Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Обучение по Рефлексна терапия – Опознай себе си

11 юни @ 10:00 am - 12 юни @ 3:00 pm

460лв.

Каним ви на едно вълнуващо ПътеВодно обучение, което ще ви отведе до по-дълбоко пробуждане на лечителя във Вас и усвояване на инструменти и методики за емоционално равновесие и овладяване на Силата на мисълта. 

В процеса на работа ще изследваме психосоматиката на често срещани проблеми, проявяващи се в нашето тяло и ще се научим да разбираме Езика на Душата. Така лесно ще придобиете познания за фините енергийни процеси в душата на човека и връзката им с процесите, протичащи в тялото.  

🌊 Рефлексната терапия или на кратко Ра терапия, е съвкупност от изучаване на причинно-следствените връзки за Психосоматиката – естеството на проблема и прилагането на специфичен инструментариум и методика на работа за дълбоко, цялостно въздействие върху организма и душевното състояние на човека. Тя е изградена на златното правило „Първо се лекува душата, за да се излекува, нейното Огледало-тялото“. Тя е отличен метод и за освобождаване на подсъзнанието от зловредните мисловни програми, самокритични нагласи, емоционални травми, нарушено емоционално равновесие и Родови – огледални модели на поведение. Тази терапия е лесно приложима и изисква интуитивен подход. Прилага се индивидуално за конкретния проблем, но има комплексно лечебно въздействие. Тя ни помагат да се справим с едни от най-често срещаните проблеми на обществото днес – депресиите, липса на жизнерадост и стимул за живот, засегната щитовидна жлеза, нарушения на лимфната система, безпокойство, безсъние, тревожните състояния на ума, безплодието, проблемите с пълноценното общуване и способноста човек да учи и да се адаптира бързо към заобикалящата го среда, отравянето на организма с вредни храни, липса на време за спорт и активно движение и много други. Всичко това вие можете да постигнете без поддържащи терапии и медикаменти, а с правилната умствена нагласа, правилното отношение към себе си и засилване на самодисциплината.
В рамките на 4 дни (28-29 май и 11-12 юни), потапяйки се в магичната атмосфра на Трихълмието в древния Пловдив,

🔥 Ще разгледаме Мъдростта на хилядолетията от времето на Атлантида, през Орфическото познание и Ведите, Ранното Християнство, Богомилите и учението на Учителя Петър Дънов, за да придобием ясен поглед, отправен към бъдещето. Всичко това ще ви разкрие неподозираните възможности на ПриРодната медицина на фините енергии в тялото и душата на човека.

🔥Ще изучаваме ПриРодната медицина, и Закона за привличането през погледа на Струнната теория, Киматиката и Квантовата физака.

🔥Ще разберем каква е връзката между древните лечебни методи за лечение, съвременната медицина и Рефлексната терапия, като дял от ПриРодната медицина.

🔥 Ще изследваме и ще пробудим по-дълбоките пластове на нашата душа, за да опознаем лечителя в нас.

🔥Ще се запознаем с характеристиките на силово-честотоното поле на човека. Ще приложим на практика Енергийна техника „Златно сито“ за чистене и презареждане на чакрите.

🔥 Ще изучим устройството на безупречното огледало на душата – нашето тяло и как процесите в душата рефлектират мигновенно в тялото.

🔥Ще вървим уверено по Пътя да разгърнем потенциала си, като се избавим от погрешните мисловни нагласи и унаследени зловредни модели на мислене и поведение, както и лоши навици.

🔥 Ще практикуваме методи на Рефлексната терапия за овладяване на един от главните Инструменти на душата – Ума.

🔥Друг много важен иснтрумент, това са вълненията – емоциите. Ще научим основите на естеството на поява на емоционалните блокажи, как да се предпазваме от тях и как да им въздействаме по естествен начин. Ще приложим на практика 2 метода – Звукотерапия на мекия и твърд тон и Техника за Емоционална свобода.

🔥Ще открием причинно-следствената връзка как емоциите повлияват на състоянието на биохимичния баланс в организма.

🔥Ще сътворим древен обред на хилядолетните българи за здраве и благоденствие на старобългарско Светилище.

🔥 Ще се насладим на лечебните български народни танци и ще се свържем с нашите корени.

🔥 Ще посетим Трихълмието и местата на Силата в древния град Пловдив.

 

Познай себе си!

📅 ПРОГРАМА

1-ва част: 11-12 юни, от 10.00 до 17.00 ч.

1️⃣ Древното познание предадено от древността до днес.
2️⃣ Инструментариум на Рефлексната терапия.
3️⃣ Основни първопричини за емоционални смущения и кризи
4️⃣ Често срещани емоционални проблеми и лечебни техники за овладяването им.
5️⃣  Нива на въздействие на Рефлексната тераия върху организма и душевното състояние на човека.
6️⃣ Практико-приложни занятия.

2-ра част: 9-10 юли, от 10.00 до 14.00 часа

1️⃣ Лечебни техники от Рефлексната терапия за овладяване на ума и вълненията на душата
2️⃣ Слънчев обред за здраве и благоденствие при Орфеевите скали.
3️⃣ Въпроси от ежедневието, дискусия, разглеждане на решения и прилагането им.
4️⃣ Лечебнта сила на българските народни танци.
5️⃣ Посещение на Трихълмието и на места на Силата в древния Пловдив.
 
Познай себе си!

👌 ЗА КОГО Е СЪЗДАДЕН КУРСА

Този курс е за ЦЕНИТЕЛИ, ХО-РА – деца на светлината, които искат да предизвикат ПОДЕМ в живота си и се стремят към истински НАПРЕДЪК в духовното си и материално развитие, имащи желание да помогнат на себе си и на ближните. Той е подходящ както за професионалисти – лекари, психолози, холистични терапевти, кинезитерапевти, хомеопати, остеопати така и за хора, които нямат особени познание и практика по темата.

 

📌 МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Курсът ще се проведе в стария град Пловдив в близост до Античния театър, в Пробуждащ Център „Орфей“.
Познай себе си!

✨ ЛЕКТОР И ВОДЕЩ

Ани Георгиева Пондева  е сертифициран Ментор, майстор-лечител, специалист по ПриРодна медицина, Рефлексна терапия, Звукотерапия, Кристалотерапия, преподавателка по холистична медицина.

Вижте нейния личен и професионален път на развитие

Ето какво разказва Ани за себе си:

„Икономист съм по образование и имам богат професионален опит в сферата на корпоративния мениджмънт, финанси и счетоводство в големи компании в Германия. След боледуването на синът ми и неговото изцеляване с методи на алтернативната медицина, аз се посветих на изучаването й. Завърших Академия за холистична медицина в Австрия и от 2018 година работя предимно като сертифициран Mентор – Майстор лечител или казано на български – ПриРодна лечителка. Трудно е да опиша с думи колко много радост и удоволетворение ми е донесла тази професия. Същата година създадох Духовна Академия Оренда и се посветих изцяло на тази любима професия, да изцелявам Душите на хората и да ги обучавам да водят по-осъзнат живот и да развиват Божествените си дарби и заложби.

Работя предимно с българи, защото така влагам моята лична Сила При-Рода български – моите корени, там, от където произхождам. Моето дълбоко Духовно пробуждане започна с откриване на методите на ПриРодната медицина и се случиха множество малки и големи чудеса в живота ми, когато започнах да ги прилагам на практика върху себе си, близките си и моите сънародници. Методите на Рефлексната терапия са интуитивни, простички за изпълнение, но гениални по своето проявление и резултатност. Богатството на ПриРодната медицина е неизчерпаемо и винаги можем да научин повече. Това е Пътят, по който можем да помогнем за израстването на нашите деца и да им предадем безценно познание ,как по-леко да преминават през предизвикателствата в живота.“ 

💰 НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ВЛОЖЕНИЕ в здраве, Духовна просвета, свобода и независимост:

Цената за двата модула от обучението е 460 лв.
Цената с включени 2 нощувки, закуска, обяд и вечеря е 560 лева
и може да бъде заплатена чрез банков превод на „Пробуди се с Ани“  ЕООД,
IBAN: BG34UNCR70001524573096, Bulbank – Пловдив, Основание: Обучение с Ани
Всеки, който вече е взел участие поне в едно от обученията на Академията, може да използва 5% отстъпка от цената.

☀️ ЗА ВЪПРОСИ И ЗАПИСВАНЕ:

Местата са ограничени, за да заявите участие, молим да се обадите или изпратите съобщение на телефон (Viber):  0877 5 444 07 и заплатите своевременно таксата си за участие.
Познай себе си!
Познай себе си!

✨ ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

Обучения и Групови терапии

11 и 12 юни – Обучение по Рефлексна терапия – оПознай себе си – 1-ра част

18 и 19- ти юни – Обучение по Рефлексна терапия – Освобождаване от родова карма по майчина и бащина линия – включва Земни родители – Космически родители – Слънчев обред

25 и 26 юни – Обучение по Рефлексна терапия – засилване на Магнетизма за Изобилие и благоДенствие – включва Слънчев обред за Духа на парите

2 и 3-ти юли – Обучение по Рефлексна терапия – работа и лечение с Древнобългарските руни  – включва Слънчев обред за пробуждане на Душата

9 и 10 юли – Обучение по Рефлексна терапия  – оВладей себе си – 2-ра част

16 и 17 юли – Обучение по Рефлексна терапия – Овладяване на Силата на Словото и Кода на БОГарите

23 и 24-ти юли – Обучение по Рефлексна терапия – Сбъдване на мечтаната цел – фокусът на Самурая

28-ми юли – Обучение по Рефлексна терапия – Освобождаване и самозащита от външни енергийни намеси

 

Слънчеви обреди

7-ми юли – Завръщане на Душата към самата себе си – Слънчев древнобългарски обред за засилване на любовта към самите себе си

14-ти юли – Възстановяване на връзката на Душата с Духа на Изобилието и парите – Слънчев древнобългарски обред

21-ви юли – Земни – Космически родители – Слънчев обред за освобождаване от родовата карма

29 -31 юли – Пробуждане на Душата с 3 древнобългарски Слънчеви обреда 

 

Безплатни уебинари

30-ти май – Как да съТворим нашето духовно и физическо здраве – безплатен уебинар

13-ти юни – Скритата сила на българката –  безплатен уебинар

22-ри юни – Равновесие на мъжката и женската сила – безплатен  уебинар

27-ми юни – Манифестор на чудесата по новолуние – безплатен уебинар

4-ти юли – Здрави, силни и красиви след 40 – безплатен уебинар

18-ти юли – Освобождаване от зависимостта към кибернетиката – за всички възрасти – безплатен уебинар

 

Онлайн обучения

1, 8 и 15 юли – Естествознание на Вътрешния Авторитет – онлайн курс

22, 29 юли и 5 август  – Отключване на Божествените сили – онлайн курс

12, 19 и 26 август  Манифестор на чудесата – онлайн курс

 

Всички семинари на живо, видео курсове, онлайн обучения, образователни модули, уебинари на Духовна Академия Оренда, са създадени да бъдат взаимодопълващи се. Ани казва:  „Тази уникална структура, върху която работих дълго време, дава свобода да избирате темите, които ви вълнуват, без да има значене дали сте завършили други обучения или не. Курсовете са самостоятелно изградени, взаимодопълващи се и независими един от друг.

 

Детайли

Начало:
11 юни @ 10:00 am
Край:
12 юни @ 3:00 pm
Cost:
460лв.
Категория за Събитие:
ani-pondeva.com

Място

Пловдив
ул. Княз Церетелев 25
Пловдив, 4000 България
Телефон:
0877544407
View Място Website

Организатор

„Пробуди се с Ани“ ЕООД
Телефон:
0877544407
View Организатор Website