Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Естествознание за Вътрешния авторитет

7 май, 2022 @ 7:00 pm - 28 май, 2022 @ 9:30 pm

77лв.

Каним Ви на един изключително интересен и обогатяващ онлайн курс, който има за цел да ви освободи от погрешни представи за това как е устроена действителността тук и сега и да ви помогне да бъдете независими от външни риискови и зловредни енергийно – информационни въздействия, целящи да ви обезсърчат и обезсилят по пътя на вашето интелектуално и творческо самоосъществяване. Опознаване на вътрешния свят и изграждане на Вътрешен авторитет, засилване и съзнателно развитие на интуицията – ЧувствоЗнанието са само част от безценната палитра от познание, на която ще се насладите в три незабравими, Биоенергийни, онлайн срещи на Духовна Академия Оренда.

В днешния модерен, аз бих казала моделиран свят, човек лесно би се загубил във водовъртежа на гигантските информационни потоци, които съществуват около нас. Един от тях включва медиите, телевизията, радиото, вестници, списания и т.н. Социалната мрежа е най-рискова да се натъкнете на фалшива информация или да попаднете в групи със съмнителен информационно – енергиен поток. Друг гигантски поТок това са учебните заведения и всички форми на професионални обучения и обучения за духовно и личностно развитие. 

Всички тези поТоци моделират съзнанието на човека и внушават огромен брой идеи и мисловни модели и модели на поведение на подсъзнателно ниво.

От друга страна съществува Родов поТок, който е изключително мощен в лицето на родителите. Той е силно моделиращ децата и младежите и крие големи рискове от загуба на автентичността на детето или на младия човек.

Обкръжаващата среда от съседи, съученици, приятели и колеги е още един мощен поТок, който доста интензивно моделира съзнанието и от там и поведението на човека.

Предстоящият курс е създаден, за да ви помогне да постигнете желания подем, напредък и успех в живота и да ви направи по-осъзнати, независими и свободни от чуждите, вредни енергийно-информационни потоци, за да бъдте по – самостоятелни и устойчиви на предизвикателствата в днешния свят.

 

? ПРОГРАМА

1-ва част:

1️⃣ Въведение в темата за Вътрешния и външния авторитет.
2️⃣ Какво представлява Вътрешния Авторитет и кои са опорните точки за изграждането му.
3️⃣ Основни характеристики на Енергийно-информационните поТоци.
4️⃣ Въздействия на външните ЕИ поТоци и методи за излизане от тях
5️⃣  Развиване и тренировка на интуицита – ЧувствоЗнанието
6️⃣ Дискусия с въпроси и отговори.

2-ра част:

1️⃣ Ментални техники от Рефлексната терапия за излизане от чуждите ЕИ поТоци.
2️⃣ Как да създадем свой собствен, солиден ЕИ поТок, в който да се чувстваме удобно и на мястосо си
3️⃣ Древното познание на хилядолетните българи за ЕИ поТоци и Вътрешния авторитет
4️⃣ Фокусът на самурая – как да създадем нова действителност в синхрон с Божествения план
5️⃣ Дискусия с въпроси и отговори.

3-та част:

1️⃣ Как да разпознаваме и избягваме  хитрите капани за съзнанието, заложени от фалшивата Земна матрица
2️⃣ Как да правим ясна разлика между гласа на Душата и гласа на ЕГОто
3️⃣ Древна практика за култивиране на жизнената енергия и поддържане на здравето.
4️⃣ Въпроси от ежедневието, дискусия, разглеждане на решения и прилагането им.
.

? ЗА КОГО Е СЪЗДАДЕН КУРСА

Този курс е за ЦЕНИТЕЛИ, ХО-РА – деца на светлината, които искат да предизвикат ПОДЕМ в живота си и се стремят към истински НАПРЕДЪК в духовното си и материално развитие, имащи желание да помогнат на себе си и на ближните. Той е подходящ както за професионалисти – лекари, психолози, холистични терапевти, кинезитерапевти, хомеопати, остеопати така и за хора, които нямат особени познание и практика по темата.

Ако често се чувствате подтиснати, неспокойни или страдате от безсъние и тревожност, липса на концентрация, възможно е да сте със задръстено информационно-енергийно пространствено поле в следствие на гигантските поТоци, в които сте попаднали.

Ако усещате, че не живеете добрия живот, за който мечтаете и все нещо ви отделя от него, пречи ви и ви саботира, време е да погледнете от една нова гледна точка на цялата тази ситуация и да неутрализирате първопричината. А тя е, че вашият собствен енергийно-информационен поток е непълноценен и замърсен, недостатъчно жизнеспособен и автентичността му е накърнена.

? Този онлайн курс е точно за вас и той ще ви помогне да различите вътрешния глас на Душата, ще засили интуитивното ви знание и ще избистри ЧувствоЗнанието и ще ви помогне да бъдете свободни и независими от заобикалящата ви среда.

? Този курс ще ви даде ясни формули как да създадете свой собствен жизнен поТок, в който да се чувствате спокойно и комфиртно

? В него ще получите полезни знания как да се пазите от общите, изкуствено създадени потоци на фалшивата цивилизация, които ежедневно осакатяват естествената приРода на човека.

? Той ще ви помогне да достигнете до вашата автентичност и ще засили връзката ви с вас самите и със Силата на рода.

? Ще получите достъп до вашата Виртуална учебна папка, в която ще можете да гледате записите от учебните сесии и ще имате на разположение интересни статии и учебни материали, които ще обогатят познанията ви и ще ви помогнат да развиете дарбите си.

ЛЕКТОР И ВОДЕЩ

Ани Георгиева Пондева  е сертифициран Ментор, майстор-лечител, специалист по ПриРодна медицина, Рефлексна терапия, Звукотерапия, Кристалотерапия, преподавателка по холистична медицина.

Вижте нейния личен и професионален път на развитие

Ето какво разказва Ани за себе си:

„Произхождам от възрожденски, Копривщенски род. Икономист съм по образование и имам богат професионален опит в сферата на корпоративния мениджмънт, финанси и счетоводство в големи компании в Германия, където пребивавах 13 години. След боледуването на сина ми и неговото изцеляване с методи на алтернативната медицина, аз се посветих на изучаването й. Завърших Академия за холистична медицина в Австрия и работя предимно като сертифициран Mентор – Майстор лечител или казано на български – ПриРодна лечителка. Трудно е да опиша с думи колко много радост и удоволетворение ми е донесла тази професия. Същата година създадох Духовна Академия Оренда и се посветих изцяло на тази любима професия, да помагам на хората да излизат от тежки житейски кризи и да ги обучавам да водят по-осъзнат живот и да развиват Божествените си дарби и заложби.

Работя предимно с българи, защото така влагам моята лична Сила При Рода български – моите корени, там, от където произхождам. Моето дълбоко Духовно пробуждане започна с откриване на методите на ПриРодната медицина и се случиха множество малки и големи чудеса в живота ми. Методите, които използвам, са интуитивни, простички за изпълнение, но гениални по своето проявление и резултатност. Богатството на ПриРодната медицина е неизчерпаемо и винаги можем да научим повече. Това е Пътят, по който можем да помогнем за израстването на нашите деца и да им предадем безценно познание, как по-леко да преминават през предизвикателствата на живота.“ 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Курсът ще бъде проведен онлайн във виртуалната Zoom зала на Академията. След всяка Учебна сесия ще получите имейл с уведомление за качен видео запис от съответната сесия. В случай, че не можете да присъствате, вие можете да гледате записите от курса по всяко време.

СТАРТИРАНЕ И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

Ще започнем на 1-ви юли – петък – деня на Венера, с Подготвителна Учебна сесия ще продължим със Същинската част на курса на 8 юли, ще приключим на 22 юли. Ще имаме три вълнуващи и незабравими срещи по 2 часа, в които ще имате възможност да зададете вашите въпроси. Срещите ще започнат в 20.20 часа. 

НАПРАВЕТЕ ВАШЕТО ВЛОЖЕНИЕ в здраве, Духовна просвета, свобода и независимост:

Цената на този онлайн курс е символична и под формата на дарение  – 100 лв., като всеки може да направи дарение според възможностите си.
Вашето дарение може да осъществите и да запазите своето място за курса чрез банков превод на
„Пробуди се с Ани“  ЕООД,
IBAN: BG34UNCR70001524573096, Bulbank – Пловдив,
Основание: Обучение с Ани 4

ЗАПИСВАНЕ ЗА КУРСА

Можете да се регистрирате за курса тук РЕГИСТРАЦИЯ

и след потвърден банков превод ще получите имейл с достъп до вашата Виртуална учебна папка с видео записите и Учебните материали от курса.

Вашите запитвания можете да направите на имейл info@ani-pondeva.com.

 

С любов и уважение:

Детайли

Начало:
7 май, 2022 @ 7:00 pm
Край:
28 май, 2022 @ 9:30 pm
Стойност:
77лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , , , , , , , , , ,

Организатор

“Пробуди се с Ани” ЕООД
Phone
0877544407
View Организатор Website