Защо консултация с Ани?

Ани Георгиева Пондева е сертифициран Ментор и Майстор-лечител в Международна Академия за Energiearbeit und MENTALTRAINING nach Reinbowman в Австрия. Посветена е в Свещеното лечебно изкуство на хилядолетните българи и има клиенти от цял свят.

По време на консултацията вие ще усетите силата на лечебното въздействие на Ани и ще научите за кратко време ключовите фактори за вашето душевно и физическо състояние. Способността на Ани да чете в душата на човека само чрез гласовия отпечатък е феноменална и дава прекрасни резултати още при първата ви телефонна среща с нея. Финият подход и дълбока проникновеност, съчетани с успокояващия топъл тембър на нейния глас, ще ви пренесат извън матрицата на вашия живот и ще ви накарат да го видите не само от различна гледна точка, но и от няколко гледни точки едновременно. Останалото трудно може да се предаде с думи, то трябва да се преживее.

заяви безплатна консултация

Море от благодарности

Ето какво казват наши сънародници за Ани:

„Когато ученикът е готов, учителят се появява…, понякога на човек му е нужна дори само една консултация, за да започне пътя към себе си! Ани, ти имаш точно този талант, с който успяваш да помогнеш на всеки, независимо дали вярва или не в ефективността на тази терапия. Благодаря ти, че от разстояние ми помогна и на майка ми също. Сега се чувстваме много по-добре. Бъди благословена, все така искрена и позитивна, за да даряваш на всички надежда за здраве и нов живот! Светла Балева

„Благодаря за добротата, която излъчвате, за силата на вярата и за смелостта да дарявате познание! Бог да Ви благослови!“ Мария Найденова

„Благодаря за мъдростта, с която ме зареди! Бъди благословена!“ Венета Канева

„Благодаря за вдъхновението, което ни давате! Бъдете Благословенa!“ Тодорка Павлова

Още благодарности на Духовно изцелени

“Пожелай навременна и адекватна помощ в труден момент

и ще я получиш от Ани!”

Бойко Спасов
Ани споделя

За вашата търсеща душа

Ако не можете да откриете път, по който да тръгнете, СЪЗДАЙТЕ СИ ГО! Аз ще ви помогна да откриете вярната посока, за да направите първите стъпки по пътя на своя Автентичен живот и да преоткриете СИЛАТА в себе си, да вървите с вяра в Бога НАПРЕД, въпреки всичко. Благодарение на това, че изучих в дълбочина Свещеното лечебно изкуство на хилядолетните българи за изцеление на душата и тялото, както и житията на българските Светци и запазих през годините високо праведно съзнание, да помагам с дарбите си срещу ДАРЕНИЕ, а не за пари и за слава, те не само се развиха и разгърнаха, но се отключиха и някои нови дарби, с помощта на които лечебният процес е още по-пълноценен. Благодаря на Господ и на Светите Архангели, че ме напътстват и ми дават Сила да помагам на всеки, който се обърне за помощ към мен и да развие Христово съзнание в самия лечебен процес. Вярвам, че сме тук, за да си помагаме взаимно, да се подкрепяме и всички ЗАЕДНО да вървим напред! Бъдете благословени със здраве, мъдрост и смелост да живеете в Истината, за Истината и в името на Доброто и Светлината! Да бъде!

Направи запитване
“Винаги има изход от мрака и мъглата по пътя на ДЪГАТА

Любовта и радостта,

които изпитвам от резултатите в моята работа като ПриРодна лечителка, като връщам Силата обратно в Рода български, ме вдъхновиха да създам това уникално по рода си виртуално убежище за всяка българска душа, която търси мир, хармония, изцеление, надежда, светлина, спасение и развитие по своя път на себепознание и усъвършенстване.

Работих усърдно върху моето развитие в Уебдизайна и лично създадох този сайт с много любов за Вас! Тук ще намерите богат безплатен ресурс от статии, лекции, филми, книги, рецепти за здраве, упражнения за самовъзстановяване и хилядолетна практика за култивиране и овладяване на енергиите, които протичат в теб.

Целта на тази Виртуална съкровищница е да се превърне във вашето уютно и целебно убежище, което да ви донесе много радост, хармония, духовно и физическо здраве във всеки ден, както и да пробуди хилядолетния български Дух на Лечителя във вас. Есенцията на Древното познание за Свещеното лечебното изкуство на хилядолетните българи ще получите в лечебните терапии и образователните курсове, които подготвих с много любов и себеотдаденост.

Сподели своите идеи и предложения