Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Силата е винаги с теб – практики на живо – тридневен семинар в Родопите

21 юли, 2023 @ 6:00 pm - 23 юли, 2023 @ 3:00 pm

300лв.

Каним ви на едно вълнуващо ПътеВодно тридневно обучение, което ще ви отведе до по-дълбоко пробуждане на лечителя във Вас и усвояване на инструменти и методики за емоционално равновесие и овладяване на Силата на мисълта. 

В процеса на работа ще изследваме психосоматиката на често срещани проблеми, проявяващи се в нашето тяло и ще се научим да разбираме Езика на Душата. Така лесно ще придобиете познания за фините енергийни процеси в душата на човека и връзката им с процесите, протичащи в тялото. Като основен дял от Свещеното лечебно изкуство ще изучаваме древната Ра методика за самопознание и Слънчевите обреди.

☀️ Рефлексната терапия, или накратко Ра терапия, е съвкупност от изучаване на причинно-следствените връзки за Психосоматиката – естеството на проблема и прилагането на специфичен инструментариум и методика на работа за дълбоко, цялостно въздействие върху организма и душевното състояние на човека. Тя е изградена на златното правило “Първо се лекува душата, за да се излекува тялото”.
☀️Тя е отличен метод и за освобождаване на подсъзнанието от зловредните мисловни програми, самокритични нагласи, емоционални травми, нарушено емоционално равновесие и Родови-огледални модели на поведение.
☀️Тя ни помага да се справим с едни от най-често срещаните проблеми на обществото днес – депресиите, липса на жизнерадост и стимул за живот, засегната щитовидна жлеза, нарушения на лимфната система, безпокойство, безсъние, тревожните състояния на ума, безплодието, проблемите с пълноценното общуване и способноста човек да учи и да се адаптира бързо към заобикалящата го среда, отравянето на организма с вредни храни, липса на време за спорт и активно движение и много други. Всичко това вие можете да постигнете без поддържащи терапии и медикаменти, а с правилната умствена нагласа, правилното отношение към себе си и засилване на самодисциплината.

? ще разгледаме Мъдростта на хилядолетията от времето на Атлантида, през Орфическото познание и Ведите, Ранното Християнство, Богомилите и учението на Учителя Петър Дънов, за да придобием ясен поглед, отправен към бъдещето. Всичко това ще ви разкрие неподозираните възможности на ПриРодната медицина на фините енергии в тялото и душата на човека.

?ще изучаваме ПриРодната медицина и Закона за привличането през погледа на Струнната теория, Киматиката и Квантовата физика.

?ще разберем каква е връзката между древните лечебни методи за лечение, съвременната медицина и Рефлексната терапия, като дял от ПриРодната медицина.

? ще изследваме и ще пробудим по-дълбоките пластове на нашата душа, за да опознаем лечителя в нас.

? ще се запознаем с характеристиките на силово-честотоното поле на човека. Ще приложим на практика Енергийна техника „Златно сито“ за чистене и презареждане на чакрите.

? ще изучим устройството на безупречното огледало на душата – нашето тяло и как процесите в душата рефлектират мигновенно в тялото.

? ще вървим уверено по Пътя да разгърнем потенциала си, като се избавим от погрешните мисловни нагласи и онаследени зловредни модели на мислене и поведение, както и лоши навици.

? ще практикуваме методи на Рефлексната терапия за овладяване на един от главните Инструменти на душата – Ума.

? Друг много важен инструмент, това са вълненията – емоциите. Ще научим основите на естеството на появата на емоционалните блокажи, как да се предпазваме от тях и как да им въздействаме по естествен начин. Ще приложим на практика два метода – Звукотерапия на мекия и твърд тон и Техника за Емоционална свобода.

? ще открием причинно-следствената връзка как емоциите повлияват на състоянието на биохимичния баланс в организма.

? ще сътворим древен обред на хилядолетните българи за здраве и благоденствие на старобългарско Светилище.

? ще се насладим на лечебните български народни танци и ще се свържем с нашите корени.

? ще посетим местата на Силата в древния град Пловдив.

 

Познай себе си!

? ПРОГРАМА

1-ри ден: от 18.00 до 22.00 ч.

1️⃣Среща на групата
2️⃣ Вечеря
3️⃣ Синхронизираща групова практика
Познай себе си!

2-ри ден: от 10.00 до 17.00 ч.

1️⃣ Древното познание, предадено от древността до днес.
2️⃣ Инструментариум на Свещеното лечебно изкуство.
3️⃣ Посещение на местата на Силата в древния Пловдив
4️⃣ Често срещани емоционални проблеми и лечебни техники за овладяването им.
5️⃣ Нива на въздействие на Свещено лечебно изкуство върху организма и душевното състояние на човека.
6️⃣ Практико-приложни занятия.

2-ти ден: от 10.00 до 15.00 ч.

1️⃣Практико-приложни занятия.
2️⃣ Лечебната сила на българските народни танци
3️⃣ Посещение на местата на Силата в древния Пловдив
Познай себе си!

? ЗА КОГО Е СЪЗДАДЕН КУРСА

Този курс е за ЦЕНИТЕЛИ, ХО-РА – деца на светлината, които искат да предизвикат ПОДЕМ в живота си и се стремят към истински НАПРЕДЪК в духовното си и материално развитие, имащи желание да помогнат на себе си и на ближните. Той е подходящ както за професионалисти – лекари, психолози, холистични терапевти, кинезитерапевти, хомеопати, остеопати така и за хора, които нямат особени познание и практика по темата.

Познай себе си!

? МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Курсът ще се проведе на едно приказно място в Родопите близо до Пловдив.
Познай себе си!

Познай себе си!

✨ ЛЕКТОР И ВОДЕЩ

Ани Георгиева Пондева е сертифициран Ментор, майстор-лечител, специалист по ПриРодна медицина, Рефлексна терапия, Звукотерапия, Кристалотерапия, преподавателка по холистична медицина.

Вижте нейния личен и професионален път на развитие

Ето какво разказва Ани:

Методите на Свещеното лечебно изкуство и Ра методиката за себепознание са интуитивни, простички за изпълнение, но гениални по своето проявление и резултатност. Богатството на ПриРодната медицина е неизчерпаемо и винаги можем да научин повече. Това е Пътят, по който можем да помогнем за израстването на нашите деца и да им предадем безценно познание, как по-леко да преминават през предизвикателствата в живота.“ 

(o)Познай себе си!

? ЦЕНА И ЗАПИСВАНЕ

Цената за тридневен семинар е  300 лева за един участник.
Цената включва 2 нощувки с настаняване в двойна стая, пълен пансион и таксата за семинара.
Вие можете да резервирате Вашето място за този семинар, като попълните формата за регистрация!и заплатите 300 лева по банков път на:

„Природозащитник“ Фондация

BG67 UNCR 7000 1525 1805 95

SWIFT Code: UNCRBGSF720

UniCredit BulBank

Основание: семинар 21-23.07.23

 

След като получим потвърждение за плащане, сътрудник от нашия екип ще се свърже с вас.

Резервирайте Вашето място сега!

 

☀️ “ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ И ЩЕ ОПОЗНАЕШ

ВСЕЛЕНАТА И БОГОВЕТЕ”☀️

–  Орфей

(o)Познай себе си!

Детайли

Начало:
21 юли, 2023 @ 6:00 pm
Край:
23 юли, 2023 @ 3:00 pm
Стойност:
300лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , , , , , , , , , , ,
Уебсайт:
ani-pondeva.com

Място

Пловдив
ул. Княз Церетелев 25
Пловдив, 4000 България
Phone
0877544407
View Място Website