Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Емоционално здраве и дълголетие

24 февруари @ 9:30 am - 25 февруари @ 5:00 pm

240лв.

 

Каня ви на едно вълнуващо ПътеВодно обучение, което ще ви отведе до по-дълбоко пробуждане на ЛЕЧИТЕЛЯ във Вас и усвояване на инструменти и методики за емоционално равновесие и овладяване на Силата на мисълта. 

В процеса на работа ще изследваме психосоматиката на често срещани проблеми, проявяващи се в нашето тяло и ще се научим да разбираме Езика на Душата. Така лесно ще придобиете познания за фините енергийни процеси в душата на човека и връзката им с процесите, протичащи в тялото. Като основен дял от Свещеното лечебно изкуство ще изучаваме древната Ра методика за самопознание и Слънчевите обреди.

☀️ Рефлексната методика за самопознание, или накратко Ра методика, е съвкупност от изучаване на причинно-следствените връзки за Психосоматиката – естеството на проблема и прилагането на специфичен инструментариум и методика на работа за дълбоко, цялостно въздействие върху организма и душевното състояние на човека. Тя е изградена на златното правило “Първо се лекува душата, за да се излекува нейното Огледало – тялото”. Тя е отличен метод и за освобождаване на подсъзнанието от зловредните мисловни програми, самокритични нагласи, емоционални травми, нарушено емоционално равновесие и Родови-огледални модели на поведение. Тази терапия е лесно приложима и изисква интуитивен подход. Прилага се индивидуално за конкретния проблем, но има комплексно лечебно въздействие. Тя ни помага да се справим с едни от най-често срещаните проблеми на обществото днес – депресиите, липса на жизнерадост и стимул за живот, засегната щитовидна жлеза, нарушения на лимфната система, безпокойство, безсъние, тревожните състояния на ума, безплодието, проблемите с пълноценното общуване и способноста човек да учи и да се адаптира бързо към заобикалящата го среда, отравянето на организма с вредни храни, липса на време за спорт и активно движение и много други. Всичко това вие можете да постигнете без поддържащи терапии и медикаменти, а с правилната умствена нагласа, правилното отношение към себе си и засилване на самодисциплината.
В рамките на 2 дни ще се потопим  в магичната атмосфра на 
https://ani-pondeva.com/specialno-predlojenie/

🔥 Ще разгледаме Мъдростта на хилядолетията от времето на Атлантида, през Орфическото познание и Ведите, Ранното Християнство, Богомилите и учението на Учителя Петър Дънов, за да придобием ясен поглед, отправен към бъдещето. Всичко това ще ви разкрие неподозираните възможности на ПриРодната медицина на фините енергии в тялото и душата на човека.

🔥 Ще изучаваме ПриРодната медицина и Закона за привличането през погледа на Струнната теория, Киматиката и Квантовата физика.

🔥 Ще разберем каква е връзката между древните лечебни методи за лечение, съвременната медицина и Рефлексната терапия, като дял от ПриРодната медицина.

🔥  Ще изследваме и ще пробудим по-дълбоките пластове на нашата душа, за да опознаем лечителя в нас.

🔥 Ще се запознаем с характеристиките на силово-честотоното поле на човека. Ще приложим на практика Енергийна техника „Златно сито“ за чистене и презареждане на чакрите.

🔥 Ще изучим устройството на безупречното огледало на душата – нашето тяло и как процесите в душата рефлектират мигновенно в тялото.

🔥 Ще вървим уверено по Пътя да разгърнем потенциала си, като се избавим от погрешните мисловни нагласи и онаследени зловредни модели на мислене и поведение, както и лоши навици.

🔥 Ще практикуваме методи на Рефлексната терапия за овладяване на един от главните Инструменти на душата – Ума.

🔥 Друг много важен инструмент, това са вълненията – емоциите. Ще научим основите на естеството на появата на емоционалните блокажи, как да се предпазваме от тях и как да им въздействаме по естествен начин. Ще приложим на практика два метода – Звукотерапия на мекия и твърд тон и Техника за Емоционална свобода.

🔥 Ще открием причинно-следствената връзка как емоциите повлияват на състоянието на биохимичния баланс в организма.

🔥 Ще сътворим древен обред на хилядолетните българи за здраве и благоденствие на старобългарско Светилище.

🔥 Ще се насладим на лечебните български народни танци и ще се свържем с нашите корени.

🔥 Ще посетим Трихълмието и местата на Силата в древния град Пловдив.

 

Познай себе си!

📅 ПРОГРАМА

1-ви ден: от 10.00 до 17.00 ч.

1️⃣ Естествознание за човешката природа
2️⃣ Изчистване на емоционални и ментални травми по бащина и майчина родова линия
3️⃣ Работа с Космическите родители
4️⃣ Възстановяване на равновесието между мъжката и женска сила в нас (вътрешен баланс на ин и ян енергиите)
 

2-ри ден: от 10.00 до 17.00 ч.

1️⃣ Практико-приложни занятия.
2️⃣ Лечебната сила на българските народни танци

3️⃣ Техники за ментална и духовна трансформация, които всеки може да приложи в ежедневието си.

👌 ЗА КОГО Е СЪЗДАДЕН КУРСА

Този курс е за всеки, който иска да предизвика промяна – ПОДЕМ в живота си и се стреми към истински НАПРЕДЪК в духовното си и материално развитие, имащ желание да помогне на себе си и на ближните. Той е подходящ както за професионалисти – лекари, психолози, холистични терапевти, кинезитерапевти, хомеопати, остеопати така и за хора, които нямат особени познание и практика по темата. Методът на преподаване е по системата на Мария Монтесори. Той помага за откриване на дарбите и заложбите на курсистите и е с надграждащ познанията ефект.

 

📌 МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Курсът ще се проведе в прекрасната Център за здраве и благоденствие “Орфей” в старинен Пловдив.
https://ani-pondeva.com/specialno-predlojenie/
Познай себе си!

✨ ЛЕКТОР И ВОДЕЩ

Ани Георгиева Пондева е сертифициран Ментор, майстор-лечител, специалист по ПриРодна медицина, Рефлексна терапия, Звукотерапия, Кристалотерапия, преподавателка по холистична медицина.

Вижте нейния личен и професионален път на развитие

Ето какво разказва Ани:

Методите на Свещеното лечебно изкуство и Ра методиката за себепознание са интуитивни, простички за изпълнение, но гениални по своето проявление и резултатност. Богатството на ПриРодната медицина е неизчерпаемо и винаги можем да научин повече. Това е Пътят, по който можем да помогнем за израстването на нашите деца и да им предадем безценно познание, как по-леко да преминават през предизвикателствата в живота.“ 

💰 ОБМЯНА НА БЛАГА И ЗАПИСВАНЕ

Цената за участие е 240 лева за един участник.
След като попълните формата за участие, ние ще се свържем с Вас.

ФОРМА ЗА ЗАПИСВАНЕ

 

За повече информация: + 359 877 5 444 07 
Познай себе си
Познай себе си
С любов и уважение: 

Детайли

Начало:
24 февруари @ 9:30 am
Край:
25 февруари @ 5:00 pm
Стойност:
240лв.
Категория за Събитие: