Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Тайната на целувката

20 октомври, 2023 @ 8:30 pm - 9:30 pm

петък
Безплатен уебинар за Свещената връзка между мъжа и жената
Апостол Павел казва: “Нито мъж без жена може в Христа, нито жена без мъж.”
Целувката е връзка, която се прави в духовния свят. Ако тази връзка е направена правилно, тогава резултатите ще бъдат правилни; ако връзката е направена неправилно, тогава резултатите няма да бъдат правилни, последствията могат да бъдат лоши.
Като говоря за целувката, имам предвид чистотата на помислите и намеренията точно в момента преди нежния допир, кото остават като един венчален отпечатък върху зараждащата се връзка.
“Светлината влезе в очите ти, целува те. Нас ни е приятно. Нещо влезе, целуне сърцето ти и целия ден ти си радостен и весел. Истината дойде и целия ден ти усещаш сила в себе си. “
Каним ви на поредното вълнуващо пътешествие, но този път фокусът ще бъде върху целувката като божествено проявление на любовта във всичките й форми и по-конкретно върху свещената връзка между мъжа и жената.
Светът, в който живеем, е на път да погуби автентичността на мъжкото и женското начало в нас.
Учени и пророци казват, че от 2030 година се задава война между половете. Тя обаче съществува и е подсъзнателна, скрита.
Женският свят и мъжкият свят са с изключително изкривено съзнание, а това води след себе си отблъскване и отвращение на мъжете от жените и на жените от мъжете. Това води до унищожаване на автентичността на оловете и смяната им.
В тази Биоенергийна среща с ментора-лечител Ани Пондева ще научите много любопитни факти, както за глобалната картина, така и за националната, а фокусът ще бъде поставен върху автентичните роли на мъжа и жената и тайната на Целувката.
Ще научите
  • за свещения смисъл на целувката отвъд човешките взаимоотношения
  • есенцията за тайната на целувката и Синергията мъж-жена
  • как можете да съхраните за дълго вашите съпружески и партньорски взаимоотношения
  • как да сте сигурни, че сте срещнали любовта
  • какво гласи Законът за Равновесието на мъжката и женската Сила на индивидуално ниво, на ниво семейство и на ниво общност
  • за това какво представлява Свещената връзка между мъжа и жената – съпружеската връзка, благословена свисше.

 

“Каквото и да правиш, не можеш да избегнеш целувките: светлината те целува, водата те целува, хлябът те целува. Благодари на Бога за всичко…”

Лектор на събитието: Ани Георгиева Пондева – сертифициран Ментор и Майстор лечител към Международна Академия за духовна и холистична медицина в Австрия.

Регистрирайте се във формата за записване и ще получите линк към събитието на вашата електронна поща.

ЗАПИСВАМ СЕ

С любов и уважение:

 

Детайли

Дата:
20 октомври, 2023
Час:
8:30 pm - 9:30 pm
Стойност:
петък
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , , , , , ,