Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Успешни отвъд бизнеса-безплатен уебинар

28 май, 2023 @ 6:00 pm - 7:30 pm

Преживейте едно вълнуващо ПътеВодно приключение на предприемаческия Дух, което ще ви отведе до по-дълбоко пробуждане на мъдреца във Вас и усвояване на инструменти и методики за емоционално равновесие, овладяване на Силата на мисълта и развиване на Шестото чувство.

В безцените 90 минути ще се потопите в една за някои от вас нова учебна материя на познание отвъд адаптираните към бизнеса теми и в посока на квантовата физика и струнната теория, така че ще можете да опознаете специфични сфери на човешката душа. Ще се запознаете с Ра методиката за самопознание и самоовладяване, с която можете да помагате мигновено за решаване на проблеми в бизнеса и в личния живот, както и да бъдете в голяма полза на вашите служители и бизнес партньори с получените познания.

☀️ Ра методиката за себепознание е съвкупност от изучаване на причинно-следствените връзки за Психосоматиката – първопричината и естеството на проблема и прилагането на специфичен инструментариум и методика на работа за дълбоко, цялостно въздействие върху организма и душевното състояние на човека. Тя е изградена на златното правило “Първо се лекува душата, за да се излекува, нейното Огледало-тялото”. Тя е отличен метод и за освобождаване на подсъзнанието от зловредните мисловни програми, самокритични нагласи, емоционални травми, нарушено емоционално равновесие и Родови – огледални модели на поведение.

Тази методика е лесно приложима и изисква интуитивен подход.

Прилага се индивидуално за конкретния проблем, но има комплексно благотворно въздействие.

Тя ни помагат да се справим с едни от най-често срещаните проблеми на обществото днес – депресиите, липса на жизнерадост и стимул за живот, засегната щитовидна жлеза, нарушения на лимфната система, безпокойство, безсъние, тревожните състояния на ума, безплодието, проблемите с пълноценното общуване и способността на човек да се концентрира пълноценно и да учи и да се адаптира бързо към заобикалящата го среда, отравянето на организма с вредни храни, липса на време за спорт и активно движение и много други.

Помага ни да открием себе си и радостта от живота, както и равновесието между работа, почивка и време за себепознание.

Всичко това вие можете да постигнете без скъпи психотерапии и поддържащи медикаменти, а с правилната умствена нагласа, правилното отношение към себе си, засилване на самодисциплината, овладяване на емоционалната нагласа и пълноценна работа с Шестото чувство.

(o)Познай себе си!

📅 ПРОГРАМА

Уебинар:  на 28 май 2023 година, 

                    от 18.00 до 19.30 часа българско време.

1️⃣ Древното познание на българските Духовни школи предадено от древността до днес.
2️⃣ Инструментариум на Ра терапията
3️⃣ Основни първопричини за емоционални смущения и кризи
4️⃣ Често срещани емоционални проблеми и техники и методи за овладяването им.
5️⃣  Нива на въздействие на Ра тераия върху организма и душевното състояние на човека.
6️⃣ Време за въпроси и отговори

(o)Познай себе си!

👌 ЗА КОГО Е СЪЗДАДЕН ТОЗИ УЕБИНАР

Този уебинар е за ЦЕНИТЕЛИ с предприемачески Дух, които искат да предизвикат ПОДЕМ в живота си и се стремят към истински НАПРЕДЪК в духовното си и материално развитие, имащи желание да помогнат на себе си и на ближните си. Той е подходящ и за професионалисти – лекари, психолози, холистични терапевти, кинезитерапевти, хомеопати, остеопати така и за хора, които нямат особени познания и практика в областта на себепознанието.

(o)Познай себе си!

📌 МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Курсът ще се проведе в Учебната Zoom зала на Академията.

(o)Познай себе си!

✨ ЛЕКТОР И ВОДЕЩ

Ани Георгиева Пондева – изявен Манифестор:

сертифициран ментор за личностно развитие и майстор-лечител в Akademie für Mentaltraining und Energiearbeit – Wesenufer an der Donau, Austrian

 сертифициран Ментор за обучение на треньори „Силни в професията“ към AWO Kreisverband E.v. Rosenheim, Bayern,

специалист по Ра методика за себепознание, Родова терапия, Звукотерапия, Кристалотерапия,

преподавателка по холистична медицина.

Вижте:  Mоят път на развитие

Ето какво разказва Ани за себе си:

„Икономист съм по образование и имам богат професионален опит в сферата на корпоративния мениджмънт, финанси и счетоводство в големи компании в Германия и България. След боледуването на сина ми и неговото изцеляване с методи на алтернативната медицина, аз се посветих на изучаването й. Завърших Академия за холистична медицина в Австрия и от 2018 година работя предимно като сертифициран Mентор – Майстор лечител или казано на български – ПриРодна лечителка. Трудно е да опиша с думи колко много радост и удоволетворение ми е донесла тази професия. Същата година създадох Академия за душата и се посветих изцяло на тази любима професия, да радвам и обогатявам Душите на хората и да ги обучавам да водят по-осъзнат живот и да развиват Божествените си дарби и заложби.

Работя предимно с българи, защото така влагам моята лична Сила в Рода български, там, от където произхождам. Моето дълбоко Духовно пробуждане започна с откриване на методите на ПриРодната медицина и се случиха множество малки и големи чудеса в живота ми, когато започнах да ги прилагам на практика върху себе си, близките си и моите сънародници.

Методите на Ра терапията са интуитивни, простички за изпълнение, но гениални по своето проявление и резултатност. Богатството на ПриРодната медицина е неизчерпаемо и винаги можем да научин повече. Това е Пътят, по който можем да помогнем за израстването на нашите деца и да им предадем безценно познание, как по-леко да преминават през предизвикателствата в живота.“ 

(o)Познай себе си!

💰 ЦЕНА И ЗАПИСВАНЕ

Участието в уебинара е безплатно!

(o)Познай себе си!

Регистрирайте се

във формата за записване и ще получите линк към събитието на вашата електронна поща.

ЗАПИСВАМ СЕ

Познай себе си!

☀️ “ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ И ЩЕ ОПОЗНАЕШ ВСЕЛЕНАТА И БОГОВЕТЕ”

–  Орфей

Познай себе си!
Познай себе си
Създаден с любов и уважение: 
 

Организатор

Академия за душата
Phone
+359 8775 444 07
Email
info@ani-pondeva.com