Зарежда Събития

« Всички Събития

Пре-Зареждане в Родопите – практики на живо – тридневен семинар

26 юли @ 7:00 pm - 28 юли @ 3:00 pm

330лв.

Каним ви на едно вълнуващо ПътеВодно тридневно приключение в Родопите, което ще ви отведе до по-дълбоко пробуждане на лечителя във Вас и усвояване на инструменти и методики за емоционално равновесие и овладяване на Силата на мисълта. 

В процеса на работа ще изследваме психосоматиката на често срещани проблеми, проявяващи се в нашето тяло и ще се научим да разбираме Езика на Душата. Така лесно ще придобиете познания за фините енергийни процеси в душата на човека и връзката им с процесите, протичащи в тялото. Като основен дял от Свещеното лечебно изкуство ще изучаваме древната Ра методика за самопознание и Слънчевите обреди.

☀️ Рефлексната терапия, или накратко Ра терапия, е съвкупност от изучаване на причинно-следствените връзки за Психосоматиката – естеството на проблема и прилагането на специфичен инструментариум и методика на работа за дълбоко, цялостно въздействие върху организма и душевното състояние на човека. Тя е изградена на златното правило “Първо се лекува душата, за да се излекува тялото”.
☀️Тя е отличен метод и за освобождаване на подсъзнанието от зловредните мисловни програми, самокритични нагласи, емоционални травми, нарушено емоционално равновесие и Родови-огледални модели на поведение.
☀️Тя ни помага да се справим с едни от най-често срещаните проблеми на обществото днес – депресиите, липса на жизнерадост и стимул за живот, засегната щитовидна жлеза, нарушения на лимфната система, безпокойство, безсъние, тревожните състояния на ума, безплодието, проблемите с пълноценното общуване и способноста човек да учи и да се адаптира бързо към заобикалящата го среда, отравянето на организма с вредни храни, липса на време за спорт и активно движение и много други. Всичко това вие можете да постигнете без поддържащи терапии и медикаменти, а с правилната умствена нагласа, правилното отношение към себе си и засилване на самодисциплината.

🔥 ще разгледаме Мъдростта на хилядолетията от времето на Атлантида, през Орфическото познание и Ведите, Ранното Християнство, Богомилите и учението на Учителя Петър Дънов, за да придобием ясен поглед, отправен към бъдещето. Всичко това ще ви разкрие неподозираните възможности на ПриРодната медицина на фините енергии в тялото и душата на човека.

🔥ще изучаваме ПриРодната медицина и Закона за привличането през погледа на Струнната теория, Киматиката и Квантовата физика.

🔥ще разберем каква е връзката между древните лечебни методи за лечение, съвременната медицина и Рефлексната терапия, като дял от ПриРодната медицина.

🔥 ще изследваме и ще пробудим по-дълбоките пластове на нашата душа, за да опознаем лечителя в нас.

🔥 ще се запознаем с характеристиките на силово-честотоното поле на човека. Ще приложим на практика Енергийна техника „Златно сито“ за чистене и презареждане на чакрите.

🔥 ще изучим устройството на  огледалото на душата – нашето тяло и как процесите в душата рефлектират мигновенно в тялото.

🔥 ще вървим уверено по Пътя да разгърнем потенциала си, като се избавим от погрешните мисловни нагласи и онаследени зловредни модели на мислене и поведение, както и лоши навици.

🔥 ще практикуваме методи на Рефлексната терапия за овладяване на един от главните Инструменти на душата – Ума.

🔥 Друг много важен инструмент, това са вълненията – емоциите. Ще научим основите на естеството на появата на емоционалните блокажи, как да се предпазваме от тях и как да им въздействаме по естествен начин. Ще приложим на практика два метода – Звукотерапия на мекия и твърд тон.

🔥 ще открием причинно-следствената връзка как емоциите повлияват на състоянието на биохимичния баланс в организма.

🔥 ще сътворим древен обред на хилядолетните българи за здраве и благоденствие на старобългарско Светилище.

🔥 ще се насладим на лечебните български народни танци и ще се свържем с нашите корени.

🔥 ще посетим Пре-Зареждащи места на Силата в Родопите.

 

Познай себе си!

📅 ПРОГРАМА

1-ри ден: от 18.00 до 22.00 ч.

1️⃣Среща на групата
2️⃣ Вечеря
3️⃣ Синхронизираща групова практика
Познай себе си!

2-ри ден: от 10.00 до 17.00 ч.

1️⃣ Древното познание, предадено от древността до днес.
2️⃣ Инструментариум на Свещеното лечебно изкуство.
3️⃣ Посещение на местата на Силата в древния Пловдив
4️⃣ Често срещани емоционални проблеми и лечебни техники за овладяването им.
5️⃣ Нива на въздействие на Свещеното лечебно изкуство върху организма и душевното състояние на човека.
6️⃣ Практико-приложни занятия.

2-ти ден: от 10.00 до 15.00 ч.

1️⃣ Практико-приложни занятия.
2️⃣ Лечебната сила на българските народни танци
3️⃣ Посещение на местата на Силата в древния Пловдив
Познай себе си!

👌 ЗА КОГО Е СЪЗДАДЕН ТОЗИ СЕМИНАР

Този курс е ЗА Хора, които искат да предизвикат ПОДЕМ в живота си и се стремят към истински НАПРЕДЪК в духовното си и материално развитие, имащи желание да помогнат на себе си и на ближните. Той е подходящ както за професионалисти – лекари, психолози, холистични терапевти, кинезитерапевти, хомеопати, остеопати така и за хора, които нямат особени познание и практика по темата.

Познай себе си!

📌 МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Курсът ще се проведе на едно приказно място в Родопите близо до Пловдив.
Познай себе си!

Познай себе си!

✨ ЛЕКТОР И ВОДЕЩ

Ани Георгиева Пондева е сертифициран Ментор, майстор-лечител, специалист по ПриРодна медицина, Рефлексна терапия, Звукотерапия, Кристалотерапия, преподавателка по холистична медицина.

Вижте нейния личен и професионален път на развитие

Ето какво разказва Ани:

Методите на Свещеното лечебно изкуство и Ра методиката за себепознание са интуитивни, простички за изпълнение, но гениални по своето проявление и резултатност. Богатството на ПриРодната медицина е неизчерпаемо и винаги можем да научин повече. Това е Пътят, по който можем да помогнем за израстването на нашите деца и да им предадем безценно познание, как по-леко да преминават през предизвикателствата в живота.“ 

(o)Познай себе си!

💰 ЦЕНА И ЗАПИСВАНЕ

Цената за тридневен семинар е  330 лева за един участник.
Цената включва 2 нощувки с настаняване в двойна стая, пълен пансион и таксата за семинара.
Вие можете да резервирате Вашето място за този семинар, като попълните формата за регистрация!и заплатите 300 лева по банков път на:

НАПРЕДЪК 777 ЕООД

BG76 UNCR 7000 1525 7186 86

SWIFT Code: UNCRBGSF720

UniCredit BulBank

Основание: семинар 28-30.07.23

 

Регистрирайте се ТУК и ще получите имейл с подробна информация за събитието.

 

☀️ “О-ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ И ЩЕ О-ПОЗНАЕШ

ВСЕЛЕНАТА И БОГОВЕТЕ”☀️

–  Орфей

(o)Познай себе си!
ОЧАКВАМЕ ВИ!

Детайли

Начало:
26 юли @ 7:00 pm
Край:
28 юли @ 3:00 pm
Стойност:
330лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , , , , , , , , , , ,
Уебсайт:
ani-pondeva.com

Място

30 км. от Пловдив