Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Красота и сила в равновесие

17 март @ 10:00 am - 4:00 pm

130лв.

Каним ви на едно вълнуващо ПътеВодно обучение, което ще ви отведе до по-дълбоко пробуждане на лечителя във Вас и усвояване на инструменти и методики за емоционално равновесие и овладяване на Силата на мисълта. 

В процеса на работа ще изследваме психосоматиката на често срещани проблеми, проявяващи се в нашето тяло и ще се научим да разбираме Езика на Душата. Така лесно ще придобиете познания за фините енергийни процеси в душата на човека и връзката им с процесите, протичащи в тялото.  

🌊 Рефлексната терапия или на кратко Ра терапия, е съвкупност от изучаване на причинно-следствените връзки за Психосоматиката – естеството на проблема и прилагането на специфичен инструментариум и методика на работа за дълбоко, цялостно въздействие върху организма и душевното състояние на човека. Тя е изградена на златното правило “Първо се лекува душата, за да се излекува, нейното Огледало-тялото”. Тя е отличен метод и за освобождаване на подсъзнанието от зловредните мисловни програми, самокритични нагласи, емоционални травми, нарушено емоционално равновесие и Родови – огледални модели на поведение. Тази терапия е лесно приложима и изисква интуитивен подход. Прилага се индивидуално за конкретния проблем, но има комплексно лечебно въздействие. Тя ни помагат да се справим с едни от най-често срещаните проблеми на обществото днес – депресиите, липса на жизнерадост и стимул за живот, засегната щитовидна жлеза, нарушения на лимфната система, безпокойство, безсъние, тревожните състояния на ума, безплодието, проблемите с пълноценното общуване и способноста човек да учи и да се адаптира бързо към заобикалящата го среда, отравянето на организма с вредни храни, липса на време за спорт и активно движение и много други. Всичко това вие можете да постигнете без поддържащи терапии и медикаменти, а с правилната умствена нагласа, правилното отношение към себе си и засилване на самодисциплината.
В рамките на 1 ден, потапяйки се в магичната атмосфра на Трихълмието в древния Пловдив,

🔥 Ще разгледаме Мъдростта на хилядолетията от времето на Атлантида, през Орфическото познание и Ведите, Ранното Християнство, Богомилите и учението на Учителя Петър Дънов, за да придобием ясен поглед, отправен към бъдещето. Всичко това ще ви разкрие неподозираните възможности на ПриРодната медицина на фините енергии в тялото и душата на човека.

🔥Ще изучаваме ПриРодната медицина, и Закона за привличането през погледа на Струнната теория, Киматиката и Квантовата физака.

🔥Ще разберем каква е връзката между древните лечебни методи за лечение, съвременната медицина и Рефлексната терапия, като дял от ПриРодната медицина.

🔥 Ще изследваме и ще пробудим по-дълбоките пластове на нашата душа, за да опознаем лечителя в нас.

🔥Ще се запознаем с характеристиките на силово-честотоното поле на човека. Ще приложим на практика Енергийна техника „Златно сито“ за чистене и презареждане на чакрите.

🔥 Ще изучим устройството на безупречното огледало на душата – нашето тяло и как процесите в душата рефлектират мигновенно в тялото.

🔥Ще вървим уверено по Пътя да разгърнем потенциала си, като се избавим от погрешните мисловни нагласи и унаследени зловредни модели на мислене и поведение, както и лоши навици.

🔥 Ще практикуваме методи на Рефлексната терапия за овладяване на един от главните Инструменти на душата – Ума.

🔥Друг много важен иснтрумент, това са вълненията – емоциите. Ще научим основите на естеството на поява на емоционалните блокажи, как да се предпазваме от тях и как да им въздействаме по естествен начин. Ще приложим на практика 2 метода – Звукотерапия на мекия и твърд тон и Техника за Емоционална свобода.

🔥Ще открием причинно-следствената връзка как емоциите повлияват на състоянието на биохимичния баланс в организма.

🔥Ще сътворим древен обред на хилядолетните българи за здраве и благоденствие на старобългарско Светилище.

🔥 Ще се насладим на лечебните български народни танци и ще се свържем с нашите корени.

🔥 Ще посетим Трихълмието и местата на Силата в древния град Пловдив.

 

Познай себе си!

📅 ПРОГРАМА

1-ва част:  от 10.00 до 17.00 ч.

1️⃣ Древното познание предадено от древността до днес.
2️⃣ Инструментариум на Рефлексната терапия.
3️⃣ Основни първопричини за емоционални смущения и кризи
4️⃣ Често срещани емоционални проблеми и лечебни техники за овладяването им.
5️⃣  Нива на въздействие на Рефлексната тераия върху организма и душевното състояние на човека.
6️⃣ Практико-приложни занятия.
Познай себе си!

👌 ЗА КОГО Е СЪЗДАДЕН КУРСА

Този курс е за ЦЕНИТЕЛИ, ХО-РА – деца на светлината, които искат да предизвикат ПОДЕМ в живота си и се стремят към истински НАПРЕДЪК в духовното си и материално развитие, имащи желание да помогнат на себе си и на ближните. Той е подходящ както за професионалисти – лекари, психолози, холистични терапевти, кинезитерапевти, хомеопати, остеопати така и за хора, които нямат особени познание и практика по темата.

 

📌 МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Курсът ще се проведе в Старинен Пловдив в близост до Античния театър, в Резиденция “Орфей”.
Познай себе си!

✨ ЛЕКТОР И ВОДЕЩ

Ани Георгиева Пондева  е сертифициран Ментор, майстор-лечител, специалист по ПриРодна медицина, Рефлексна терапия, Звукотерапия, Кристалотерапия, преподавателка по холистична медицина.

Вижте нейния личен и професионален път на развитие

Ето какво разказва Ани за себе си:

„Икономист съм по образование и имам богат професионален опит в сферата на корпоративния мениджмънт, финанси и счетоводство в големи компании в Германия. След боледуването на синът ми и неговото изцеляване с методи на алтернативната медицина, аз се посветих на изучаването й. Завърших Академия за холистична медицина в Австрия и от 2018 година работя предимно като сертифициран Mентор – Майстор лечител или казано на български – ПриРодна лечителка. Трудно е да опиша с думи колко много радост и удоволетворение ми е донесла тази професия. Същата година създадох Духовна Академия Оренда и се посветих изцяло на тази любима професия, да изцелявам Душите на хората и да ги обучавам да водят по-осъзнат живот и да развиват Божествените си дарби и заложби.

Работя предимно с българи, защото така влагам моята лична Сила При-Рода български – моите корени, там, от където произхождам. Моето дълбоко Духовно пробуждане започна с откриване на методите на ПриРодната медицина и се случиха множество малки и големи чудеса в живота ми, когато започнах да ги прилагам на практика върху себе си, близките си и моите сънародници. Методите на Рефлексната терапия са интуитивни, простички за изпълнение, но гениални по своето проявление и резултатност. Богатството на ПриРодната медицина е неизчерпаемо и винаги можем да научин повече. Това е Пътят, по който можем да помогнем за израстването на нашите деца и да им предадем безценно познание ,как по-леко да преминават през предизвикателствата в живота.“ 

💰 ЦЕНА И ЗАПИСВАНЕ

Цената за еднодневен семинар е 130 лв.

Регистрирайте се

във формата за записване и след потвърден банков превод, ще получите линк към събитието на вашата електронна поща.

ЗАПИСВАМ СЕ

☀️ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:

Тъй като местата за това събитие са ограничени, за да заявите участие, се обадите или изпратите съобщение на телефон (Viber):  0877 5 444 07 .
Познай себе си!
Познай себе си
С любов и уважение: 

Детайли

Дата:
17 март
Час:
10:00 am - 4:00 pm
Стойност:
130лв.
Категория за Събитие: