечител! Сърдечни благодарности към теб мила Ани! Ти ми помогна да намеря себе си! Ти ми показа божествения път по който да тръгна! Пожелавам на всички да изживеят този момент! Вие го заслужавате! БлагоДаря ти ,БлагоДаря ти ,мила моя Ани!
                 Бъди Благословена!”

Иванка Радева / Балчик

“Скъпа Ани, да ти БлагоДаря за всичко, което направи за нас е малко да се каже. Да се докосна до толкова красив Ангел, може би и вълшебна фея е Божия благодат! Ти ни пренесе в страната на чудесата с твоята енергия вълшебна! Бог да те дари с благодатта си и да ти даде сили да осъществиш мисията си на Земята!”

Таня Велева / 3 дневен семинар в Обзор

Мила Ани, ти си едно прекрасно цвете, с много прекрасна енергия. Ти носиш светлина и любов, които ни предаваш на нас. Благодаря ти, че те срещнах, че ме зареждаш всеки път, когато те срещна с твоята кристално чиста енергия.

Еми Иванова / Нюрнберг

Често задавани въпроси

Имам допълнителни въпроси. Как мога да се свържа с теб?

Можеш да се свържеш с мен на e-mail: admin@ani-pondeva.com или чрез лично съобщение в моята официална Facebook страница.

Закупих пакет. Какво да правя сега?

Ще получиш достъп до програмата след не повече от 1 ден на имейл адреса, който си използвал за финализиране на поръчката. Необходимо е техническо време за активиране на твоя акаунт.

Колко време имам достъп до видеата?

Можеш да гледаш модулите до 12 месеца от записването, по всяко време. Освен това, към програмата има ежемесечни срещи онлайн, които също ще можеш да гледаш на запис в последствие.

Какво ако програмата не ми допадне?

Държа изключително много на това да бъда полезна. В случай, че съдържанието не е за теб ще ти възстановя 100% от заплатената сума, ако се свържеш с мен до 7 дни след получаване на достъп до модулите.

Имейл за връзка в случая на отказ: admin@ani-pondeva.com

„Пробуди съзнанието си, изцели живота си и разкрий Божествените си дарби!
Стани достоен потомък на хилядолетния БОГарски род и работи върху себе си
за БлагоДенствие, проСвета и в полза на Род и Родина!“

искам да се запиша