Сбъднати желания

 
 

“Бях на 3 години и си спомням, както и моите родители, че когато ме питаха каква искам да стана като порастна, аз отговарях „леденка и операчка“. Всички се чудеха какво искам да кажа. Тогава казвах, че искам да уча в голямото училище, т.е. да стана студентка и да оперирам хората – да стана хирург : ) Днес мога да кажа, че желанията ми се сбъднаха. Завърших един Университет и една Академия и практикувам Енергийна и Кристална хирургия, като дял от Холистичната медицина.

Това е Чудото в моя живот – да самоосъществя себе си по възможно най-добрия начин, като помагам на хората да възвърнат здравето и Вярата си в Духовния свят, да преоткрият Бога в себе си и да развият своите Божествени сили.”

 
 
 
 
 
 

Кодовете на съдбата за Ани

 
3333+

Силна Информационно-енергийна връзка с духовния свят

Справка от  номерологичната карта на Ани

 
9999+

Пътят на божествената мъдрост

Справка от номерологичната карта на Ани.

 
 
159+

Безусловна – надличностна любов

Справка от номерологичната карта на Ани.

 
123+

Пълен синхрон между чувство, мисъл и действие

Справка от номерологичната карта на Ани.

Манифестор 

майстор лечител и духовен учител

Справка от Хюмандизайн картата на Ани.

 

Професионален път на развитие

 

Ани натрупва богатия си житейски и професионален опит в Розенхайм, Германия, където учи, работи, живее и твори цели 13 години. Работила е за големи международни компании в областта на фирменото управление, маркетинга и счетоводството. През 2013 година създава група за български народни танци “Нестинарка” и се занимава активно с обществена дейност за българите в Бавария и Тирол. Танцовата група пренася през 2021 година в Пловдив, като  в нея се набляга на лечебната сила на музиката и танците.

През 2015 година, след предизвикателството с боледуването на сина й, за който не е имало лечение според традиционната медицина, тя се насочва към холистичнте методи за лечение и открива своето истинско призвание. Ето на кратко нейния професионален път на развитие:

2003 година завършва Висшия Институт за Хранителни Технологии – ВХВП в град Пловдив със специалност „Стопанско управление – индустриален мениджмънт“, степен бакалавър.

2005 – Специализира като брокер на недвижими имоти в “Nola – 7” и по-късно  започва работа във Външнотърговския отдел на фирма “Адрес” в София.

2013 година завършва курс за допълнителна квалификация по специалността „Бизнес администрация“ към Peters Bildungs GmbH, Germany.

2015 година завършва успешно курс за „Асистент Счетоводител“ към AGP Group GmbH, Germany.

2016 година завършва курс за “Духовно и енергийно лечение” към Международна Академия за Energiearbeit und MENTALTRAINING nach Reinbowman в Австрия.

2016 завършва курс за допълнителна квалификация „Online Marketing and E-Commerce“ при Academy WBS TRAINNING AG, Germany.

2016 завършва курс за “Ментално и енергийно лечение” в Международна Академия за Energiearbeit und MENTALTRAINING nach Reinbowman в Австрия.

2017 завършва курс за “Кристалотерапия” в Международна Академия за Energiearbeit und MENTALTRAINING nach Reinbowman в Австрия.

2017 завършва курс за “Рефлексна Терапия” Международна Академия за Energiearbeit und MENTALTRAINING nach Reinbowman в Австрия.

2017 завършва курс за “Енергийна психология” в Международна Академия за Energiearbeit und MENTALTRAINING nach Reinbowman в Австрия.

2017 година завършва курс за допълнителна квалификация за „Организатор на фирмени и обществени събития“ при AWO Kreisverband Rosenheim e.V., Germany.

2018 година завърва цялостното си обучение за „Сертифициран Mентор – Майстор лечител“ в Международна Академия за Energiearbeit und MENTALTRAINING nach Reinbowman в Австрия.

2018 година е посветена в Свещеното лечебно изкуство.

2018 създава Духовна Академия Оренда. започва работата си като преподавател.

2022 създава своя методика “Алфа тренинг на съзнанието” за постигане на цялостно изцеление и постигане на единното-цяло на човека в условия на динамично – променяща се среда.

Ето какво разказва Ани за себе си:

“От 2018 година работя предимно като сертифициран Mентор – Майстор лечител или казано на български – ПриРодна лечителка. Трудно е да се опишe с думи колко много радост и удоволетворение ми е донесла тази професия. Същата година създадох “Духовна Академия Оренда”, която днес носи името “Академия за душата” и се посветих изцяло на тази любима професия, да изцелявам Душите на хората и да ги обучавам да водят по-осъзнат живот и да развиват Божествените си дарби и заложби.

Работя предимно с българи, защото така влагам моята лична Сила в Рода български – моите корени, там, от където произхождам. Моето дълбоко Духовно пробуждане започна с откриване на методите на ПриРодната медицина и се случиха множество малки и големи чудеса в живота ми, когато започнах да ги прилагам на практика върху себе си, близките си и моите сънародници. Методите на Рефлексната терапия са интуитивни, простички за изпълнение, но гениални по своето проявление и резултатност. Богатството на ПриРодната медицина е неизчерпаемо и винаги можем да научин повече. Това е Пътяt, по който можем да помогнем за израстването на нашите деца и да им предадем безценно познание как по-леко да преминават през предизвикателствата в живота им.” 

Духовният път на пробуждане след 33 г.

 
 

“Винаги има ИЗХОД от мрака и мъглата по пътя на ДЪГАТА!”