Индивидуални програми

Възраждане на женската сила
Научете повече
Пробуждане на мъжката сила
Научете повече

менторски програми за възстановяване на здравето, мира и хармонията

Здраве и вътрешна хармония
Научете повече
Изцеление на емоционални травми
Научете повече
Професионален успех и изобилие
Научете повече
Енергийна защита
Научете повече

холистичен подход и визионерство от ново поколение

“Вярвам в безграничният потенциал на човешката душа.”
Ани Пондева IYI

Виж още

Цялостната индивидуална Менторска програма представлява комплексна работа за изчистване на емоционални, ментални, психически, физически и духовни блокажи, изчистване и презареждане на енергийното тяло, преместване на фокуса на съзнанието от минали събития и травми към настоящия момент тук и сега. Вие ще получите отговори на множество въпроси, които вълнуват душата ви и ще възстановите здравето в тялото си, мира в душата и хармонията в живота си. Решенията сами ще дойдат по естествен начин и в точното време.

Първата консултация е безплатна.

Запазвам час

Свещеното лечебно изкуство на Зелмоксис

Това е древното познание на древните българи (траките) за силата на живото слово, кристалите, билките, водата, устройството на микро и макро космоса, вплетени в една пъстра броеница от обреди, тайнства за душата, лечебно хранене, поддържане на равновесието на дух, душа и тяло и развиване на свръхестествените сили на човека.

Прочетете повече

Споделено

“Има много ментори, лечители, треньори, но това, което прави Ани специална, са не само способностите й, но и искрената й емоционална ангажираност с проблемите на своите сънаРодници! Тя е олицетворение на емпатия, тя чувства и съпреживява болката ви! Тя отваря канал между вашето и нейното сърце в процеса на работа и само при толкова близка емоционална връзка е възможно чудото на изцелението!
Като човек с доста проблеми от всякакво естество, включително и от окултно, съм посетил много специалисти, ментори и лечители от всякакви школи и течения, но Ани има специално място в сърцето ми!
Тя е много надарена, всеотдайна и грижовна в работата си!
Винаги съм имал силна интуиция и през повечето време се опитвам да се вслушвам в нея и още първия път, когато се чухме по телефона с Ани, чувайки гласа й, знаех че мога да й доверя живота си!
И не сбърках!

Бъди БЛАГО-словена, Ани!”

Стефан Гълъбов
Дупница

статии