Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Силата на живото слово – онлайн курс

13 юли, 2023 @ 9:00 pm - 10:30 pm

Здравейте, бъдещи и настоящи курсисти на Академия за душата!
?Преживейте едно вълнуващо приключение за душата, което ще ви отведе до непристъпните кътчета на съзнанието ви, където ще бликнат поредица от прозрения и ще проумеете какво представлява Силата на живото слово.
?Ще проумеете как със всяка дума, която произнасяме на глас или изписваме, с всеки символ, който носим върху тялото си ние въздействаме върху действителността тук и сега.
?В осми Светлинен онлайн курс за изучаване на Свещеното лечебно изкуство ще научите:
?Какво представлява естеството на Божественото слово – Висше духовно учение от древните писания и от българските Духовни школи – Богословие.
?Слово чрез звукоизвличане – лечебни свойства и техники – Как да разпознаваме поТока на Божествената любов и да оставаме съзнателно в Него чрез Силата на словото.
?Слово чрез изписване – тайната на подписа и символите.
?Чистотата на словото от чуждици, паразити и груби думи определя честотата на трептене на околния свят.
?Значението на тембъра на гласа, интонацията и словореда – тайните, разкрити от ВЪЛНОВАТА ГЕНЕТИКА ще ви пренастроят на нови здравоСловни честоти.
?Лечебният код на руните и силата и значението на символите върху облеклото
древното познание за руническите знаци и символи върху облеклото на човека.
??❤️Ще се запознаете със Силата на свещения български език в лечебната практика с баене и наричане.
?Ще научите как да владеете тази Божествена сила и как да я усъвършенствате в ежедневието си.
☀️Това вълнуващо преживяване ще ви накара да повярвате, че всичко е възможно на този свят, когато използваме съзнателно Силата на словото и символите.
❤️Вселената е щедра към всеки от нас, стига да ПОВЯРВАМЕ в собствените си възможности, да ЗНАЕМ точно какво искаме и да пребиваваме постоянно и осъзнато в поТока на Божествената любов с благоДарност тук и сега.
?Водеща: Ани Пондева
Ани Пондева е дейна обществена личност с изявен Възрожденски Дух. Тя е човек на точните науки и е икономист по образование, като последните години е посветена и работи във сферата на Свещеното лечебно изкуство и Уебдизайна.
Ани произхожда от стар Копривщенски род. Тя е закърмена с революционни идеи още от малка. Като обществена личност в Бавария, където тя е живяла 13 години, е позната като изявена родолюбива българка със страст към българските народни танци и фолклор и обичана Духовна лечителка и преподавателка в Духовна Академия Оренда – ДАО, която основава през 2018 година в Розенхайм.
Десет години тя е организаторка и преподавателка в група за български народни танци „Нестинарка“ и настояща Председателка на българо-немско Сдружение „Златен Феникс“ в Розенхайм.
През 2018 година Ани завършва Австрийската Академия за алтернативна медицина и е посветена в Свещеното лечебно изкуство.
През 2021 година тя се завръща окончателно на родна земя в стария град Пловдив, за да работи в полза на род и родина.
Посещава курс по Богословие в Пловдивската Духовна Семинария и почита дълбоко Православно-християнските ценности на нашите предци.
Нейното послание е:
„Пробуди съзнанието си, изцели живота си и разкрий Божествените си дарби! Стани достоен потомък на хилядолетния БОГарски род и работи върху себе си за БлагоДенствие, проСвета и в полза на Род и Родина.
⏳ Започваме на 13 юли!
?Образователният онлайн курс продължава 2 поредни седмици и се провежда всеки четвъртък от 21.00 до 22.30 часа във Виртуалната зала на Академия за душата.
? Вие получавате достъп до 3 видео семинара с богат практикум.
В случай, че не можете да присъствате, Вие ще имате достъп до видео записите от учебните сесии и ще можете да ги гледате в удобно за Вас време.
?Цената на курса е символична, защото познанието, което споделя Ани е безценно.
?Научете повече и се запишете: