Едномесечна

Лична терапия с Ани

Запазвам час
Едномесечна

Онлайн терапия

Запазвам час
едномесечна

Семейна терапия

запазвам час

Терапията с Ани продължава

1 месец

Индивидуалната терапия може да обхване всички възможни теми на човешката и духовна дейност.

Тя може да бъде с вашия партьор или дете.

Провежда се лично или онлайн.

Запазвам час за консултация

Моята мисия

„Това е гласът на моето сърце, който следвам – отварям заедно с вас един Духовен храм на доверието, любовта и светлината,
в който се задейства силата за самолечение, която всеки от нас притежава, за да преоткрием бога в себе си и връзката с Всемирната душа.“
Ани Пондева IYI

Виж още

Цялостната индивидуална терапия представлява комплексна работа за изчистване на емоционални, ментални, психически, физически и духовни блокажи, изчистване и презареждане на енергийното тяло, преместване на фокуса на съзнанието от минали събития и травми към настоящия момент тук и сега. Вие ще получите отговори на множество въпроси, които вълнуват душата ви и ще възстановите здравето в тялото си и мира и хармонията в живота си. Можете да заявите час за безплатна консултация по всяко време или да направите запитване.

запази час или изпрати запитване

Свещеното лечебно изкуство на Зелмоксис

Това е древното познание на старите българи (траките) за силата на живото слово, кристалите, билките, водата, устройството на микро и макро космоса, вплетени в една пъстра броеница от обреди, тайнства за душата, лечебно хранене, поддържане на равновесието на дух, душа и тяло и развиване на свръхестествените сили на човека.

прочети повече

Споделено

„Има много лечители, но това, което прави Ани специална, са не само способностите й, но и искрената й емоционална ангажираност с проблемите на своите сънаРодници! Тя е олицетворение на емпатия, тя чувства и съпреживява болката ви! Тя отваря канал между вашето и нейното сърце в процеса на лечение и само при толкова близка емоционална връзка е възможно чудото на изцелението!
Като човек с доста проблеми от всякакво естество, включително и от окултно, съм посетил много лечители от всякакви школи и течения, но Ани има специално място в сърцето ми!
Тя е много надарена, всеотдайна и грижовна в работата си!
Винаги съм имал силна интуиция и през повечето време се опитвам да се вслушвам в нея и още първия път, когато се чухме по телефона с Ани, чувайки гласа й, знаех че мога да й доверя живота си!
И не сбърках!

Бъди БЛАГО-словена, Ани!“

Стефан Гълъбов
Дупница

статии