Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Оренда – Силата на Живота

15 септември, 2022 @ 8:00 pm - 9:30 pm

Безплатно
Здравейте, приятели!
Каним Ви на една Биоенергийна онлайн среща на 15 септември от 20 часа. Тази необикновена среща ще ви зареди и обагати, като отвори съсзнанието ви за съществуването на вашата лична Оренда – Жизнена Сила.  Ще научите какво представлява Оренда и какви са методите да я наблюдавате и усещате. Ще ви запознаем с отделните етапи на работа с Оренда и как можете да развиете нейните лечителски способности. 
Ще отделим време за предстоящите събития на Духовна Академия Оренда – ДАО през следващите 4 месеца и темите за Оренда, които ще бъдат ексклузивни и ползоТворни за вашето Духовно себеУсъвършенстване.

Лектор на събитието: Ани Георгиева Пондева – сертифициран Ментор и Майстор лечител към Международна Академия за духовна и холистична медицина в Австрия.

Събитието е безплатно!

Регистрирайте се във формата за записване и ще получите линк към събитието на вашата електронна поща.

ЗАПИСВАМ СЕ

 

ВЪВЕДЕНИЕ

Това е едно послание за същността на Оренда, написано от Ани на 2 септември 2017 година.

“Бих искала да споделя с вас моята радост и удоволетвореност, които изпитвам, като Духовна лечителка и  Биоенергиен терапевт или казано по – простичко на български език При – Родна лечителка или човек, който има знанията и уменията да преобразува Силата в Душата на човека, така, че всичко да си дойде на място.
В древни времена българите са наричали цялото това “тайнство ” – ОРЕНДА.
Оренда е Знание, Път, Закон.
Оренда е връзката с Душата.
ОРЕНДА Е СВОБОДА.
Истинската ЦЯЛОСТ на човек.
Това, което правя аз не е нещо ново, то е Древно и всеобхватно, а именно, изчистване на енергийни блокажи и стереотипи, преместване на Фокуса на съзнанието в посока самоосъществяване на човешкия и божествен потенциал и предаване на ценна информация за енергийте, които протичат в нас или казано на български език –
Познание за жизнената Сила и магията да я владеем във всеки един момент ТУК И СЕГА.
Една от причините да работя предимно с българи е че на нас ни е дадено по рождение да боравим с тази Сила по особен, магичен начин, но сме забравили как става това….
Моята задача е да предам на онези от Вас, които са готови, това
ПоЗнание.
Избрала съм не случайно да работя предимно с Българи, защото Душата ми има потребността да връща Силата на българите и да влагам моята лична Сила в Рода Български, там, от където съм произлязла аз самата.
Много от вас се ПРОБУЖДАТ и търсят Пътя за достигането на ОРЕНДА съзнателно или несъзнателно.
Най-верният път е да се вслушате във вътрешния си глас, в своята Интуиция – ЧувствоЗнание и да я следвате…
Жизнената Сила на Българина е стаена в неговите Корени. Активиращата Сила е в това да си припомним кои сме в същност и да се заобичаме такива, каквито сме по природа, напълно естествени.
Там е стаена Силата на Живота.
В Корените ни, в паметта за нашите деди….във фолклора, традициите и обичаите на българския НаРод и любовта ни към тях.
Моят път ме доведе до ПРОБУЖДАНЕТО, за да разбера, че съм създадена да помагам, като връщам Човека към неговия Център на Силата, за да преоткрие своята Оренда – своята истинска ЦЯЛОСТ.
Това е магия, която всеки от вас, който пожелае, може да изпита и с този ИЗБОР да преобрази живота си, защото аз мога да ви Дам вътрешен Заряд с нужното знание и възможността за изчистване на всякакви Енергийни блокажи, но работата след това я вършите Вие самите на ЧИСТ ТЕРЕН.
Тук е мястото да БЛАГОДАРЯ на всички онези от вас – Искрящи души, които потърсиха помоща ми през изминалите месеци, за ДОВЕРИЕТО и възможността да Ви дам най-доброто от себе си и заедно с това да стана свидетел на ПРЕОБРАЗЯВАНЕТО на Вас самите и на вашия живот….
Благодаря Ви, че ми позволихте да се докосна до Душата на всеки от вас и до вашата лична история, което доведе до Преобразяване на мен самата, до личното ми Самоосъществяване, което доведе до увеличаване на стремежа ми за лично Усъвършенстване.
Това е една мощна МАГИЯ от безусловна Любов, която правим ЗАЕДНО, с взаимни усилия и така си помагаме един на друг по един единствен по рода си, разтърсващ начин.

КЛЮЧЪТ

и Силата за Промяна е във всеки един от вас и Вие можете да я активирате с Вяра, Воля и Постоянство за да постигнете ефекта на пълното Изцеление на Душата и Тялото и да достигнете до вашата ОРЕНДА.

Ако имате нужда от подкрепа и помощ в това Начинание или от Биоенергийно лечение, аз съм на ваше разположение.
Активирането на Вашата ОРЕНДА може да се осъществи както лично, така и от разстояние.
За щастие днес интернет позволява с мен да се свързват българи от почти всички континенти, което реално надхвърли всякакви мои предишни представи за възможностите на он-лайн общуването, което прави срещите ми с Вас още по-вълнуващи.
Бъдете здрави, благословени и нека Родът ви да ПреБъде!”
С любов и уважение:
Ани Георгиева Пондева

Детайли

Дата:
15 септември, 2022
Час:
8:00 pm - 9:30 pm
Стойност:
Безплатно
Категория за Събитие:

Организатор

“Пробуди се с Ани” ЕООД
Phone
0877544407
View Организатор Website